La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Salut!!!

Noi suntem in asteptare de musafiri si intru rapid sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi: Yasmin, Daciana si Eric, multa sanatate si multe bucurii langa cei dragi!

Alina023 am citit despre puiutul tau si iti ofer imbratisarea mea sa treceti cu bine peste hopul asta.O sa fie bine

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

La multi ani, Yasmin, Daciana si Eric! Sa fiti sanatosi si bucurosi!

La multi ani, Razvan! Sa cresti sanatos, cuminte, fericit, sa le aduci parintilor numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Zuzici, am si eu o intrebare, daca e cineva prin zona....As putea sa-i dau Alexiei carne de vanat? Noi mancam des, ca sotul e vanator si in ultima vreme a avut si noroc, facem si analiza carnii, dar nu stiu daca sa-i dau si ei.... ce parere aveti? Ma refer la fazan, rata, iepure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

LA MULTI ANI Yasmin, Daciana si Eric! sa cresteti mari si sanatosi!
si LA MULTI ANI tuturor clopoteilor ce si-au serbat ziua de nastere!!!
multumim mult pentru urarile de la multi ani pt Robi,am avut un inceput de an foarte agitat n-am apucat sa mai intru sa tin pasul cu voi!
Noi suntem cat de cat bine,Robi a fost cam bolnav in decembrie,de craciun chiar in ajun a avut febra 40....dar am trecut peste asta. a inceput sa si doarma la cresa si sunt foarte multumita de cum s-a adaptat.apropo,citisem mai demult ca roli parca aea probleme cu baietii la mancare...am vrut sa zic ca la noi cresa a rezolvat problema! inainte avea si saptamani intregi in care numai lapte vroia,la cresa minune...probabil in colectiv vazand copii cum mananca,e altceva.sunt bucuroasa ca si doarme fara probleme acolo,e o usurare.
eu am inceput serviciul la negru dar e bine sa mai am si alta activitate.
va pupam,multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

LA MULTI ANI RAZVANICI DRAG SI SCUMP! SA CRESTI MARE ,SANATOS,SA FII LA FEL DE VESEL SI DRAGALAS,SI S-O BUCURI PE MAMI TAU IN FIECARE ZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ellenuta sa stii ca si Andrei mananca mult mai bine in deplasare. Au nevoie de schimbari. Ai mei tot timpul au mancat/dormit mai bine cand au facut schimbari de peisaj (bunici, vacante, vizite...). Da au cu cine sa semene, ca noi in tinerete, cand ne tinea si buzunarul, eram tot timpul pe coclauri...nu ne prindea un week-end acasa.

Ma bucur ca v-a priit petrecerea si ati reusit sa va si odihniti dupa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

la noi in vacante a fost dezastru cu mancarea .. am adus-o mai slaba decat plecase, insa, la bunica mananca de rupe .. poate are si tact si stie cum s-o ia .. e profesoara si cu lectiile de pedagogie bine invatate ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Yasmin Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti in viata.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, RAZVAN!
SA AI PARTE DE FERICIRE SI MULTE BUCURII!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, YASMIN ELENA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, DACIANA SI ERIC!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La multi ani pt. clopoteii:
Eric
Adela
Yasmin Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La multi ani sarbatoritelor de ieri, (scuze de intarziere)
LALA_D, LAURA_IOANA, ADIAGROZAV
.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput