Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Selen, imi pare rau, uff, in ce tara traim, sper sa nu fie nimic grav. Chiar ca iti este frica sa mai mergi pe strada. Pacat.

Sunteti niste dragute, multumesc pentru cuvintele frumoase. Ioana am observat ca baietii nostri au avut greutatea apropiata, inseamna ca s-au dezvoltat proportional. Ma vait la voi pentru ca daca spun asta rudelor sau altcuiva imediat ma vor bate la cap sa-i dau lapte praf si asa au facut apropouri. Gata, imi trece, asa patesc in fiecare luna . Eu vroiam un baiat mai solid, nu sa-l ia vantul cand iese din casa, dar sper sa recupereze.

Mami Lumi, am vazut poze cu voi, esti chiar sexi, iar papusa e o dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vai Selenico ce nemernici ....Sper sa fie totul bine cu ea dar cred ca a mancat o speritura de zile mari :(
Si daca cei de la benzinarie nu au chemat o salvare inseamna ca poate nu e grav

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

vai Selen, Doamne fereste. sper sa nu o fi lovit prea tare. ce oameni, of. nici nu stiu ce sa zic. din pacate asta e lumea in care traim.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lullaby, bebelusii mai au un puseu de crestere la 3 luni jumate, poate se mai dolofaneste si el...si oricum, tu esti la categoria fotomodele din cate mi aduc eu aminte si daca si sotzul tau o fi mai subtirel, cu cine sa semene? daca nu plange dupa ce mananca, inseamna ca s-a saturat puiul

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara,

Raluca Doamne ce rau imi pare de voi si de saracutul Stefanut cat a suferit. Iti urez mult curaj in continuare si multa sanatate

Luto felicitari pentru control, ce bine a luat Gogo in greutate, Andreea e fotomodel pe langa el 6 kg la 4 luni.

Selen ce oameni

Va pun poze de la ultima aventura de la Tg Mures ca de maine suntem la Bucuresti

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2009TgMures?authkey=Gv1sRgCMzjlMi66uG--wE#5422952705552459730

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

vai Selen, Doamne fereste. sper sa nu o fi lovit prea tare. ce oameni, of. nici nu stiu ce sa zic. din pacate asta e lumea in care traim.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

da mai, si de cand cu criza asta, sunt dinc e in ce mai multe astfel de incidente, ba la banci/case de schimb etc, ba uite asa, pe strada, in casa....sunt multi care au ramas fara locuri de munca, multi nenorociti care s-au intors de afara si tot asa....pai ea de peste 30 de ani umbla asa, dimineatza f devreme sau seara f tarziu, in functie de tura, ca lucreaza la posta, si nu i s-a intamplat pana acum asa ceva
sa vedeti voi daca nu se hotaraste Edi sa emigram! daca pana acum era doar un gand razlet, asta cred ca ii da si avantul necesar....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

pfiu, cica e bine, ori a inteles gresit Edi, ori i-au spus aia aiurea, dar cica nu i-au dat in cap, pur si simplu i-au smuls poseta de pe umar, ea e doar zgariata la mana ca a incercat s-o tina...oricum, e speriata rau...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
Selen, ce ticalosi!!!Sper ca nu e nimic grav...Oameni fara D-zeu
Raluca_u, of, cat mai trebuie sa sufere micutul...Pup sa se faca bine cat mai repede
Luto, , ca grasun!!!Si zi asa, gata proviziile pentru dieta?Eu, in disperare, cu gandul la dieta, pe care o incep saptamana viitoare, mananc tot ce prind:cartofi la cuptor, cozonaci, cornuri...of,of, mai,mai
Lullaby , si al meu bebe are tot pana in 6 kg (saptamana trecuta 5870), si, desi mi-ar place mai grasun, il vad ca se prezinta bine, are carnita pe bulanele . Sanatosi sa fie, ca greutatea e buna!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulico mamis, daca te-ai gandit "de bine", atunci sa te tzuc io pe tine. Daca e fost de rau, tot te tzuc cu foc. Deci sa inteleg ca ai aplicat metoda scarpinici. Mai, o sa o patentez la OSIM Bine ca ai descoperit care-i problema. Si Radulescu are probleme cu anumite materiale asa ca am grija sa-i pun numai izmene de bumbac. Daca se impune bag si-o salopeta de alta structura materiala, dar daca nu... ii las bulanasele-n vant. Eu am descoperit ca ficiorash nu iubeste sa doarma cu sosete ca si ma-sa asa ca orice-ar fi talpitele trebuie sa fie libere

Mai Luto citind lista ta de cumparaturi si finalul apoteotic cu "iepurasul" trebuie sa-ti spun sa te tii tare sa le consumi, orice-ar fi. Adicatilea sa nu faci ca mine provizii eu traiesc o continua criza! si sa faci curat din cand in cand sa le arunci ca sunt expirate.
Eu am o problema la capitolul provizii. Cand cumpar nu ma pot abtine sa iau cat e necesar si sa ma gandesc ca pot sa ma duc si maine sa mai iau. Eu inca mai cumpar cantitati industriale. Ca sa nu mai zic ca mai dau banii si pe tot felul de rahaturi. De ex, am un sertar plin de condimente Nu'sh la ce naiba le-am luat ca habar n-am sa le combin pentru gust dar...sa fie in casa!
Acum, daca mi-as pune in cap sa trec la regimuri sigur ma fugareste al meu cu ciomagul! Mai ales ca nu mai am niciun sertar liber

Mai, am tuns-o azi pe Andra Ma consolez ca o sa-i creasca. Dar nu se mai putea. Ii cadea cu pumnul iar pieptanatul deja era o problema. Mie-mi era frica dar si ei...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Liliac, ziceai tu ceva de necazul ca ai ramas tot copil. Mie mi se pare ca esti asa de frumoasa asa, cu umorul si aerul tau copilaresc (dupa cum transpare din fiecare mesaj al tau) incat mi-ar parea tare rau sa te schimbi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Si tinand cont ca vine de la tine...chiar mi se pare cel mai frumos compliment primit vreodata

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput