Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto nu e musai sa se nasca cu ele. Aceste hemangioame pot disparea/aparea in timp, pot ramane asa toata viata sau se pot extinde, depinde...
Andra nu s-a nascut cu petele respective dar tocmai ce-am verificat-o si...inca le are. Daca n-ar fi in par, la ceafa i-as face o poza spre exemplificare...dar asa nu-sh ce-ar iesi
Daca este doar o zona de o alta coloristica decat restul dar nu e diferita ca textura, atunci stai linistita.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

dupå cum vedeti nu pot så intru des..eu nu prea pot sa stau la calculator cand am musafiri..si cum prietena mea pleaca pe 16 se pare ca nu voi fi la fel de cativa ca inainte inca vreo 2 såpt..

Mådå, Dana, Luto va pupik si så stiti ca afost scurta tare starea blue ca nu imi permit mai mult..Mi-am revenit si sunt pe pozitii..

Selene imi pare rau de soacra ta..speram så nu se fi ramas cu sechele..si am admirat azi pozele in familie..Brucu se uita atat de atent la poze si Bubu meu ii spunea ca ''a mai crescut gagica ta''

Biaz am vizionat si eu pozele cu nazdravanii tai..sunt tare drågålasi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna!

ufff, selen...ce sperietura trebuie sa fi tras biata femeie! bine ca nu s-a ales decat cu asta si cu paguba din geanta!
luci desi imi dau seama ca vom avea peretii pictati cu piureu de legume/fructe, abia astept momentul cand o voi pune pe Ana la masa cu noi..parca o si vad intinzandu-si manutele pline de mancare spre noi ;
hmmm..nu stiu ce sa zic de pete, banuiesc ca nu le-a avut de la nastere si sa fie niste hemangioame cum zice cuscra; suprafata lor este rugoasa?
liliac ai tuns fata?! si ea a fost de acord? (mi-am adus aminte cu ocazia asta, cum plangeam eu de sarea camesa de pe mine in mom cand ma anunta mama ca mergem la tuns..imi doream asa mult sa am par lung, sa-mi fac codite si ei ma tundeau castronel)

oare ce mai vroiam sa spun?!

Monique imi plac tare mult pozele in care apar amandoua fetitele..cea din fotoliu si cea in care Teodora pare sa o tina pe Andreea in brate;

si...o si un mare pentru cine a facut lista cu sarbatoritele lunii!

Maria asa este, "sweet potatoes" m-a indus in eroare;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

vai Criss-ule!!! nu stiu ce sa zic, dar primul meu gand, primul sentiment a fost unul de mare bucurie! nu vreau sa rasucesc cutitul in rana, asa ca incerc sa-mi stavilesc iesirile euforice!
dar de ce nu ai putea sa tii o sarcina? daca nu ai chef sa vb/sunt prea indiscreta..da-i ignore!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uff, ce zi cumplita am avut azi! A plans asta mica aproape non-stop, nu a dormit, a fost jale mare. Si a facut kk de vreo 10 ori. La inceput am zis ca are ceva la stomac, dar spre seara, citind postul lui Angelli am realizat ca e de la dinti. Exact ca si la ea, plangea asa, ascutit si rodea tot ce apuca. Plus ca eu stiu ca atunci cand ies dintii e posibil sa aiba diarie.
Manga, Bia, cum sa ma supar pe voi? Daca as fi asa de suparacioasa va dati seama ca nu v-as mai povesti atitea amanunte din viata mea. Si pe mine orice sfat ma ajuta, si va multumesc pentru asta.
Bia, tu ai pus degetul pe rana bine de tot! Sa stii ca singurul lucru pe care mi l-a reprosat sotul meu vreodata este ca nu stiu sa il ascult si nu sunt alaturi de el atunci cand are nevoie de asta. De multe ori vine la mine si imi zice "stiu ca ceea ce o sa iti spun e o prostie, dar macar asculta-ma!". Dar uneori are idei asa de ciudate, pur si simplu nu pot fi de acord cu el. Oricum, nu e cazul sa dezvolt aici subiectul, ca si asa v-am innebunit destul cu sotul asta al meu. Zilele astea ma intalnesc cu psiholoaga noastra, am vorbit deja cu ea si astept sa ma sune sa stabilim ziua. Sper sa iesim cumva la lumina si sa putem avea in viitor relatia frumoasa pe care amandoi ne-o dorim si care s-a cam pierdut pe undeva pe drum in astia 14 ani de cand suntem impreuna.
Liliacule, vaaai, i-ai tuns parul ANdrei??!!! SI a plans dupa el?
SI eu m-am programat maine la tuns, ca nu se mai poate. Asta e, nu imi este dat sa am parul lung.
Raluca, iti doresc multa, multa putere sa treci peste toate necazurile si Stefanut sa se faca bine si sa nu mai sufere. Mi se rupe sufletul de mila lui!
Selen, bine ca soacra nu a patit nimic grav! Ce sa zic, tara de tot rahatul!
Eu nu am putut vedea pozele voastre, a patit ceva netul ca merge extraordinar de greu, sper sa pot trimite mesajul acesta.
Lucia, imi place de tine ca esti hotarata cu slabitul asta! Cum a mers azi? Mie nu mi-a ajuns de nici o culoare mancarea aia. Am bagat suplimente de tort si lasagnia. Eu m-am gandit sa-mi fac provizii de branza cu rosii in frigider pentru gustari intre mese.
Eu la dulciuri deocamdata nu pot renunta. De fapt nu am motivatia necesara. Asta pentru ca eu nu vreau sa slabesc foarte mult, mai am doar vreo 3 kile de dat jos, in rest vreau doar sa ma mentin si sa mananc sanatos. Eu nici nu ma trec in lista de pe prima pagina, ca o sa ziceti ca sunt nesimtita.
Maine ce gatesti? Eu am sa fac chiftelutele alea la cuptor, din pui cu vinete si ardei. SI cu o salata alaturi sau o garnitura de legume.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Crisbebe dar de ce nu ai voie sa tii sarcina ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

cristina nu fii trista pentru par! lasa ca va creste altul mai sanatos si mai frumos! poate ca aceasta este singura solutie;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Crisbebe, imi pare tare rau, probabil ca nu poti tine sarcina din cauza faptului ca ai facut cezariana, nu-i asa? Eu stiu pe cineva care a ramas insarcinata la 4 luni de la cezariana si a tinut sarcina fara probleme. Dar este, intr-adevar, riscant. Stiu cat este de dureros, nu stiu ce sa zic, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

cristina nu fii trista pentru par! lasa ca va creste altul mai sanatos si mai frumos! poate ca aceasta este singura solutie;

Thank God I'm a woman!

Off, si cat am vrut si eu sa am parul lung, macar pana la mijlocul spatelui! Acum un an faceam tot felul de maioneze din tot felul de uleiuri si stateam toata noaptea cu ele in cap, ca sa nu mai zic de cati bani am bagat pe tot felul de produse ca sa-l fac frumos. SI maine se va duce...!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara
SELEN bine ca nu e nimiv grav cu soacra.Am vazut si pe Ebru cea finuta si pe tine,doua frumoase
LUTO,ce grasunel e Davidelu,ma bucur ca sunteti ok si bine ca nu e nimic cu petele alea
CRISBEBE imi pare rau ca esti in dilema
Referitor la kg bebeilor,nici al meu nu e foarte mare,nu l-am mai cantarit dupa 14 noiembrie dar se vede dupa el ca nu e grasun dar e bine nu ma vait.
DANA15 mi-ai adus aminte de mama cu tunsoarea castron,cand eram mici,daca vroiam sa ne lase in vreo excursie sau sa ne ia ceva,ne spunea ok dar va tundeti si uite asa pana in cls a 7 a am avut numai par scurt
IULIKA ,asteptam sa treaca astea 2 sapt ce sa facem
MONICUTZO esti bine?Dragoselu e bine?haide da-ne si noua un semn ceva
Sunt happy ca a ramas mama fara munca...deci sta cu baiatul non stop,oricum pt tata era indiferent ca lucreaza sau nu ca oricum nu cotizeaza la cheltuieli
Baiatul meu sta numai cu pumni in gura,scoate balute multe afara si cum il iei in brate cum da sa te muste de fata in schimb eu nu simt nimic daca da vreun dinte.Mie un pic cam somn asa ca ma duc sa ma bag langa baiat,aaa aseara am dormit in sufragerie cu el si m-am trezit asa cu niste atingeri pe fata,ca un gadilat,ii era foame

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput