La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, foarte frumoasa primirea la gradi. Sunt convinsa ca Benji se va acomoda repede si tu vei fi linistita acasa. Primirea lui spune mult despre comportamentul personalului. Asta conteaza foarte mult in acomodarea copiilor.
Azi Marc de exemplu, a ajuns mai tarziu la gradi. Asta nu a facut sa fie primit cu acreala ca dincolo, ci prima care i-a iesit in intampinare, intamplator bucatareasa, sa-l ia in brate, sa-l intrebe daca a mancat acasa si sa-l duca la masa, spunandu-i ca e baiatul ei drag. Au nevoie de afectiune, chiar daca sunt institutionalizati.

Ellenuta, petrecere frumoasa si fete cuminti acasa!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alinush imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta cu Luca. E bine ca a avut incredere in tine sa-ti spuna ce-l framanta. Si eu as zice ca depresie e un pic cam mult zis, dar psihoterapeut, plus voi ca familie unita, un animal de companie si organizarea unor intalniri cu colegi de scoala or sa reuseasca sa ii arate si partea buna a vietii. El e un copil mai sensibil la ce i se intampla, in ultimii doi ani a aparut si Ana, a fost si schimbarea cu scoala, cine stie ce e in capusorul lui. Tu esti o mamica extraordinara cu o energie de invidiat si o inima mare, sigur o sa reusiti.
Irlandeza foarte shic si frumusica e Pati, are niste ochisori...
La multi ani ! pentru Lala si Laura Ioana. Sa fiti sanatoase si iubite.
La multi ani si pentru Saha, puiut de Miri. Sa cresti mare, sanantos si sa ii bucuri pe parinti.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LalaD sa fii mereu fericita si la fel de apropiata de copii si plina de idei creative ca si pana acum!
Sacha Victor Adelina sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si plini de noroc!

Va multumesc mult, dragelor, pentru urari Sa aveti si voi parte de tot ce-i mai bun pe lume!
Roxaniciule multumesc f mult pentru sms, esti o scumpa, ca intotdeauna! Mi-am bagat iar nr tau in memorie, ca-l pierdusem

Alina ma doare sufletul de ce am citit Dragul de el, cred ca ai inima terminata! Multa putere si rabdare si sunt convinsa ca veti reusi sa-l aveti iar pe Luca cel dintotdeauna!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Sacha Dimitris, Antony Gabriel, Victor Mihai, Edith Elena si Adelina Mihaela, Stefan Paul!!!Multa sanatate, sa cresteti mari, frumosi, voinici si destepti!

La multi ani LalaD si LauraI, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Multumim tuturor penrtu urari, si uram si noi, la randul nostru clopoteilor:
Edith
Anthony,Sacha,Victor,Stefan

si mamicilor :
Lala, LauraIoana

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello

La multi ani dragi clopotei serbati zilele astea!

La multi ani si mamicilor ce aniverseaza ziua nasterii si pupici speciali din partea mea si a baieteilor pentru LalaD!

La multi ani cu mica intarziere ioanelor si ionutilor de aici !

Alina trimit ganduri bune pentru voi!

Miri sper sa petreceti maine si multa sanatate sarbatoritului mic!

LauraD of micuta eleni, ii trimit un pupic!

Elle merci de aprecieri pt piticutii mei , esti o draguta si o dulce ca intotdeauna! Sasha are aproape 9 kg la 5 luni si o sapt darmilan il intrecuse, avea deja 9 la 5luni. Stati f f bine la masuratori, pup frumoasele cele trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am trimis repede mesajul cu toate ca vreau sa va mai scriu pt ca nu stiu daca ma tine bateria telefonului sa mai trimit sipe acesta

as vrea sa va scriu ma multe, as avea cateva cuvinte pt fiecare dintre voi, reusesc sa mai vad si poze uneori dar tare prost stau cu timpul
Acum abia astept sa prind cateva ore de somn pana la prima trezire a unuia dintre ei- da, si milan inca se mai trezste uneori noaptea. Acum ne chinuie ultimul canin, deh

vremea asta urata nu ma lasa sa ii plimb in voie, asa ca pe sasha il iau in masina si rezolv una alta in oras in timp ce el doarme de nu are treaba

am inceput de azi sa ii dau lui s si dovleac in piureul de mar si il adora. S in general este absolut dulce si cumintel, vesel si topit dupa noi si frate sau
Milan la randul lui il adora, cum aude un sunet din camera lui ne avertizeaza, il imita le s de la rontaitul manutelor la orice, vorbeste cu el si ii da toate jucariile, ca doar si el ia inelele gingivale ale lui s si toate jucariile de bb si se prosteste cu ele

pupici, fug la somn ca pe la 1-2 unul din ei sigur va dori ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani clopoteilor de doi anisori: SACHA DIMITRIS, VICTOR MIHAI, ANTHONY GABRIEL, EDITH ELENA, ADELINA MIHAELA, STEFAN PAUL. Sa fiti sanatosi si tare fericiti!

La multi ani LALA D, LAURA IOANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri sotul meu e dr bun de calculatoare si daca-l poate ajuta pe domnul tau sot cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

YASMIN, RAZVANICI, DACIANA, ERIC

La multi ani clopotei scumpi si frumosi! Sa fiti sanatosi, sa aveti noroc in viata, sa fiti destepti si cuminti si sa le aduceti bucurii parintilor vostri!

louiza ce mai face cretofonata mica? mai treci pe la noi!

ramo dulce flacaul tau frumos!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput