Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si daca Liliacul nostru fantastic si cu Raluk mi-au cerut toata mana, iacata-ma-s, dau toata mana. Am trimis poze cu nazdravanii mei pe contul comun.
Sa faceti bine sa apareti ca acus ma nervozez si le sterg de acolo! Nu de alta, dar am si eu un pitic cu pozele personale pe internet.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

NUUU, MAI LASA-LE PUTIN!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

n-am mai intrat caci nu mi-am gasit timp .. anna nu prea mai doarme ziua si cere multa atentie, am mai fost in niste vizite si uite asa .. acum am pus zuza mica in centrul de activitati si a adormit acolo .. si facuta kk .. de obicei plange cand e facuta dar acum vad ca nu a mai semnalat bomba ..

vad ca v-ati apucat de regim .. eu intru dupa ziua evei, sper sa ma pot tine de treaba.

anna m-a disperat cu suptul/linsul/muscatul pumnilor .. s-a iritat groaznic pe barbie. am incercat sa-i dau suzi dar nu vrea nicicum .. tot pumnii sunt mai buni.

liliana imi pare rau de tatal prietenei tale. condoleante! sa-i fie tarana usoara. cat despre apa de la mir .. o torni intr-o galeata si o duci la un pom ..

eu nu i-am dat annei ceai deloc si nici nu vreau sa-i dau .. dupa 6 luni vreau sa incep sa-i dau apa si ceiut ..

monikus cum e piticul? tot plangacios?

biaz ce dulce pustiul tau .. auzi tu .. nu conteaza cine castiga atata timp cat castiga el .. un tzuc dulce ptr busici si unul ptr mosorel ..

raluk da, am scapat de raceala ..

lumi ce dulce si bulanoasa e printesa ta!! tare frumosi ati fost la botez si tu mami esti sexy rau!

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut Biaz si Selen
m-am delectat cu pozele Selenicai..mami, in poza 15 zici ca abia ai implinit 18 ani..pe bune! iar in poza 25, Ebru are o fatuca atat de frumoasa (ea este frumoasa oricum, dar in poza aceasta mi se pare ca i se vad cel mai bine trasaturile ei finute); si ce fain! sa mergeti pe malul marii! pentru voi probabil este ceva comun, cum ma duc eu in parcul din cartier, dar pentru noi, astea de la mare distanta...ufff
si ce frumos sta minunea cu ceilalti copilasi!
centru din acela avem si noi! fix la fel! dar noua nu ne place decat delfinasul..deocamdata!

hiii! a pus Biaz poze! fuuug!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

M-am conformat si eu la discutiile despre slabit. Ma inscriu cu 5-6 kg in plus. (al saselea dupa mesele de sarbatori. Nu promit sa ma las de dulciuri ca eu le visez si noaptea. Cel mai frecvent vis al meu e ca intru intr-o cofetarie si adun prajituri in cos si cand sa le platesc si sa le pap, ma trezesc.

In consecinta am incercat 20 de genoflexiuni si 5 abdomene toate cu grasanul cel mic in brate si intre timp mi-am dat duhul. Asa de in forma sunt.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bia multumim pentru poze!
tot stau si ma uit la ele (sunt minunati baietii tai!) si incerc sa-mi inchipui cum arati tu..nu, nu iti cer sa pui poze si cu tine (desi mi-ar place...vezi, eu vreau amandoua mainile)..imi place de tine asa, invaluita in putin mister

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Bia multumim pentru poze!
tot stau si ma uit la ele (sunt minunati baietii tai!) si incerc sa-mi inchipui cum arati tu..nu, nu iti cer sa pui poze si cu tine (desi mi-ar place...vezi, eu vreau amandoua mainile)..imi place de tine asa, invaluita in putin mister

Thank God I'm a woman!

Nu-i asa? Poti sa-ti imaginezi ca sunt cine stie ce frumusete cand de fapt... Ai vazut Frumoasa si Bestia, nu? Totul sta in ochii (mintea) privitorului.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Biaz ce comori ascundeai tu acolo chelbos chelbos, dar frumos si multumim

Dana esti o dragutza da, stii ca va spusesem ca am si eu la fel centru de joaca....ei ii place oglinda, o pun exact sub ea, sa se vada, si apoi delfinul de care trage sa-l bage in gura, of course dar eu i-am mai agatat si un pelican mai mare la care ajunge usor, care si fosaie, si zangane, si se joaca mult cu ala ..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

La mine a intrat sotul in tura la baieti si fiindca e inca vacanta, eu stau la calculator si lucrez la teza de doctorat ... cica.

_

Mergi la inceput

Cristina, incerc si eu o mica idee. Sa nu te superi. Ziceai ca sotul tau e inchis in el si nu comunica ce simte si gandeste. Dar tu cum reactionezi in cazurile rare in care o face? Creezi o atmosfera frumoasa, care sa-l ajute sa se simta bine ca si-a impartasit emotiile, chiar daca nu este ceea ce te asteptai sa auzi sau chiar daca unele lucruri te ranesc? Stii, nu putem schimba comportamentul sau felul de a fi al celorlalti, dar puteam schimba felul in care reactionam noi la toate acestea si astfel sa declansam o schimbare in lant.
Sper ca nu te-am suparat cu mesajul meu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Selen ce dulce ai fost tu cand ai povestit ca nu poti sta suparata. Ai o mina tare frumoasa, tu mereu zambesti si asa mult imi place, parca luminezi incaperea. Am vazut poze cu Ebru, esto o scumpa si o frumoasa, are dreptate Dana, in poza 25 foarte bine se observa trasaturile delicate.

Am intrat si eu si am vazut pozele cu baieti frumosi de Bia. Sa te bucuri de ei! Teza de doctorat ... frumos.

Si am mai vazut si o frumoasa mireasa blonda cu bucle mari. Luto pup pe mami si pe Davidelu cu ochi frumosi.

Mergi la inceput