La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246
Raspunsuri - Pagina 13
Eliza spune:
La multi ani, Yasmine si Daciana!
La multi ani, Razvan si Eric! Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Zuzici, am si eu o intrebare, daca e cineva prin zona....As putea sa-i dau Alexiei carne de vanat? Noi mancam des, ca sotul e vanator si in ultima vreme a avut si noroc Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Da.
Usor, usor de acum incolo "pica" toate interdictiile.
Nu trebuie sa cadem in exagerari in nicio parte, nici in strictete nici in abundenta.
Eu ocazional ii dau si porc sub forma de chiftelute marinate sau musaca.
Nu vad cu ce i-ar dauna iepure, fazan etc.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
codrutaa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Da. Usor, usor de acum incolo "pica" toate interdictiile. Nu trebuie sa cadem in exagerari in nicio parte, nici in strictete nici in abundenta. Eu ocazional ii dau si porc sub forma de chiftelute marinate sau musaca. Nu vad cu ce i-ar dauna iepure, fazan etc. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Ma gandeam ca nefiind ”de casa”, sa nu fie vreo interdictie. Nu am vreo indoiala de calitatea lor, astea sunt sigur bio.
Iti multumesc, Lala! Prompta si la obiect, ca de obicei!

Ellenuta spune:
mda .. nu putea ea ramane mai prejos .. a facut ce a facut si a luat-o pe eva sa se culce cu ea ..
e vorba de soacra. poate adoarme inaintea evei si cade fata din pat ca jar mananca .. aseara, mama a mutat patul langa o comoda si bine a facut caci eva s-a mutat, in somn, dintr-o parte in alta si ar fi ajuns pe jos, in mod cert daca nu avea drumul blocat.
Doamne .. mare ti-e gradina.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Pai si ce face? O muta in patul ei cand adoarme? Ca daca doarme cu ea tota noaptea nu e exclus sa cada? Pe ce motiv a luat-o, nu vroia la ea in pat?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
rlc_sandor spune:
Razvan
Yasmin
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
33+
Andrei Casian
cristacoman spune:
Buna seara.
La Multi ani!!!! clopoteilor dragi aniversati zilele acestea, sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti bucurii parintilor.
La Multi ani!!!, Lauricilor aniversate, sa fiti sanatoase, iubite si intelese de soti si familie si sa va bucurati de copilasi. 
Alina, un
si o imbratisare. Incet si cu rabdare veti trece si peste aceasta incercare.
Elle, nu te mai necaji, ca tot nu rezolvi nimik. o noapte trece repede, desi te inteleg perfect. 
Marti vine sotul meu in bucuresti si te va suna sa va intalniti. El are treaba la reprezentanta Mazda care este in Militari, langa Metro, dar stabiliti voi un punct aproape de tine. Din pacate eu nu cred ca pot veni, ca incep serviciul.
Irlandeza, o scumpa si o frumoasa este Alexia. La fel i-am taiat si eu bretonul Antoniei, doar ca eu stateam in spatele ei cand se juca cu ratusca si pac, l-am taiat. Apoi l-a mai ajustat mama.
Am revenit si noi acasa din vacanta....si am trecut la trebaluit, strans bradul, dezghetat frigiderul, facut curat prin casa....ma luase cu dureri de cap.
Antonia a fost super cuminte, a stat cate 900 km in masina, fara sa oprim si s-a jucat cu jucariile luate de acasa si cu carticelele. A dormit cate 3 ore. Nici nu a fost nevoie sa scot laptopul. doar cantecele a vrut sa auda si sa cantam..."nu mi-e frica de bau-bau", "hippo si cainele" si "are mama o fetita". Ii plac tare mult. Sincer, a rezistat mult mai bine decat ne asteptam. noi ne pregatisem pt. cel putin 3 opriri, dar nu a fost nevoie.
Va pup si va doresc o noapte linistita.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
cristacoman spune:
Codruta, eu i-am dat Antoniei supa de vanat cu legume. I-a placut foarte mult. Pediatra mi-a spus ca-i pot da, dar mai rar ca este mai greu de digerat, la fel ca si rata.
fetele.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Pai si ce face? O muta in patul ei cand adoarme? Ca daca doarme cu ea tota noaptea nu e exclus sa cada? Pe ce motiv a luat-o, nu vroia la ea in pat? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
s-a dus sotu' si a adus-o acasa dupa ce a adormit .. socrela vroia s-o opreasca acolo ..
da, eva nu vroia sa merga la culcare si atunci socrela i-a spus ca pleaca la 13 (nr apt) .. si eva a inceput sa urle ca ea "peaca a teite" ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
cristina bine ati revenit! wow .. ce cuminte a fost antonia. super! pai eva asta vara a scos untul din mine .. plus ca la un moment dat nu a mai vrut sub nicio forma sa stea in scaun ..
deci marti vine sotul tau in bucuresti. poate ne vedem la cora militari daca ii este ok .. 10 euro trebuie sa-ti dau, nu?
pupici si vrem pozute!!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun