Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Bia multumim pentru poze! ![]() tot stau si ma uit la ele (sunt minunati baietii tai!) si incerc sa-mi inchipui cum arati tu..nu, nu iti cer sa pui poze si cu tine (desi mi-ar place...vezi, eu vreau amandoua mainile Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |

Vai, sa te
eu pe tine ca tare draga-mi esti!! Mai am un pic si m-apuc sa-ti fac si tie declaratii nu numai frumoasei Ana!Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
selen80 spune:
fetelor, ma faceti sa rosesc, si pe Ebruska la fel
Liliac ma bucur ca ti-am adus o bucurie (cum a sunat asta...dar nu m-a dus capul sa zic altfel
)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Bia Ce dulcinei ascundeai tu acolo, mai Iar Amos cu fundita de cadou pe cap'shor este TO-TAL ![]() salopetica d-aia albastra are si Radulescu al meu. 10x Luto ca m-a molipsit cu detectivistica Selenica Uite cum mi-ai incantat tu urechiusele mamucutii si tatucutii cu valurile marii! Sar'mana ![]() Ele Multam de pontul cu galeata...da' eu n-am in casa nici macar galeata de gunoi ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Multumesc frumos de complimente.
Acuma intinde si tu mana si mai trimite ceva pozici cu frumusetile tale.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
Selen super draguta s-a facut Alba ca Zapada. cred ca si eu am pus ochii pe aceleasi poze ca si Dana. imi place aia in caree o tii in fata, presupun ca in noaptea de rev. arati ca o pustoaica. iar cealalta e cu Ebru in pat, luata de aproape de pe 1 ianuarie. e o frumoasa. si mi-au mai placut si cele de la malul marii. caciulita e o draguta. si am mai vazut filmulet cu tati dansaret.
si am vazut si baietii frumosi de Bia. Bucalatul ala mic e mortal, iar Darie are un zambet foarte frumos.
Liliacule m-am gandit azi mult la tine. copilul meu a urlat vreo 2 ore si a plans cu lacrimi din alea de i se rostogoleau pe obraji. asta in doua reprize. inainte sa-l scot afara si dupa ce ne-am intors. am crezut ca are o afta in gurita, ca mi s-a parut gingie pe exterior jos albita tare intr-un punct. dar cand m-am intors de afara, l-am apasat acolo si radea. apoi l-am luat cu mine in bucatarie s-ami fac pastele si iar a inceput sa urle. m-am dus cu el jos in dormitor, am zis ca i-o fi somn. urla si mai tare. si m-am apucat sa-l masez, sa-l scarpin. nimik. mai rau facea. pana la urma am inceput sa-l dezbrac si l-am lasat in fundul gol. si a tacut malc, a inceput sa rada de parca nu sculase strada cu 5 minute inainte. am tras concluzia ca-i era cald.
si inainte de a-l duce afara, il bagasem in slaopeta si apoi am incercat sa-i dau papa, ca am crezut ca ii este foame. sfasietor, asa plangea. avea track suit-ul ala cu ursuletul si cred ca se supraincalzeste in velurulala. apoi mi-a adormit in leagan si acum e in pat in dormitor. 

multumim pentru urari. in seara asta incerc sa-i iau amprenta la manuta si picior.
Luci cum a fost la cantarit? am vazut poze cu David de care-mi place din ce in ce mai mult. radeam cu Sergiu ca-l regasim pe Piski in privirea tinta al lui David. si al meu face niste ochi mirati cateodata de ne apuca rasul. tu esti o zambitoare ca intotdeauna si tare-mi place chestia asta.
Cristina spr sa nu te fi suparat cu postul dinainte. am vrut doar sa spun ca cei mai apropiati sunt si cei care ne pot ajuta cu adevarat. iar in cazul nostru ar fi partenerii de viata. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
biaz29 spune:
Liliac, ziceai tu ceva de necazul ca ai ramas tot copil. Mie mi se pare ca esti asa de frumoasa
asa, cu umorul si aerul tau copilaresc (dupa cum transpare din fiecare mesaj al tau) incat mi-ar parea tare rau sa te schimbi. 
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Bia vezi ca nu ne oprim cu "cersitul". Noi plecam de la povestea dragostei, prezentat miresici, prezentat copilasi, prezentat in pijamale, prezentat tot ce se poate prezenta
ca atunci cand ne-om vedea pe strada sa putem striga : "Hei, Biaz?? Stii eu sunt liliac!" asta in timp ce restul alora din jur privesc perplecsi cum ajungem de la o simpla cunostinta la lucruri evoluate.
Eu recunosc ca daca as intalni vreo fata pe undeva, m-as duce la ea fara nicio ezitare!
Selenica la cat imi este mie dor de mare, va sar'mana respectuos 
Diversificarea este un subiect destul de controversat. Am citit si eu despre autodiversificare dar sa stiti ca nu intotdeauna schemele respective se potrivesc la toti copilasii. Trebuie sa alegem varianta cea mai potrivita copilului nostru. Eu daca as fi mers pe ideea "sa intinda mana copilul dupa mancare" pai incepeam diversificarea pe la...10 ani, poate. Nici acum n-are pofte, nici acum n-are preferinte, nici acum nu mananca singura decat in situatii exceptionale! Imi amintesc ca NICIODATA nu a pus mana pe biberon, darmite sa si-l tina. Am si infometat-o...fara efect.
Acum o sa facem diversificarea de la 5-6 luni. Initial o sa-i dau sa guste sa vad cum reactioneaza si apoi o sa-i introduc alimentele. Voi incepe cu legume, clar.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
lutoniana spune:
Am vazut si eu pe Alba ca zapada cea frumusica foc si pe mami Selen care e de liceu, sunt de acord cu fetele.
Baietii lui Bia sunt super reusiti iar cel mic e asa grasan de-ti vine sa-l papi cu tot cu pampon. La cel mare imi place poza cu camasuta, si eu abia astept sa-i pun camasuta lui Davidelu ca doar avem de la matusica Maria
....dar mai la primavara.
Multumim pentru surpriza Bia si eu am sa fiu mai directa si mi-ar place sa te vad....ce atata mister 

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Despre noi....toate buna
Fiul meu (cum ii place Danei sa spun) are 7460 gr
si sunt din cale-afara de mandra.
Deja si-a mai infrant elanul dupa cum mi-am dat seama si eu ochiometric si a luat 1 kg in 6 saptamani. In graficele din caietelul lui a ajuns si el la normal si nu "mai da mana" cu graficul cel mai de sus...de la grasunei.
Despre pete mi-a zis sa am grija sa fie mereu curat (de parca eu tineam copilul murdar...auzi la ea ce sa-mi spuna )
si foarte uscat.
I-am spus ca l-am dat cu Bepanthene si Sudocream si nimic si mi-a zis sa incerc si Vaselina (care desi o cunosc ma duce instantaneu cu gandul la celebra vaselina de uns usile pe la balamale, rotile etc). Daca nu-i trec nici cu vaselina sa merg la doctor.
Eu de dimineata am inceput sa-l dau si cu crema de galbenele dar trebuie sa i-o frec acolo ca lumea, sa intre bine in piele ca de nu...si-o sterge de bluzita si nu am facut nimic.
Am inceput sa-i pun babetele ca sa nu cumva sa i se duca balute printre gusite ....dar sunt sigura ca nu e de la asta pt ca are una si pe umar si nu are acolo nicio legatura cu balutele si gusita ....
Apoi, am mers sa-mi cumpar tarate, orez maroniu, paste pamantii si tot ce mai e necesar pt regim. Pentru cazurile de urgenta am cumparat si o ciocolata amaruie cu 80% cacao....din care daca ma apuca pofta sunt sigura ca vomit dupa prima patratica.....ca nu mi-a placut niciodata.
Despre zahar, STIU ca asa e. Azi am stat minute in sir si am citit toate etichetele de pe toti indulcitorii dar nu mi-am cumparat nimic ca mi se pare cam nepotrivit sa bag acum asa ceva in mine. Mai bine halesc un pepene galben foarte copt si-mi trece pofta de dulce....decat sa fac prajituri cu indulcitori. La asta zic pas.
Am umplut suportul de bagaje de la carucior cu dovlecei,vinete, ardei grasi, faina cu seminte, fulgi din tarate, secara, paste si orez ....si alte cele si acum conform bancului cu iepurasul sa vedem cine le mananca ![]()
Mangulico ai putut sa vezi si alte albume sau doar cele pe care te-am invitat ca am facut la inginerii acolo de mi-am prins urechile si intr-un final am si dublat niste poze...un vis....Stiu sigur ca e o optiune de unde sa adaugi pe cineva care poate intra cand vrea sa se uite in albumele tale dar nu am gasit-o...poate si pt ca era foarte tarziu.
Voi ce mai faceti ?
lutoniana spune:
Liliachio ce mai faci ce mai zici ? da-mi voie sa te salut cu drag 
Andra e bine ? Raducu e baiat cuminte ?
Ellenuta spune:
manga ce frumos sta aidan in leganus .. e un scump! si mie mi se pare mai mare scaunelul de modelul tau .. anna sta inghesuita in ocean wonders. azi o masor si o cantaresc sa vedem cum mai sta gogosica ..
mely eu am calgel si l-am testat pe mine .. e chiar eficient.
mada ce rade puiul tau .. dar am un zgomot de fond peste .. oricum, se vede ca rade in hohote frumosul mic.
luci da, e grasunica anna .. sper sa nu o tina in ritmul asta .. mie imi plac fetitele cu falcute dar subtirele .. pupa elle nasucul ala dulce al lui gogo care abia se zareste din carut ..
fug sa fac dus si apoi baita annei .. of, nici nu am apucat sa recuperez capitolul trecut ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Iar Amos cu fundita de cadou pe cap'shor este TO-TAL