Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neazta fetele!!!!!
Liliacule, mie chiar mi-au dat lacrimile cand am citit de Andra. Incredibil ce fetita sensibila si deosebita este! Trebuie sa aveti mare grija de sufletelul ei!
Bia, Raluca, si voi ati vorbit asa de frumos de puiutii vostri mai mari! Se simte o dragoste asa de mare, pana la cer si inapoi!
Luci, esti mortala ca de obicei! Da'cat ai gatit, mama draga, de iti ajunge si astazi? Eu azi am facut chiftelutele alea la cuptor cu pui, vinete, ardei si dovlecei. Au iesit tare bune, se simte gustul de vinete coapte. Ar fi mers cu o salata de ardei copti, dar nu am avut.
Pe mine ma enerveaza ca inca nu am terminat tortul ala pe care l-am facut duminica. Nici macar nu imi place foarte tare, dar trebuie sa il termin, imi este mila sa il arunc.
Raluk, cum mai este Alexutul?
Mai fetelor, eu o inteleg pe Alex! DIn ceea ce scrie, se pare ca tece printr-o depresie destul de serioasa si nu cred ca faceti bine ca o certati.
Alex, tu esti o mamica tare buna, si tocmai din aceasta cauza ai clacat! Mereu ti-ai facut o gramada de ganduri cu fetita ta si probabil ca stresul si-a pus amprenta asupra ta. Si din cate intuiesc eu nu ai nici sprijinul moral de care ai nevoie in aceasta perioada (sper sa ma insel!). Nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau, si eu sunt oarecum in aceeasi situatie, dar la mine problemele sunt legate de Andrei. Eu maine ma intalnesc cu psiholoaga mea si sper din tot sufletul sa reuseasca sa ma mai linisteasca.
Eu mi-as dori mult de tot sa merg la cinema sa vad Avatar. Nu ma omor dupa genul acesta de filme, dar cred ca e interesant de vazut, ca e 3D. Si imi dau seama ca imi este imposibil sa las fetita cu altcineva.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Vik, nu mi-am facut masti naturale, desi acum un an imi faceam regulat, de 2-3 ori pe saptamana. Stiu ca astea isi fac efectul in timp, si eu am nevoie de solutii imediate, ca raman fara par. Oricum, sunt aproape sigura ca totul se datoreaza schimbarilor hormonale si orice mi-as face e degeaba. Sa stii ca nici mie nu mi-a cazut parul dupa primele doua sarcini, deci nu e obligatoriu sa se intample. Eu probabil ca recuperez acum.
Eu mai am o banuiala ca e de la anticonceptionale. Sper sa reusesc vineri sa imi pun steriletul si poate scap si de problema parului.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ioana, ce mai face Carol? Parca ziceai ca a suferit o operatie? Sper sa nu gresesc cu memoria mea de furnica ametita.

nuuu... nici o operatie! nu al meu!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Si acum trebuie sa va spun ceva cu riscul de a va supara pe mine,
Mami si pisa, mie nu mi se pare ca ai facut bine scriindu-i asa ceva Crissei. Situatia in care este ea nu este tocmai una usoara. Ea nu a decis sa renunte la sarcina pentru ca asa a vrut ea, dar atunci cand sanatatea si chiar viata ta este pusa in pericol nu cred ca mai ai de ales. Ea are un baietel care are nevoie de o mamica sanatoasa si vie! O sarcina in conditiile date este plina de o gramada de riscuri pe care cred ca aproape nimeni nu si le-ar asuma. Tu ai scris un mesaj foarte frumos si sensibil, dar este aplicabil in cazul unei femei care decide sa renunte la sarcina fara motive reale. Mie mi se pare ca scriindu-i asa ceva Crissei nu facem decat sa o chinuim si mai tare, mai ales ca stim cat de mult isi doreste inca un puiut.
Imi cer scuze daca te-am suparat, nu am vrut asta, mie imi esti tare simpatica si imi plac mult mesajele tale, esti o persoana deosebita, doar ca de data asta nu sunt de acord cu tine!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, imi pare rau ca am disparut ca animalul cu ochi blanzi al Danei. Dar oac-oac, una-alta n-am mai ajuns la calculator. Si cand am ajuns a trebuit sa caut niste fotografii decente, ca in cele mai multe decorul din fundal este atat de vraiste incat mi-e rusine sa le pun pe net si sa vaza ochiul vigilent al Luciei ce debandada domneste in casa mea.
Acuma gata! Am trimis pe mail-ul comun fotografii si mai fug pe la treburi. Daca mai reusesc, o sa mai intru dupa amiaza.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Mai fetelor, eu o inteleg pe Alex! DIn ceea ce scrie, se pare ca tece printr-o depresie destul de serioasa si nu cred ca faceti bine ca o certati.

sa stii ca eu chiar nu o certam, si nici fetele. o inteleg perfect si stiu ca e greu. tocmai de aia ii spuneam sa iasa un pic la aer si sa bea ceai de sunatoare. si un dus cald ajuta tare mult. eu le-am incercat pe toate si au mers de minune.

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Ioana, ai dreptate, am fost cam dura, nu cred ca a certat-o nimeni cu adevarat, era un fel de a spune! Sa stii ca am sa incerc si eu ceaiul de sunatoare. Eu ma gandeam sa iau niste calmante din alea de la plafar, din plante, dar nu stiu daca se poate in timpul alaptarii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Hello girls!
Fetelor va inteleg dar nu stiu ce sfaturi sa va dau referitor la depresii. EU una ies chiar acum afara sa ma aerisesc nitel. Stiam de sunatoare ca e buna in cazuri din astea administrata sub forma de ceai. Asa este greu cand problemele se aduna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bia sper sa nu consideri ca exagerez daca voi spune ca esti asa cum mi te inchipuiam.. inspiri calm, stabilitate ...imi place prima poza si tind sa cred ca Darie iti seamana mai mult! multumim pentru poze!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Biaz de ce minti ? ca o sa ti se lungeasca nasul ...nu spuneai tu ca ai nu stiu cate burti si nu stiu cate kilograme ?
Arati foarte bine, esti delicata iar flacaiasul cel mare este mami tot tot

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput