Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
luci stii ce rontaiam eu cand eram la cura .. imi taiam morcov bastonase si rodeam la d-alea pana la loc comanda ..
dana imi pare rau ca au stresat-o bunicii/strabuncii pe anita .. cel mai bine e acasica in mediul ei, nu-i asa?
uka cum e carina? s-a intors bebita cea cuminte?
geani ma bucur ca piticul e ok cu inimioara!
gata cap trecut .. mai am un pic pana-n baia annei .. fug si la cap actual ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ioanna81 spune:
mai primiti rataciti cu sorcova???
am intrat si eu in randul lumii care are internet 
Sa aveti un an nou plin de impliniri si bucurii
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 mai primiti rataciti cu sorcova??? ![]() |
ia zi fata mea, sa vedem ce stii ca sa vedem ce primesti
Ce face piciul ?

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ia zi fata mea, sa vedem ce stii ca sa vedem ce primesti Ce face piciul ? ![]() |
mi-era teama ca nu ma mai primiti
piciul meu, multumim de intrebare, cred ca doreste sa treaca la 4 mese pe zi. ca nu prea mai doreste sa pape seara decat o data! si daca-l fortez sa stea la san.. ptiuuuu... sa te tii scandal.
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
MangaGirl spune:
luci ce-ai facut, ce n-ai facut, mi-ai dato invitatie sa devenim favorite. asa ca imi iesti la favorite si vad toate albumele. felicitari pentru cum se prezinta David. sper sa treaca petele. eu tot observ ca protiunile uscate de pe picioarele lui Aidan se tot extind.
lullaby si tu Brutus? ce te supara?
uka cred ca pustii nostri s-au vorbit. nu ma mai inteleg cu el azi. 

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lullaby_2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
care-i baiul mami ? |
Pai voi toate aveti baieti mari, grasunei si speram si eu ca la 3 luni sa ajungem la 6 kile, dar azi pe cantar am observat ca lipseau vreo 180 de grame.
Vreau sa fie grasun, dar nu vreau sa-i dau formula, nu stiu ce sa fac, ce sa mai mananc, cum sa mai stimulez lactatia.
O sa vad ce zice doctorita ... Multumesc pentru gand, uff, gata m-am vaitat destul. 
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Pai voi toate aveti baieti mari, grasunei si speram si eu ca la 3 luni sa ajungem la 6 kile, dar azi pe cantar am observat ca lipseau vreo 180 de grame. Vreau sa fie grasun, dar nu vreau sa-i dau formula, nu stiu ce sa fac, ce sa mai mananc, cum sa mai stimulez lactatia. O sa vad ce zice doctorita ... Multumesc pentru gand, uff, gata m-am vaitat destul. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
draga mea draga... copilul meu la 3 luni avea 5600 de grame asa ca al tau e mare in comparatie cu el!

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
lutoniana spune:
Pai voi toate aveti baieti mari, grasunei si speram si eu ca la 3 luni sa ajungem la 6 kile, dar azi pe cantar am observat ca lipseau vreo 180 de grame. Vreau sa fie grasun, dar nu vreau sa-i dau formula, nu stiu ce sa fac, ce sa mai mananc, cum sa mai stimulez lactatia. O sa vad ce zice doctorita ... Multumesc pentru gand, uff, gata m-am vaitat destul. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
lasa mami ca trebuie sa mai fie si balerini printre noi. Eu am o singura parere legata de lapticul de la san: daca nu tipa de foame inseamna ca am. Nici nu ma intreb daca mult,putin, gras, slab.....
In plus in ultima vreme nu-mi mai curge nimic pe afara, niciun strop si am sentimentul ca nu are nici el ce papa dar nu e asa.
Si tari nu mai sunt deloc....Dar laptic am si davidelu papa.
Nu-ti fa griji si mai lasa formula de o parte ....nu te lasa tentata...Daca e in grafic e foarte bine, chiar daca e mai slabut.
Eu te pup

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
DOAAAAMNE, 
, IN CE LUME TRAIM???? L-AU SUNAT NUMAI CE PE EDI CA AU TALHARIT-O PE SOACRA-MEA, CAND SE INTORCEA DE LA MUNCA 
I-AU DAT IN CAP CICA, CE NAIBII AU VRUT DE LA O FEMEIE AMARATA NU STIU, CE-SI INCHIPUIAU CA O SA FURE DE LA EA INCAT SA MERITE SA-I DEA IN CAP?????? TREMUR TOATA, EDI A PLECAT INCOLO, L-AU SUNAT DE LA O BENZINARIE, CICA ERA ACOLO.......SPER DOAR CA FAPTUL CA SI-A ADUS AMINTE NR DE TEL AL SOTZULUI CA SA LE SPUNA SA-L SUNE E SEMN BUN CA LOVITURA NU E PREA GRAVA...ACUM ASTEPT CU NERABDARE VESTI.....GREU O SA-SI MAI REVINA DIN ASTA SARACA 

CHIAR ASA AM AJUNS, SA NE FIE FRICA SA UMBLAM LA ORA 8 SEARA PE STRADA???!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
mami fericita de Alex, eu zic sa nu te mai stresezi? plange de foame? sufera in vreun fel ca e mai subtirel? nici al meu nu are mai mult de 6 kile jumate. e ok. daca e mai tras prin inel, nu inseamna ca e ceva in neregula. te rog nu te mai stresa din cauza asta.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume