La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Salutare tutror!
Cu scuzele de rigoare pentru intirziere, vrem si noi sa spunem "LA MULTI ANI!" clopoteilor care s-au srabatorit in zilele in care am lipsit de pe aici:

Saara
Sacha
Yasmine
Razvan

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
darene spune:
La multi ani David Alexandru, Maria, David, Mihnea !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
nemary spune:
La multi ani David, Maria, David si Mihnea
sa cresteti mari si sanatosi 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
28+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ceska777 spune:
Buna dimineata,
va las o cafea fierbinte si duc gaza la gradi.
Ieri a fost o zi foarte pe gustul meu de familist. Mic dejun cu bunicul Reiner, apoi la derdelus, somn de pranz, vizita la trenulete (va invit pe blog sa vedeti) apoi cina la chinez unde pt prima data gaza a servit noodles cu piept de pui si legume..... Poate sa inceapa saptamana! Sa speram ca va fi la fel de buna ca cea care a trecut.
Revin.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
DAVID PUFOSUL
MARIA
MIHNEA
DAVID
La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
laura_dimitris spune:
Hello hello zuzulici dragi !!!
DAVIDOSU' PUFOSU 

MARIA BUCURIA 

DAVID 

YASMIN 

RAZVANEL 

MIHNEA 

LA MULTI ANI SANATOSI, FERICITI, CU BUCURII MULTE, CU INTAMPLARI MINUNATE, CU FAMILII FERICITE SI MULTUMITE CLOPOTEI DRAGI !!!!
un
special pentru ginerele meu ( unul dintre ei
) Davidosu- pufosu' care cred ca nu mai este asa de pufosel... Mami de David, te somez sa "apari" pe aici ca mi-e dor de tine si de baietelul tau !!!!
si sarbatoritei de astazi Maria- Bucuria
! si de voi imi este dor! Dany, sper sa intri pe aici si sa ne arati poze cu comorile tale, sa ne spui cum te mai simti si tu...
Am vazut un flacau frumos foooooc - Razvanel
- sarbatorit intr-o mare veselie de parinti si familie
Ce tortulet super a avut...
am vazut si doi baieti frumosi si veseli cu coroane de regi - sacha si bruno
- ce mult imi place "tabloul" vostru de familie...
si aproape imi dau lacrimile cand privesc in viitor si vizualizez fotografia de anul viitor cand va fi si bebe Jeremy in peisaj 
Mada,
pentru grija. Eleni si-a reglat kk. acum ne luptam cu uramarile lasate...
respectiv eritem fesier 
Nu prea imi place sa merg la mama iarna nu ca nu ar fi ok la ea acasa caci are toate conditiile, casa mare, caldura etc dar... nu-mi place nici macar sa ies din barlogul meu iarna.... nici de vizitat prietene din bucuresti nu sunt in stare... ca un urs sunt efectiv. Dar, abia astept sa vina primavara, caldura si sa "renasc" si eu si atunci cu siguranta ne vom vedea in ploiesti si de abia astept sa va vad si pe tine si pe frumoasa ta sofia . Chiar, am ras cu lacrimi imaginandu-mi scena cu rochita, cu admiratul in oglinda si cu pusul in scaunel....

Elle, 

iarta-ma... dar nu ma pot abtine cand ma gandesc cum tipa eva ca "vea a teispe"
!!!
zic si eu... hai mai bine sa te bucuri ca ai unde sa o mai lasi din cand in cand... si daca bunica vrea sa doarma cu ea... nu cred ca striga sa o faca din cand in cand...

Am avut un week-end frumos.
Sambata ne-am vazut cu alinush si luca al ei. Baietii nostrii au alergat si s-au jucat foarte frumos. seara erau rosii in obraji, epuizati si traspirati asa cum le sta bine unor baieti de 6 ani si nu incercanati de la tv si computer
Ne-am propus sa repetam cat mai des experimenrtul ca le-a fost bine si lor si noua ca am stat la palavre
. Singura abesenta care mi-a lipsit si mie mult a fost anita aflat in "delegatie" la bunici ....
Ieri mi-a venit o prietena in vizita cu fetita ei de 3 anisori si baiatul meu s-a coalizat cu ea impotriva sora-sii care statea ca un caine pe la usi si alerga dupa ei sa se joace si ea... sau- dimpotriva se tinea dupa fusta mea ( ma rog... pantaloni
)...
A fost un week-ned relaxant drept pentru care astazi nu pot iesi din "atmosfera" si sa intru in ritmul obisnuit... asa ca ma chinuiesc teribil cu 2 lucrari pe care in alte conditii le "fumam" de mult ![]()
cred ca voi inchide computerul si voi pleca acasa ca vad ca tot de geaba stau ca doar este si maine o zi ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ereena spune:
Ziua buna, zuze buburuze
Am lipsit taaaaaaaaaare mult, dar serios ca a fost motivat. De trei zile ne-am mutat in sfarsit in casa noua si abia acum am net.Am stat o luna si jumatate la socrela la tara, pana a fost gata apartamentul, asa ca va puteti imagina alaturarea soacra-casa la tara, a fost o "minunatie"
.
LA MULTI MULTI ANI clopoteilor ce au sarbatorit 2 anisori deja, imi pare rau ca nu v-am putut ura fiecaruia de ziua lui/ei. Sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Ellenuta spune:
IOANA
La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
alina, te-am trecut iara in listuta ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
La multi ani Maria, Ioana, David Alexandru, David Pufosul! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Ereena sa va fie de bine mutatul in casa noua! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti!
Laura ce frumos ca v-ati intalnit cu Alina&Luca. Am citit la subiectul Alinei ca lucrurile deja merg spre bine. M-a amuzat scena cu Eleni marginalizata de cei mari si agatata de tine
. Piciu' meu, dimpotriva, cand ne intalnim cu copii de varsta lui Marc, e calare pe ei si le strica toate jocurile. N-au nici o sansa sa scape de el si de cele mai multe ori se lasa cu urlete din partea celor mari
.
Azi noapte am visat numai haine de nou nascuti...ce-o mai fi si asta? Or fi gandurile mele negative privind urmatoarea etapa, ca trebuie sa ma angajez si mi-e sila...ca tare mi-a placut sa statu acasa sa cresc copii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
ciresica .. ![]()
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun