La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246
Raspunsuri - Pagina 14
AngeliquedeS spune:
Off, ma si mir ca ma mai primiti printre voi la cat de rar postez... am inceput serviciul si sunt tot pe fuga, dimineata inainte sa ajung la birou il duc pe Pupicu la cresa si la 4 jumate cand scap ma duc intr-un suflet dupa el in conditiile in care cresa la 5 inchide, de fiecare data mai era el si inca unul sau doi copii in cresa si plange taaare cand ma vede se teme ca nu ma mai duc dupa el. Cand e tati acasa merge el si il ia mai repede, dar asta nu se intampla mai des de 2 ori pe sapt.
Sunt trista si ca in grupul nostru de la Constanta s-au intamplat f multe lucruri grele din punct de vedere al sanatatii membrilor familiei si ieri a murit si bunica lui Docdecap.
Va pup dulce dulce si sunt cu gandul la voi si la clopoteii nostri chiar daca nu apuc sa postez decat din an in paste...
madalina28 spune:
Urez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI SACHA, VICTOR, ADELINA, ANTHONY GABRIEL, EDITH, STEFAN, YASMIN, RAZVANICI, DACIANA, ERIC!
Sa aveti parte numai de lucrii bune in viata puiuti!
LA MULTI ANI MAMICILOR LALAD, LAURA IOANA, ADIAGROZAV!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puii vostrii!
Irandeza am vazut poze cu Pati, Doamne este o minune de fetita iti vine sa o papi toata!
Alina023, mi s-a facut pielea de gaina la ce am citit, sunt cu gandul la tine si sper ca DD sa va indrume pe toti 3 pe calea cea buna!
Ceska eu cred ca tu suferi mai mult decat Benji, sigur o sa va adaptai la schimbare si o sa va fie bine la amandoi.De ce in timpul cat este el la gradi nu te duci la sala de fitnes unde ai fost acum ceva timp sa ai o preocupare sa nu te mai gandesti la micut?
LauraD imi pare asa de rau pt Eleni sper ca sunteti mai bine, cand mai vii prin Pl tare as vrea sa ne vedem asta dc ai si tu putin timp.Cu fivul nu stiu ce sa zic criza asta ne-a dat putin planurile peste cap, locuim intr-un ap cu 2 camere si nu este spatiu pt inca 2copii, nu stiu de ce dar am impresia ca or sa fie gemeni sau poate in sinea mea asta imi doresc o casa plina cu nazdravani, asteptam sa treaca sa incepem ridicarea casei
Elle, sa stii ca si a mea matza mananca mai bine de la mama, azi dimi de ex m-am chinuit o gramada sa o fac sa manance nici macar nu vroia sa se apropie de masa indiferent ce-i ziceam ca va papa, a venit mama in 10min era deja la masa, a si mama nu e profa![]()
Miri multa sanatate lui Sacha, sper ca tati vostru sa ezolve problemele la serv, dc inca nu ati petecut va urez petrecere frumoasa!
Noi am sarbatorit-o azi pe nepotica Ioana i-au rupt turta, dupa ce a ales de pe tava se pare ca va fi o doctorita de succes
ceas, cheile de masina si seringa, mi-e tare drag de ea iar Sofia este absolut inebunita dupa "Nana", o tine de manute sa mearga o ajuta sa se ridice, ii da jucari cand iesim afara, daca nu ne intalnim cu ea in parc ma termina "Nana?Nana?", sau "megem a Nana?" asta ma face sa cred ca va fi o surioara f iubitoare, oricum ea nu este violenta cu copii.Sa va povestesc o faza haioasa am plecat de acasa si era imbracata in rochita, pana sa plecam se admira in oglinda, a pus-o tati in scaunul de masina automat rochita s-a ridicat cand i-am prins centura se uita nedumerita la picioare si il intreaba "tati pataoni"- tati unde sunt pantalonii? , dar mai tare a fost raspunsul lui a uitat mami sa ti-i dea![]()
Gata ca m-am lungit f mult, va doresc o noapte linistita si o duminica frumoasa!
ceska777 spune:
Buna dimineata,
haideti la cafea.
Docdecap, condoleante.
Madalina,
saptamana trecuta am stat trei zil cu gaza la gradi, in a patra am plecat si am revenit cam dupa 1h. De maine il las iar singurel si astept telefon cand crede educatoarea ca nu mai poate sau plange prea tare. Sper ca saptamana asta sa o lungim treptat sa stea tot programul de la 8-12. Dimineata e mai problematic ca nu vin foarte multi copii asa devreme si poate s-o plicitisi sau imi simte mai usor lipsa. Vedem noi. PRimul lucru cand merge o saptamana snur la gradi, tot programul e sa trec la smotru in casa.... Apoi o sa vad si de sala.
Momentan lucrez la cv-uri si mapa de prezentare, vreau sa trimit pentru niste locuri la o firma. Sa ma calific si aici.... Urati-mi noroc. Daca as nimeri chiar din prima ar fi super, e firma la care vreau mult sa fiu. E in zona si ar fi ok pentru mine.....Am emotii!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
buna dimineata si sa trecem stafeta mai departe sarbatoritilor de ieri: Razvan si Yasmine! sper ca ati petrecut de minune si v-ati bucurat de o zi de rasfat! asa ca noi ieri:)
docdecap, sa o odihneasca Cel de Sus!
anjelique, plange de emotii ca te revede. nu panica. te cred ca e greu de tinut ritmul dar incet incet va obisnuiti toti trei. pupam mamica clasa muncitoare:)
felicitari in mod deosebit pentru antonia, clopotsica noastra cea calatoare:) nici cu asta nu mai are pb mami:) te poate duce si in capatul pamantului la cat esti de cumintica.
grat.ela, multumesc mult ca ne-ai intins o mana de ajutor, insa romania e prea departe, pb trebia rezolvata pe loc si cel mai apropiat laborator calificat pt echipamentul lor e undeva pe langa franta. orishicum... totul e varza. azi se iau maurile de urgenta. o sa mearga la servici. am avut un weekend turmentat, dar nah... luni o sa icneapa de la capat. azi e un brain-storming sa stabileasca daunele si masuri de urgenta.
ceska, tu stii ca eu sunt mai din topor asa... la mine e totul sau nimic. cu amandoi am procedat la fel. din prima zi program de gradi cum e la gradi, si cand l-am dat pe bruno la scoala la 2juma, a fost intai juma de program si din ianuarie, program intreg. a plans, s-a necajit, dar nu lm-am dus mai devreme dupa el. dar fiecare gradi cu tehnica ei. oricum n-ai de ce sa-ti faci griji ca benji e bine primit si rasfatat. totul s epetrece in capul tau de fapt... sau cea mai mare parte a dramei:) curaj, ai baiat mare deja!!!
elle, uite, eva va sti sa faca diferenta intre ce e acasa si ce e in deplasare. mananca foarte bine la bunica pt ca nu mai ar epresiunea anei pe de o parte, si pe de alta parte e in alt loc. asta da pofta d emancare:) pb noastre cu bruno au inceput cand s-a nascut sacha si mai tin si acum. nu asa de grave, ce e drept, nu acum adica, dar... iar cu somnul... las-o la bunica. acolo bunica decide. acasa tu esti seful. s-apoi mai mult de o noapte oricum nu o lasi. intre paranteze: bucura-te ca ai unde s-o lasi!!!
despre noi... nu mai suport! o sa sinucid pe cineva! asta legat de mama....
p-orma azi noapte am tras un vomat cum n-am mai tras de pe vremea balonuli. nu stiu daca mis e trage de la episodul "romantic" de care am avut parte, sau fu indigestie, sau ce... ideea e ca... azi sunt varza, toate ma dor... si nu ma mai tin nervii...
am pus poze pe webshots cu party de ieri. nus tiu cum mai rezist o saptamana... pe bune, fac depresie...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
irlandeza spune:
Buna dimineata.
Monica, condoleante, fie-i tarana usoara.
Miri, wow, ce mare e sarcina, si ce repede a trecut. Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Incearca sa te odihnesti ( daca poti ).
Unde pot sa vad si eu pozele de la petrecere?
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Miutza spune:
La multi ani Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul !
La multi ani Lala_D, Laura_Ioana, Adiagrozav !
La multi ani Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru, Razvan !
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor, mamici si clopotei! Va rog scuzati-mi intarzierea!![]()

Multumim tuturor pt urarile adresate Mayei Ioana 

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
irlandeza spune:
Am vazut ca e la moda sa ai blog, asa ca m-am hotarat sa incerc sa-i fac si eu unul lui Patti, dar.........nu stiu cum
, cine ma poate ajuta? Va rog.........
Lala, am vazut ca tu ai ajutat mai multe fete........fa-o si pt. mine, te rog.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA
irlandeza spune:
La multi ani ANA MARIA.
ALEXIA - petrecere 2 ani
Alexia la1 an si 11 luni
PATRICIA ALEXIA
roli25 spune:
Miri, eu sunt convinsa ca nu faci nici o depresie, ca esti o femeie puternica. Hai ca trede repede si saptamana asta.
Vomitatul nu a fost de la sarcina?
Nu vad unde ai pus pozele sarbatoritului.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)