Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monique ce reni frumosi
Va asteptam cu drag la capitala ca sa va reintrati in programelul cu somn de fete cuminti

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto ce fel de pete, fata mea?? Adicatilea cum se prezinta ca textura, ce diametru au, ce coloristica, unde-s localizate?? De ce ti se par suspecte??
Sa-mi dau si eu cu parerea mea de parerista, nu de alta...dar poate oi fi intalnit vreodata minunea...
Dimensiunile lui David Cuceritorul sunt...impresionant de bune!! bulanasele si gushita!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Si eu iar ma gandesc ... noi de ce nu suntem mai mari?

care-i baiul mami ?

Pai voi toate aveti baieti mari, grasunei si speram si eu ca la 3 luni sa ajungem la 6 kile, dar azi pe cantar am observat ca lipseau vreo 180 de grame. Vreau sa fie grasun, dar nu vreau sa-i dau formula, nu stiu ce sa fac, ce sa mai mananc, cum sa mai stimulez lactatia. O sa vad ce zice doctorita ... Multumesc pentru gand, uff, gata m-am vaitat destul.

mami fericita de Alex

Asta ti-i baiul ala mare??? Hai, mai, fii serioasa! Fiecare are ritmul lui de crestere in toate directiile. Gandeste-te cat a ajvut la nastere si pune si tu minimul de 750gr/luna si vezi daca mai este ceva suspect.
Hai, fii linistita ca este super bine!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

DOAAAAMNE, , IN CE LUME TRAIM???? L-AU SUNAT NUMAI CE PE EDI CA AU TALHARIT-O PE SOACRA-MEA, CAND SE INTORCEA DE LA MUNCA I-AU DAT IN CAP CICA, CE NAIBII AU VRUT DE LA O FEMEIE AMARATA NU STIU, CE-SI INCHIPUIAU CA O SA FURE DE LA EA INCAT SA MERITE SA-I DEA IN CAP?????? TREMUR TOATA, EDI A PLECAT INCOLO, L-AU SUNAT DE LA O BENZINARIE, CICA ERA ACOLO.......SPER DOAR CA FAPTUL CA SI-A ADUS AMINTE NR DE TEL AL SOTZULUI CA SA LE SPUNA SA-L SUNE E SEMN BUN CA LOVITURA NU E PREA GRAVA...ACUM ASTEPT CU NERABDARE VESTI.....GREU O SA-SI MAI REVINA DIN ASTA SARACA
CHIAR ASA AM AJUNS, SA NE FIE FRICA SA UMBLAM LA ORA 8 SEARA PE STRADA???!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mda din pacate asta e o parte din lumea in care traim
Ma rog sa nu aiba nicio trauma fizica majora si sa reuseasca sa treaca si peste trauma psihica. Sa fiti alaturi de ea!

Edit: am vazut ca nu e nimic grav...dar trauma ramane. Cand am vazut ce-ai scris...l-am pus si pe hazband sa citeasca...si nu pot sa reproduc ce cuvinte a avut si el la adresa "acostatorilor".
soacra-ta-i colega cu mine de suferinta institutie, difera regionala

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Luto ce fel de pete, fata mea?? Adicatilea cum se prezinta ca textura, ce diametru au, ce coloristica, unde-s localizate?? De ce ti se par suspecte??
Sa-mi dau si eu cu parerea mea de parerista, nu de alta...dar poate oi fi intalnit vreodata minunea...
Dimensiunile lui David Cuceritorul sunt...impresionant de bune!! bulanasele si gushita!

D'ale Andrei

aia de pe gusita e cat o moneda mica si rosie iar cea de pe umar e tot rosie dar e mai lunguiata :(
nu sunt de la balute ca pe umar nu-i ajung balutele....
L-am dat cu Bepanthen, cu Sudocream....nu i se duc cu nimic. Sunt rosii si daca insiast in unele zile cu cremute se mai deschid putin la culoare si dau semne ca s-ar usca ....dar dimineata le are iar.
Nu au lichid, nu e umflat...nimic, e doar rosu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

D'ale Andrei

aia de pe gusita e cat o moneda mica si rosie iar cea de pe umar e tot rosie dar e mai lunguiata :(
nu sunt de la balute ca pe umar nu-i ajung balutele....
L-am dat cu Bepanthen, cu Sudocream....nu i se duc cu nimic. Sunt rosii si daca insiast in unele zile cu cremute se mai deschid putin la culoare si dau semne ca s-ar usca ....dar dimineata le are iar.
Nu au lichid, nu e umflat...nimic, e doar rosu.

Nu cumva sunt hemangioame?? Andra mea are niste pete de genul asta la...ceafa dar nu mi-am pus pb sa le tratez iar doctora m-a asigurat ca nu-s pb din cauza lor. Sunt un fel de...semne de nastere.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

lullaby m-am pus si-am socotit...ca rs fi putut avea Alex max 3570gr la nastere ca sa fie ok, dar el mititelul a crescut bine de la 3250. Da-i tzatzica flacaului si ignora babele.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Luto, al meu are asa. Dr a zis ca e de la crusta de pe cap, care s-a extins si pe fata, si pentru ca are tenul foarte deschis. Eu ii dau cu o crema speciala, doar 2 zile pe saptamana, dar vad ca nu dispar de tot. Cred ca se numeste dermatita atopica.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de raspunsuri.
Liliachio nu stiu ce sa zic ...dar semnele de nastere nu-s de la nastere ? ca el le are numai de 2 saptamani cred....10 zile.
Si uneori se mai estompeaza si alteori nu.
Kemsy pe baza de ce e crema ?
Oricum nu ma impacientez asa tare ca vad ca nu-l deranjeaza cu nimic si nici nu par sa se transforme in ceva cu lichid sau umflat sau mai stiu eu ce. Le vin eu cumva de hac.
Tipa de la clinica spunea ca poate fi zona gatului mai sensibila si datorita contactului piele pe piele sa fi iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara fetelor...
Nu am mai intrat de vreo 2 zile dar cum v-am spus trec prin niste momente dureroase (spiritual vorbind)
Sa va spun despre ce e vb in mare... Se pare ca la mine urarea de noul an al Lutonienei s-a adeverit...sunt insarcinata din nou...partea cea mai proasta este ca nu am voie sa tin sarcina...cu toate ca imi doresc foarte mult (ma gandesc ca D-zeu mi-a trimis o fetita )
Asa ca de cand am aflat plang si ma dau cu capul de pereti de ciuda...mi-am dorit inca un bebe dar D-zeu mi l-a dat mult prea devreme...
Maine merg la dr sa imi spuna ce va urma sa fac...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput