Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

rasfoiesc articolele postate de Raluk..si sunt putin nedumerita: in video-ul acela spun ca poti sa-i dai unui copil mic (sugar) cartof, iar intr-unul din articole, ca nu..ufff! care-i treaba cu cartoful? sau nu ma prind eu de subtilitatile limbii engleze?

mi-a placut treaba aceea, cu faptul ca diversificarea ar trebui inceputa atunci cand copilul poate ajunge la mancarea din farfurie, cand arata interes pentru ceea ce mancam noi;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

cred ca e vorba de sweet patato, care e un pik mai dulce si alta textura si pe care copii il accepta mai usor. si ce ti-a placut tie acolo suna a autodiversificare. despre care nu stiu ce sa cred. se rezuma la finger food, pe care copii sa o poate duce singuri la gura, gen banana, bucatica de mar, etc. dar paleta mi se pare cam redusa. nu toate mancarurile se pot face in acest fel.

20 de genuflexiuni cu pauza la 10, of course.

momentan, mi-am facut pastele Cristinei. si nu sunt rele deloc.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

offf Raluca_u, tare imi pare rau pt voi, s asperam ca se dreneaza repede si scapati, gata! Acuma cu antibioticele nu iti mai fa griji, mai bine sa se rezolve problemele lui Stefanut si dupa aceea sa fie sanatos!Si pentru tine pentru puterea ta!
Raluk_16 ce bine ca nu are stenoza de pilor, oricum sunt foarte rare cazurile ai sa vezi cand incepe sa stea mai mult sus va regurgita din ce in ce mai putin, o gurita si gata!
Cristina_anaimi pare rau ca te simti asa dar cred ca si eu explodam daca il apucau acuma jocurile pe net in loc sa te ajute. La noi am impartit copii, cel mare cu Adi cel mic cu mine, Adi ii da sa pape il duce il aduce de la gradi, il pune la nani, il duce in parc.
Pe Nicholas cred ca il dor gingiile, tipa asa de ascutit si isi musca pumnii nu reusesc sa il adorm mai devreme de 12 noaptea nicum
L-am trimis pe Adi sa imi aduca Chamomilla de la homeopate si a venit cu Calgel, farmacista i-a spus lui ca sunt acelasi lucru
[b]Raluka16
de unde ai stevie???
Eu de pofta de dulce am pus felii de mere la cuptor ies asa de dulci si caramelizate yammmmy, ii faceam lui Andreas la diversificare
Fug

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

offf Raluca_u, tare imi pare rau pt voi, s asperam ca se dreneaza repede si scapati, gata! Acuma cu antibioticele nu iti mai fa griji, mai bine sa se rezolve problemele lui Stefanut si dupa aceea sa fie sanatos!Si pentru tine pentru puterea ta!
Raluk_16 ce bine ca nu are stenoza de pilor, oricum sunt foarte rare cazurile ai sa vezi cand incepe sa stea mai mult sus va regurgita din ce in ce mai putin, o gurita si gata!
Cristina_anaimi pare rau ca te simti asa dar cred ca si eu explodam daca il apucau acuma jocurile pe net in loc sa te ajute. La noi am impartit copii, cel mare cu Adi cel mic cu mine, Adi ii da sa pape il duce il aduce de la gradi, il pune la nani, il duce in parc.
Pe Nicholas cred ca il dor gingiile, tipa asa de ascutit si isi musca pumnii nu reusesc sa il adorm mai devreme de 12 noaptea nicum
L-am trimis pe Adi sa imi aduca Chamomilla de la homeopate si a venit cu Calgel, farmacista i-a spus lui ca sunt acelasi lucru
[b]Raluka16
de unde ai stevie???
Eu de pofta de dulce am pus felii de mere la cuptor ies asa de dulci si caramelizate yammmmy, ii faceam lui Andreas la diversificare
Fug

Mergi la inceput

[b]Raluka16
de unde ai stevie???
Fug au venit cei mari din zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si daca Liliacul nostru fantastic si cu Raluk mi-au cerut toata mana, iacata-ma-s, dau toata mana. Am trimis poze cu nazdravanii mei pe contul comun.
Sa faceti bine sa apareti ca acus ma nervozez si le sterg de acolo! Nu de alta, dar am si eu un pitic cu pozele personale pe internet.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Prezenta!!
Numai ca eu am un stil smuls-saltat: incerc sa recuperez tot ce mi-a ramas in urma...si cand ajung la zi (din motive de organizare neconstructiva) dau sa scriu ceva-ceva. Ei, in secunda aia ori urla unul mic, ori vrea o madra sa o sterg la popon, ori suna vreun telefon, ori vine popa, ori vreun vecin are vreo solicitare
Ma duc repejor sa vad cum stau lucrurile, si promit ca revin!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si poze de zilele astea AICI

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Moama, ce domnisorica s-a facut Ebruska noatra . Si mie-mi merge netu' ca...melcu'...dar imi fac rabdare sa mi se incarce si filmuletele sa va auzim si glascioarele

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Imi merge netul greu si nu stiu ce a iesit scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

mi-a placut treaba aceea, cu faptul ca diversificarea ar trebui inceputa atunci cand copilul poate ajunge la mancarea din farfurie, cand arata interes pentru ceea ce mancam noi;

sunt in recuperari si ca sa nu uit ma apuc deja sa scriu.
La cursurile la care am fost cand eram gravida asa ne-au spus, exact cum spui (eu inca nu am citit ce ne-a dat Raluk)
- nu se hraneste copilul, se sterge la gurita si apoi se trimite la joaca si mama si tata se aseaza la masa. Se aseaza toata lumea la masa, el trebuie sa aiba scaunel si sa i se puna obligatoriu in fata bucatele de mar, banane, pepene galben pe care SA FIE TENTAT sa le ia cu manuta lui sa le duca la gurita si sa le molfaie. Asta chiar daca sa spunem ca-i da mami piure de legume, cu lingurita dintr-un castronel. El va manca de la mami dar va avea libertatea sa intinda mana si sa-si ia mancarea. Asezat la masa cu mama si tata va deprinde in scurt timp orele de masa si ce inseamna masa in familie. (daca nu sunt ambii parinti acasa, oricum cine ii va da mancare se aseaza cu el si mananca si acea persoana).Super interesant !!!!

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Bia Ce dulcinei ascundeai tu acolo, mai Iar Amos cu fundita de cadou pe cap'shor este TO-TAL
salopetica d-aia albastra are si Radulescu al meu. 10x Luto ca m-a molipsit cu detectivistica

Selenica Uite cum mi-ai incantat tu urechiusele mamucutii si tatucutii cu valurile marii! Sar'mana

Ele Multam de pontul cu galeata...da' eu n-am in casa nici macar galeata de gunoi Am o galetica de-aia cu capac rabatabil dar cred ca are 3-5l. Am luat-o mica sa nu aiba motiv sotul sa colecteze gunoiul atat cat are loc Stii, strategie de nevasta care NU duce gunoiul. am avut una zdravana la inceputuri, dar cand ii spuneam sa scoata gunoiul ma sigura ca...mai incape

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Si eu iar ma gandesc ... noi de ce nu suntem mai mari?

care-i baiul mami ?

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput