La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna,

de dimineata nu mi-au stat mainile si picioarele .. sunt obosita si abia astept seara sa ma bag in pat. eva nu a vrut sa doarma la pranz, anna la fel .. bine macar ca eva a mancat cu noi la masa .. mamaliga cu branza si smantana, pui si ficatel cu usturoi ..

angi cred ca ti-e tare greu cu programul asta .. pup elle baiatul sa nu mai planga .. imi pare rau ca sunt probleme in gasca de constanta ..

doc condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta.

mada tare dulce trebuie sa fie sofi cu verisoara ei .. cred ca-si va iubi tare fratorul/surioara .. eu tin pumnii sa vina cat mai repede. si eva o iubeste pe anna .. o mangaie, o pupa .. cand vine de afara primul lucru intreaba de anna .. "ude e tora mea? ude e anna mea? acasa anna .." e o dulce ..

miri of .. tare ma necajesc cand aud ce probleme ai .. imi pare tare rau si daca as putea sa te ajut, as face-o cu draga inima. nu pot decat sa te incurajez si sa-ti spun sa-ti faci un amr .. dulci! tin pumnii sa rezolve sotul problema de la serviciu! am vazut si pozutele .. sunt niste dulci micii tai! pozuta aceea cu fatuca lui sacha cu caciulita in cap este superba! tortul foarte reusit .. iar bruno s-a schimbat tare .. e baietel mare si dulce!

nemary ma bucur ca bebelina este bine! cat de putin mai ai si tu .. ai ajuns in dragon? cat despre eva .. stiu ca a fata mare .. insa .. dc sa nu doarma in patul ei daca tot e acasa? chestia asta a facut-o soacra ca sa nu fie mai prejos decat mama .. in fine, acum la cat de suparata sunt pe eva, tare as vrea s-o ia diseara s-o culce la ea ..

ramonici ce petrecere super si ce print cretulin frumos si fericit! ce frumos ai decorat!

acum sa va spun ce ma framanta .. eu vroiam sa-i fac ziua evei cu copii (implicit si parinti) .. am vorbit cu sotul si mi-a spus ca exclus .. suntem la pamant cu finantele .. sunt tare tare amarata .. vroiam sa-i comand tort cu alba ca zapada si piticii .. imi vine sa plang de suparare .. dar ce sa fac .. o sa-i fac eu un tortulet, or sa vina bunicii si asta e ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pup si eu, va multumesc de incurajari, tare bine imi prind.

Mami de Pati, sa stapanesti sanatoasa blogul si la cat mai multe postari in el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ellenuta, nu fi suparata, si noi am fost cu finantele la pamant. Si suntem. Am platit tortul cu cartea de credit, iar masa am facut-o cu multe aperitive, tot felul, la urma urmei e ziua fetitei , nu a ta sau a sotului.
Aici nimeni nu se asteapta la meniu complet.I-am anuntat ca petrecerea v-a dura 3 ore, la cat sa vina , si toti au stiut la cat sa plece, chiar daca s-a depasit cu cateva minute. In acest fel , o sa va fie si voua mai usor, implicit si financiar.

Mersi Angi, unde a aparut adresa?

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine v-am regasit zuze dragi!
Din pacate nu am mai scris pe aici prea des, dar sunt la zi cu pozele si informatiile despre clopotei.
Pe mine m-a atins depresia trecerii celor 2 ani, adica realizez cat de putin timp mai este pana ma despart de puiul mic si vreau sa profit din plin de aceasta perioada ramasa. Asa ca am stat toata ziua si m-am jucat cu el, l-am dragalit si am facut toate nebuniile. Peste doua saptamani incep serviciul si sunt convinsa ca-i voi simti lipsa, din fericire reciproca nu este valabila... Adica Mihai va sta cu bunicii si am mai facut incercari pana acum si am vazut ca se comporta ok.

LA MULTI ANI clopoteiilor sarbatoriti anul acesta:
Stefan Daniel
Cristian
Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Cristian Bogdan
Robert
Saara Maria
Anthony Gabriel
Sacha Dimitris
Victor Mihai
Edith Elena
Adelina-Mihaela
Stefan Paul
Yasmin-Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

ashea, ca tot veni vremea de dormit: care dintre clopoteii vostri se da jos din pat si se ulmca pe jos pe plapuma? sacha asa se trezeste in fiecare dimineata. se culca pe jos in fata ushii....n-are nik, decat ca... cred ca peste noapte ingheatsa saracu:))) desi doarme cu pijama cu talpitse...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

. Iarta-ma, da nu m-am putut abtine. Daca i-ai pune sac de dormit?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Ellenuta, nu fi suparata. Si noi suntem in asa hal cu banii, incat nici cadou nu-i putem lua acum. Speram sa-i luam in cateva saptamani. M-am gandit ca el trebuie sa se simta bine in ziua aia si ce l-ar face sa se simta bine? Sa-i aduc copii. Asa ca am invitat acasa prietenii cu copii si pe verisoara lui. Eu, mama si soacra-mea pregatim cate ceva de pus pe masa. Singurul lucru pe care dau bani e tortul, fructe si sucuri, ape. Cate ceva-ul asta de pus pe masa va fi pregatit cu ce avem in casa, fara nici o pretentie, gustari mai mult pt. copii. Ei sunt importanti. Noi adultii, o maslina, o aluna, o bere, un suc si punct.
Ai mei si socrii vor veni a doua zi, dar nu fac nici o masa.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, ne-am gandit si razgandit, si daca-l bagam in sac avem sanse multe sa reinceapa cu bonganitul in usha. am facut putin mai cald la el in camera s afim siguri c anu degera. o sa punem o camera d eluat vedere sa vedem cum se petrece fenomenul si cand, ca e de rasu-plansu. dimineata nu poti deschide usa de bine ce e lipit de usa:)))

elle, mersi de compasiune. mai rezist io un pic. cum, nush dar azi eramplina de avant sa-i fac bagajele. numa s-o vad dusa. tati e la servici, reuniune generala de urgenta cu capetele luminate. dupa soc incepe mobilizarea. s-a dus la 2 si vine la... ploua:)))

irlandeza, e o zapada la noi c ain elvetia. am iesit cu ei cu o snaiuta improvizata. peste tot e ruptura de stoc la echipament de iarna. de zeci de ani n-a mai avut belgia asa iarna. aaaaaaaaaa, apropos, ieri, cu snaiutsa de capac de cutie de depozitare, p strada, ne moshmondeam sa trecem o stradutsa, o ulitsa. ne-am oprit sa ne judecam si numai ce vine un cretin cu viteza, in curba de 90 de grade dreapta si se infige fara urma de frana intr-o masina parcata regulamentar pe partea stanga imediat dupa curba. pana ne-am dezmeticit, a durat ceva. bumul ala i-a amuzat teribil pe copii dar soferul... era cam verde:)))

nemary... pfuaaaaaaaah, nu-mi zi. io calculez asa, la sfr lunii e saptamana 30. inca 8 si e gata si cu sarcina asta. inca medicul asteapta sa-i spun ce metoda contraceptiva prefer...si eu inca ezit. la mine se pune pb legatului de trompe. dar nah...fiind definitiva si aproape ireversibila... grrrr. pe de alta parte nici nu ma vad tremurand in fiecare luna cu un test in mana... ashea, cu durerile de shale, e bine ca stii de la ce ti se trage. la mine e clar vorba d econtractii ca asa ceva la ialalti doi n-am avut veci. daca iau un dafalgan, alias paracetamol, trece, dar vad ca senzatia neplaciuta se accentueaza seara cand m-as relaxa si eu dupa nervii de peste zi... noi maine avem eco intermediara. stiu ca ma asteapta insulina dar nu mi se mai pare o tragedie. am o burta infernal de mare. trebuie sa ma ocolesti si la eco 4d mi-a zis tipa ca bebe jeremy e un fericit cu piscina olimpica in care se fatsaie. doar ca asta e semn de diabet de sarcina... ma rog... bine ca sunt toate bine cu fetita ta cea scumpa. apropos, cu reactioneaza viitoarea surioara mai mare la burta? sacha e un ignorant, in schimb bruno a dus o poza cu bebe la scoala si au pus-o pe panou. vineri la plecare am vazut-o pe educatoare si l-am intrebat pe bruno, cine e bebe jeremy. a, zice, e pe tabla! zic, nu e pe tabla e in burta la mami. el foarte serios: mami , am zis, hij is op het boord! e pe tabla! - dar mi-a explicat juf virginie ca povesteste cu drag despre bebe. ieri a mai scos una: bebe jeremy e de la mami si de la tati si sta in burta ca e cald pana se face cald afara!!!!

nah, gata, ma duc si eu sa stau tolanita la tv... daca n-o sforai babette:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ei si uite ca in timp ce scriam mesajul am primit telefon de la mama finutului nostru care a spus ca ii aduce ea cadou tortul lui Andrei.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ceau!!!

Am sarbatorit si noi ieri ziua piciului.POZE daca doriti, pe bolg.
A fost frumos, a primit multe cadouri si a fost cel mai fericit cand a vazut cata atentie i se acorda asa deodata de la atata lume.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Ramo, tare frumos cretzucul vostru! Si a avut pertecere pe cinste. Iar succesiunea de poze la diferite varste - suuper! Baietelul asta a fost frumos de cand s-a nascut!

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Nemary, nu ma innebuni, cum sa semene cu soacra?Nu nu , nu seamana cu soacra, deloooc
Ma bucur ca a iesit bine bebelina la control

Irlandeza, copilasi nu au fost ca nu prea avem in familie si nici printre prieteni: e doar verisorul lui care are 5 ani jumate, surioara lui de 1 an si 3 luni (pe care nu au adus-o din motiv de somnoroasa) si un bebe de 5 luni al finilor.
Cam singurel piciu in privinta asta, de abia astept sa mearga la gradi sa fie mai mult in preajma copiilor.

Elle imi pare rau ca nu poti sa faci petrecerea asa cum ti-ai dorit.Nici noi nu am facut mare tamtam.Doar bunicii,fratele meu si sora sotului si matusa mea care-l ingrijeste pe razvi, atat.dar a fost suficient, ne-am simtit bine si piciu a stiut ca e sarbatorit.

Miri, am vazut pozele cu printii tai incoronatiDelicios
Ce dulci sunt pe sanie imbroboditi, dar poza asta e mortalaaaa http://family.webshots.com/photo/2148875590101920732WRaLBc

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile de bine adresate piciului si va doresc sa vi se intoarca inmiit.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput