Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna@
nu am mai intrat zilele astea pt ca am avut program incarcat, vizite la noi, noi la altii....plus laptopul sechestrat de sotz cand eram acasa

Raluca of of, ca nu va mai trece ma bucur insa ca tu esti optimista si curajoasa, asa si trebuie sa fii pt Stafanutz multa sanatate puiului

vazut poze cu dovlecei scumpei de Manga, Lumi, Mada, Luci[b], care sunt si niste mamici tare mumoase

[b]Uka
sper sa treaca faza asta la Carinutza, ca ea tare cumintica mai era, imi inchipui ce greu iti vine acum, cu os chimbare asa radicala....am trait-o si eu si stiu cum e...

daca e vorba de slabit,m treceti-ma si pe mine la tablou cu 63 in prezent si tinta 58 (vrabia malai viseaza, ca n-am mai avtu atat din liceu )...dar eu vreau doar putin sport (cred ca pilatesn ma coafeaza cel mai bine...) si reduse dulciurile, cu care am cam exagerat de vreo 2 saptamani...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

.OSalutare
Raluca,imi pare tare rau sa aud ca Stefanut inca se chinuie cu urechiusa
Alex,bine ai revenit,chiar zilele trecute am intrebat de tine.Stiu cum e sa fii blue,dar incearca mami sa gasesti activitati care sa te faca sa iesi din starea asta,de ex. organizarea botezului...e o ceremonie mult prea importanta pt puiuta ta si pt voi ca s-o lasi sa treaca asa,pe nesimtite.O calda si un .Si mai hai pe la noi,paote reusim sa te inveselim

Eu inca n-am apucat sa citesc cartea lui Monti,desi am o tona de kile de dat jos
Daaar,de azi mi-am propus sa o las mai moale cu cantitatile de papa,sa nu mai mananc nimic dupa 6 si sa fac abdomene (aseara am facut 10 si deja gafaiam,se vede ca de mai bine de 3 ani n-am mai facut sport)
Eu nu sunt stilul (de fapt asa cred eu,ca nu pot...drept e ca nici n-am incercat) care sa renunte de tot la un aliment...cu cat e mai interzis si ma indarjesc sa renunt la el,cu atat numai acolo imi sta capul...stiu,stiu,sunt...
Asa ca merg pe premiza,ca e voie,dar numai un pic un pic.Doamne ajuta sa reusesc
Ce vreau eu e sa ma obisnuiesc sa mananc mai putin pt ca odata cu asta mi s-ar micsora stomacul si apoi m-as obisnui asa
Pasarea malai viseaza....

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

La multi ani!

Va doresc un An Nou fericit!

Maria, sa-ti traiasca mandrul baiat! Ce mare s-a facut!

Si eu iar ma gandesc ... noi de ce nu suntem mai mari?

Raluca_u draga de tine, prin cate ai trecut. Sper ca Noul An sa va aduca multa sanatate!

Raluk tu stii deja ca esti o mamica extraordinara.

Alex, Cristina haideti sa ne inveselim. Am uneori momente cand nu stiu ce sa mai cred, mie mi se pare ca sunt atat de lucida si ma intreb de ce atata tristete, dar sunt convinsa ca o sa treaca. Sa mai dau jos cateva kile, sa mai creasca bebe sa ne putem intelege mai bine. Am avut cateva shouri zilele trecute de nu stiam ce sa fac, dar ma gandesc ca l-au tulburat putin sarbatorile, prea multe schimbari pentru el, prea multe vizite.

Pregatesc cateva poze cu noi, sper sa le uploadez azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Gegea, si pisicuta mea s-a dezvoltat foarte frumos(tinand cont de faptul ca am nascut prematur la 34s,4z),este un bebelush activ,iar ped si dr de fam au spus ca,daca nu ar fi stiut situatia ei,nu ar fi spus ca are suflul,pt ca nu se mai aude.
Ma bucur ca-ti place numele,l-a ales tati si mie imi place la nebunie!

Madalina,multumim,speram ca,la urmatorul control,sa ni se spuna ca s-au inchis toate canalutele alea....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Alex si Gegea bine ati mai venit pe la noi
Raluk ce bine ca ati scapat de o grija, cu stenoza aia..si eu am trecut prin asta in primele saptamani, ma gandeam ca e stenoza si m-am ingrozit cand am citit ce implica

imi pare rau de fetele care sunt blue, eu una nu prea stiu cum e, nu mi s-a intamplat niciodata, am fost tot timpul vesela si optimista..chiar si cand ne mai certam, mie imi trece imediat (si cateodata ma oftic ca nu pot tine supararea, ca sa-l pedepsesc mai mult ) si trec rapid la starea mea naturala de ranjita

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

si despre noi...ieri am fost in vizite, la unchiul sotzului si la nasi....m0a distrat tare nasul mic (3 ani) ca atunci cand am ajuns, bineinteles ca toata lumea a sarit pe Ebruska s-o bage in seama...si el vazand ca se ingroasa gluma, a in ceput sa zica: Ebru nu vorbeste...mai statea putin...Ebru nu are dinti numai ca sa n-o mai bagam pe ea in seama asa mult

sa va mai zic....ca mi-a tras niste chiote de ras cand eram acolo,d e m-am topit toata! a ras asa, ca un copilas mai mare, ii place la nebunie cand o pupacesc la gat, cred ca se gadila si rade tare sta mai mult timp pe paturica de joaca, pt ca au inceput sa-i atraga atentia jucariile (in sfarsit!), daca ii zangan una intinde mana dupa ele (inainte le apuca doar asa, din intamplare...)...cu mainile e si ea mai tot timpul in gura, daca nu isi baga vreo jucarie...si ca sa nu fie doar laude, de vreo sapt-doua are crize de plans cand o pun la dormit, ziua si seara (noaptea adoarme repede la loc dupa ce papa)...pur si simplu, sta cu suzi in gura si urla 5, maxim 10 minute, apoi mai face ca un catelus chinuit cateva minute, si se opreste brusc si adoarme.....deja nici nu ma mai stresez, ii dau ignore, ca stiu ca orice ii fac nu se opreste, continui sa-i tin suzi si s-o legan pana adoarme, dar in primele zile cand mi-a facut asa adormeam si ma trezeam cu dureri de cap...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut si eu ca am reusit sa fur un dram de timp din somnul stapanului cel mic.
Raluca_u, imi pare atat de rau sa aud ca va chinuiti cu urechiusele. Sa-i dea Dumnezeu sanatate puiului cel mic, sa-i treaca si sa se faca un voinic! Suntem cu toata inima alaturi de tine.
Salut mamica frumoasa de Ana Elisa. Bine ai revenit, Dana! Am admirat indelung fotografiile de Craciun. Tare mai sunteti frumosi toti trei.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

si poze de zilele astea AICI

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Si daca Liliacul nostru fantastic si cu Raluk mi-au cerut toata mana, iacata-ma-s, dau toata mana. Am trimis poze cu nazdravanii mei pe contul comun.
Sa faceti bine sa apareti ca acus ma nervozez si le sterg de acolo! Nu de alta, dar am si eu un pitic cu pozele personale pe internet.

_

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Ebruska frumoasa. Vai ce parut are! (zise cu nostalgie mama de chelios ) Si ce mamica frumoasa are!

_

Mergi la inceput