Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bia, esti foarte frumoasa si calda si ai niste copilasi pe masura. Eu nu reusisem ieri sa vad toate pozele, ca imi mergea foarte greu netul.
Mi-am mintit ca mai am restante de ieri la pozele Selenicai si ale Moniqai. Oare mai era cineva?
Acum imi iau fetita in cosulet si ma bag la o baie relaxanta!
Sa vad cat par mai donez si azi pe scurgerea de la cada!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata dragelor.

Haideti ca am deschis fereastra de rapuns heheee, acum mult timp Sa vad ce mai imi amintesc.

Vroiam sa-i spun lui mami de pisa ca oricat de frumos si sensibil ar fi mesajul ei, cu riscul de a se supara pe mine, mie mi se pare putin cam dur si cam transant. Ideea este ca, am mai spus, nici eu nu sunt de acord cu avorturile, sub nicio forma. DAr, in situatia data, riscurile sunt foarte mari. SI aici vorbim de ruptura uterina, hemoragii, nastere extrem de prematura. Este foarte grav. Uterul este subtiat mai rau in cazul unei cezariene decat in cazul unei naturale. DA, eu am ramas dupa 4 luni, dar eu am nascut NATURAL. Gandeste-te ca exista sansa sa se deschida operatia in cazul unui cat de mic efort, d'apai in cazul unui bebelusi care creste acolo si da din maini si din picioare. Unde mai pui ca puiul Alex are nevoie de mami lui sa-l ia in brate si sa-l iubeasca pt ca el e mic si nu intelege. Aici nu este vorba doar de niste contractii si necesitatea de a sta la pat, sacrificiu pe care putem toate sa-l indeplinim usor. Aici este vorba de viata MAMEI. Da, decizia e foarte grea, n-as vrea sa fiu in locul ei.
TRimit si revin ca urla zgatix

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina tu esti o femeie faina, stii, nu? imi place cum le spui tu pe toate...la Criss nu m-am bagat cu pareri pentru ca mi-am dat seama ca decizia este luata indiferent de ce am zice noi..si in mod sigur, este cea mai buna hotarare pentru familia lor!
dar pe Alex care imi este tare draga inca o astept sa ne mai zica cate ceva..sunt convinsa ca daca s-ar descarca putin aici, s-ar simti un pic mai bine;
cu depresia..la mine functioneaza si mersul la biserica (nu neaparat duminica..in orice alta zi; cu cat lacasul este mai gol, cu atat mai bine pentru mine)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor ma bag la capitol, sa fac si eu ceva util si revin acolo.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza la 1 ziua,sunt trezta mai demult dar am recuperat si am linistit copilul care e tare marait
Si eu sunt de acord cu ce zice CRISTINA si MONICA in legatura cu CRISBEBE dar nu am mai vrut sa zic nimic,caci am mai "comentat" odata cand cu atinsul copilului si apoi ma credeati adepta si batai si a avorturilor.E o situatie extrem de grea si sunt sigura ca orice decizie e cea corecta
ALEX si eu zic sa iesi la aer,uite mama dupa ce sta 2-3 ore cu baiatul pe picioare mai ridica tonul si el mai rau se agita si nu adoarme,asa ca nu rezolvi nimic caci el simte agitatia ta si vrea sa fie deasupra ta deci mai agitat.Eu sa scap de plansete si depresii trag un pui de somn si ma trezesc ca noua,incearca asa daca ai cu cine lasa puiuta
BIAZ esti o femeie tare linistitoare pentru alti
LILIAC ce relatie spui ca ai tu cu Andra o avem noi cu tata si am avut-o intotdeauna deci esti o norocoasa
Off si azi am musafiri,trebuie sa fac curat.Am luat ieri din carefour un costumas pentru pitic din 3 piese(pantalon,bluza si vesta cu gluga) tare frumos si ieftin 36 ron,pentru mamicile cu baietei daca va intereseaza
Mai revin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Luto ce simpatica ai fost tu cu pastaile ofilite. Dar daca au gust de carne de vita cred ca sunt o minunatie. Ti-au placut cerealele cu pricina cu lapte?? Eu bag cate un castron maaaaare dimineata si daca la inceput mi s-au parut cah, acum mi se par acceptabile. Imi cumpar de-alea cu fructe confiate in ele dar pe-alea le ciugulesc in loc de pufuleti
Cat despre legatura cu copilul, eu sunt convinsa ca in curand o sa vii si tu cu povesti de-astea de dragoste si atasament profund. Nu este nimic mai frumos decat sa primesti o felicitare facuta de copilul tau pe care a incercat sa deseneze o inima si sa scrie "te iubesc, mami!" sau sa-ti dea un ghemotoc de plastelina care reprezinta cine stie ce nebunie dar sa ti se explice ca de fapt e un cadou pentru tine. Il pui apoi frumos in geanta fara sa-ti pese ca s-ar putea intinde peste tot si ori de cate ori vezi cate-o bucatica de plastelina pe orice obiect sa surazi si sa incepi sa te lauzi: "asta este de la copilul meu!!!" sau sa-ti puna abtibilduri in piept si sa uiti de ele si sa te prezinti asa la cine stie ce intrunire serioasa sau..., sau..., sau...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

subscriu si eu...
imi face adina niste desene abstracte... imi da pupici roz si rosii... si cireasa de pe tort e cand ma cheama sa ne iubim ca ii e tare drag de mine

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci ce-ai facut, ce n-ai facut, mi-ai dato invitatie sa devenim favorite. asa ca imi iesti la favorite si vad toate albumele. felicitari pentru cum se prezinta David. sper sa treaca petele. eu tot observ ca protiunile uscate de pe picioarele lui Aidan se tot extind.

lullaby si tu Brutus? ce te supara?

uka cred ca pustii nostri s-au vorbit. nu ma mai inteleg cu el azi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb
scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Pai da, eu ti-am zis ca e ceva cu ei... Si vad ca mai au ceva in comun : zonele cu piele uscata de pe picioruse si manute... Mai sa fie

Multumim tuturor pentru incurajari din pacate e din ce in ce mai greu de convins sa doarma sau macar sa stea sa ne jucam, sa gangurim sau sa radem. Mi- e dor DE MOR de rasul ei dulce , acum e tare zgarcita, da din coltul buzelor cate un zambet fals..e tare greu s-o vad asa ..bizara. Poate-si revine.
Va pup

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu imi merge de nici o culoare forumul, asa ca nu reusesc la capitol...sorry!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia am vazut si eu o fetita blanda, extrem de frumoasa si care arata extraordinar de bine. Are dreptate Luto ca o sa-ti creasca nasu' mare . Iar Darie chiar este baiatul tau tot-tot. Acum o sa vedem daca Amos e mai mult a lui tati sau tot al tau...

Fetele mele, vis a vis de problemele si discutiile din ultima perioada, eu cred ca fiecare si-a spus parerea asa cum a simtit mai bine sa o faca. Cred ca fiecare a incercat sa intinda o mana de ajutor si sa incerce sa ofere o cat de mica spernata pentru oricare din cele 2 fete. Ca unele o facem mai finut, altele mai intransigent...dar importanta e mana care a fost intinsa. Acum, noi stim cu toatele ca orice-ar fi, ultimul cuvant il au cele implicate direct in problema iar noi trebuie sa le iubim pe fiecare in parte chiar daca nu impartasesc aceeasi idee cu noi. Eu vad mesajul lasat de mami_si_pisa drept unul incurajator.

Alex, cum mai esti acum dupa ce ti-ai spart capul cu capitolul nou si nu ti-a reusit. Nu-i asa ca parca toate-s mai simple acum??
Hai te

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

lasa Alex..nu-i bai! stam aici si povestim pana i s-o face cuiva mila de noi

Uka am vazut pozele de la Rev..este minunata micuta! si mie imi pare ca seamana mai mult cu tati! este o poza cand sta la cineva in brate (altcineva decat tati)..ce fatzuca scumpa are acolo!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput