La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
neata
va dati seama ca am aterizat de la party pe la 3 .. sotu' se facu praf tandari
.. niciodata nu l-am vazut asa, abia am ajuns cu el acasa .. a trezit cupilu' mic .. am pus-o sa suga si a adormit .. eva a ramas la ai mei peste noapte, sper sa fi fost cumintica.
mai bantui un pic pe aici si fug in pat ..
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Laura Ioana spune:
Razvi
Yasmin
sa cresteti mari, sanatosi si plini de noroc!
Multumim fetelor pentru urarile de bine, va pup cu mare drag pe toate
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Lala_D spune:
La multi ani fericiti printisorule ! Razvan sa ai o viata lina, plina de fericire si noroc alaturi de cei dragi !
La multi ani fericiti Yasmina!

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
darene spune:
Ce de sarbatoriti au fost ieri,imi pare rau ca nu am putut intra sa le urez la multi ani,dar o fac acum cu toata inima.
La multi ani Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul !
La multi ani Lala_D, Laura_Ioana, Adiagrozav !
Si acum pentru sarbatoritii de azi:
La multi ani Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru, Razvan !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
buna!
anna ne-a lasat sa dormim pana la 12 fara un sfert
.. eva a dormit in deplasara si am inteles de la mama ca a fost ok, nu a plans dupa noi si nici nu a fost deranjata ca a schimbat locul ...
in plus, se pare ca eva mananca mult mai bine in deplasare .. aseara a papat mamaliga cu branza si samnatana, pui cu usturoi, o placinta cu branza si o banana ..
pai cu mine sau cu socrella nu ar fi mancat ever mamaliga, una la mana .. si doi la mana nu ar fi mancat asa mult .. eu cred ca fata asta are ceva cu noi si ii place sa ne faca fitze ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui darene Ce de sarbatoriti au fost ieri,imi pare rau ca nu am putut intra sa le urez la multi ani,dar o fac acum cu toata inima. La multi ani Anthony Gabriel, Sacha Dimitris, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul ! La multi ani Laura_Ioana! Si acum pentru sarbatoritii de azi: La multi ani Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru, Razvan ! Poze Khalid www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand Elena,mamica de Khalid 21.12.2007 |
LA MULTI ANI SANATOSI SI PLINI DE NOROC, PUIUTI!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
roli25 spune:
Ellenuta sa stii ca si Andrei mananca mult mai bine in deplasare. Au nevoie de schimbari. Ai mei tot timpul au mancat/dormit mai bine cand au facut schimbari de peisaj (bunici, vacante, vizite...). Da au cu cine sa semene, ca noi in tinerete, cand ne tinea si buzunarul, eram tot timpul pe coclauri...nu ne prindea un week-end acasa.
Ma bucur ca v-a priit petrecerea si ati reusit sa va si odihniti dupa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
La multi ani clopotei Yasmine, Razvan, Eric! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
stancutza spune:
Buna ziua zuzici!
Sofia doarme, si eu am putin timp sa stau cu voi.
Am citit ce ati postat zilele astea, din pacate nu am putut sa si scriu, dar recuperez acum si vreau si eu sa urez clopoteilor:
Robert, Saara, Anthony, Sacha, Victor, Edith, Adelina, Stefan, Yasmin, Daciana, Eric si Razvan sa creasca mari, sanatosi, veseli si sa isi bucure parintii in fiecare zi!
De asemenea, cu ceva intarziere urez si eu Ioanelor si Ionutilor, mamici sau pitici, La Multi Ani! de ziua numelui.
Si pentru zuzicile sarbatorite recent - Ceska, Lala, Laura_I, Adiagrozav: sa fie sanatoase, mereu fericite alaturi de familiile lor, iar copilasii sa le aduca numai bucurii!
ceska777 spune:
La multi ani, Yasmine!
La multi ani, Razvan si Eric!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra