Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 21
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Raluca_U tot respectul pentru asa o atitudine pe care o apreciez. E firesc sa plangi si sa iti doresti sa nu fi fost acolo dar uite cum incet incet cu ajutorul lui Dumnezeu Stefanut va fi bine. Cat despre sustinerea Adinei tot pe tine te felicit pentru educatia ei si pe ea o pupa Luci, copil minunat Liliachio eu stiam ca Andra e sensibila dar felul in care ai povestit-o aproape aproape ca m-au facut sa-mi dea lacrimile ca am constientizat cumva ce legatura poate exista intre o mama si un copil....la care visez si eu sa ajung si sa nu mai primesc zambete cand mi se vad sanii plini de lapte, astept momentele mei profunde Alex am citit de mai multe ori ca am crezut ca nu am inteles; te rog fa ceva pentru tine si cu tine ca sa nu mai clachezi ca nu are copilul nicio vina pentru necazurile, problemele si neimplinirile tale.....nici nu am curaj sa scriu cuvantul pe care l-ai folosit cu papusica. Tu esti o fata faina si inteligenta, cum sa te lasi prada unor trairi efemere ...cum ar fi nervii ? Hai fii tare ca ea numai pe tine te are si te stie.....de mamica. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
multumesc mult de tot, tuturor va doresc copii asa minunati ca si Adinuta mea.biaz tare mi-ar placea sa te vad si eu. fetele care imi mai dati si mie userul si parola ca m-am cam sclerozat. uit de la mana pana la gura.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
suede spune:
Madaam vazut pozele de la botez,foarte frumoase
.
Selene bine ca n-a patit nimic soacra ta.Oricum,e de no comment!
Criss poate ca reusesti sa o tii,vezi ce zice doctorul!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Poze Craciun
http://family.webshots.com/album/576091119iWqWmf
selen80 spune:
neatza gagici 
multumesc mult de ganduri, soacra-mea e ok fizic..psihic, nu stiu cand o sa-si revina....Gegea tineai bien minte ca este cam tristuta ea, a avut o viata grea, nu intru in detalii.....sincer, si mie mi-ar fi frica acum in locul ei sa mai trec prin zona aia...ieri i-a schimbat Edi si incuietorile, ca i-au furat si cheile si actele...
Criss imi pare rau ca tb sa treceti prin chinul luarii unei astfel de decizii, dar sunt sigura ca atunci cand o veti lua va fi cea mai buna pt voi, nu conteaza ce zic altii...
Dana saru-mana pt
si
, io mi-am bagat nasul pe prima pag, sper doar ca n-am rata pe nimeni, ca mi-ai iesit cam putine sarbatorite luna asta...
Raluca te rugam sa mai ai tastarnita d-asta
si sa scrii numai de bine despre voi
am fata frumoasa, cuminte si intelegatoare
Lili si pe mine m-a impresionat cum ai povestit de Andra cea sensibila
dar vrem si poze cu ea tunsulica ![]()
vad ca a aparut si Monica, o mai asteptam pe Nela..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
biaz si eu ma bucur ori de cate ori vad ca scrii cateceva pentru ca stiu sigur ca voi mai gasi inca un mesaj plin de caldura si liniste. Pentru mine, tot ce-mi provoaca liniste este mirific. O liniste de-aia interioara ca eu sunt zbuciumata rau de tot.
Deci, avem cateceva in comun...si Darie e tot sensibil. Macar tu stii cum sa pui problema profesionist si cred ca esti si calma de felul tau (asa reiese din felul in care scrii). Eu mai explodez, din pacate si apoi ma buseste plansul. Ma inchid in baie sa nu ma vada nimeni. Dar imi trece usor si repede.
Danuta Anuska noastra are cam acelasi program cu Radulescu. Mai, astia s-au vorbit cumva. Ca si noi ne trezim tot pe la 7 jumate-8, spalam alea-alea la fundulet, ochisorii, dam vigantol, sab simplex si apoi stam de vorba. Eu ii povestesc ce fac prin casa, el se preface ca ma asculta ca pare f serios asa cu pumnii in gura pana la amigdale si apoi se culca singurel. Dimineata nu prea serveste un mic dejun copios, mai mult ciuguleste...
alex eu am vazut ca ai deschis si-un subiect separat vis-a vis de alimentatia Alessiei. Ceea ce trebuie sa intelegi este ca fiecare mananca atat cat ii trebuie. Nimeni nu mananca dupa carti, grafice sau alte chestii de genul asta. Poti sa stai si-n cap ca tot atat o sa pape fata. Incearca sa nu te necajesti, sa o iei ca atare si sa-i satisfaci toate celelalte bucurii.
Vorba fetelor, o gura de aer n-a facut rau nimanui. Iesi un pic, puneti ordine in ganduri si revino cu forte proaspete.
Daca tot te mai macina problema, sa-mi spui sa-ti povestesc meniul Andrei si cum am facut diversificarea. Suntem 6 bucati adulti care suntem disperati cand ne dam seama ca trebuie sa hranim copila. O sa iti dai seama ca ai un ingeras de fetita, cuminte foc si papacioasa atat cat ii trebuie.
Nu mai tranti fata ca oricum nu intelege nimic din asta.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
suede spune:
Alex de ce esti asa deprimata?Nu mai plange...in loc sa calmezi copilul,il agiti mai mult.
Si cu atat mai mult sa-l bruschezi.Ce crezi ca intelege el din asta?Tu iti descarci nervii si el se incarca cu ei.
Hai,putin mai mult optimism!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Poze Craciun
http://family.webshots.com/album/576091119iWqWmf
liliac1 spune:
Luto ce simpatica ai fost tu cu pastaile ofilite. 

Dar daca au gust de carne de vita cred ca sunt o minunatie. Ti-au placut cerealele cu pricina cu lapte?? Eu bag cate un castron maaaaare dimineata si daca la inceput mi s-au parut cah, acum mi se par acceptabile. Imi cumpar de-alea cu fructe confiate in ele dar pe-alea le ciugulesc in loc de pufuleti ![]()
Cat despre legatura cu copilul, eu sunt convinsa ca in curand o sa vii si tu cu povesti de-astea de dragoste si atasament profund. Nu este nimic mai frumos decat sa primesti o felicitare facuta de copilul tau pe care a incercat sa deseneze o inima si sa scrie "te iubesc, mami!" sau sa-ti dea un ghemotoc de plastelina care reprezinta cine stie ce nebunie dar sa ti se explice ca de fapt e un cadou pentru tine. Il pui apoi frumos in geanta fara sa-ti pese ca s-ar putea intinde peste tot si ori de cate ori vezi cate-o bucatica de plastelina pe orice obiect sa surazi si sa incepi sa te lauzi: "asta este de la copilul meu!!!" sau sa-ti puna abtibilduri in piept si sa uiti de ele si sa te prezinti asa la cine stie ce intrunire serioasa sau..., sau..., sau...
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi! ufff..am reusit sa ajung la zi...ca de o ora fug dupa voi...
Ca sa le iau pe rand..Raluca_u multa santatate lui Stefanut si tie putere sa treci peste toate! La fel si lui Raluk ii doresc rabdare si putere! va fi bine Alex, vei vedea...
Am vazut puiuti frumosi de Biaz
si i-am citit postarile...ca de obicei la obiect...si apropos...stau si ma minunez cind ai timp sa te ocupi si de teza de doctorat? ca mie imi umple mamarutza tot timpul....trebuie sa stau noaptea cat doarme ea sa mai fac una alta. te admir ca poti face asta cu doi copii
!
Crissbebe...grea decizie. Sper sa fie si cea mai buna pentru tine...
Oricum...mi-a placut si ce a scris mama si pisa...sincera sa fiu nu am fost niciodata in situatia de a decide daca renunt sau nu la o sarcina...deci nu stiu daca as fi capabila sa o fac. Si ma abtin sa judec sau sa condamn pe cele care decid asta. In schimb am in fata ochilor o prietena care la 27 de ani, cu o luna inainte de nunta a decis ca e cazul sa renunte la sarcina pentru ca sunt tineri si au timp mai incolo...azi are 39 de ani, 3 FIV-uri nereusite si 7 fibroame. Nu va mai spun in ce stare psihica e. Desi eram prietene bune, a plans cind a aflat ca sunt insarcinata si de cand s-a nascut Isabela nici macar un telefon nu mi-a dat. Incerc sa ii inteleg frustrarile....
Monica...eu zic sa nu te stresezi cu Dragoshelu'...bucura-te de el si gata.
Chiar asa, ce o fi cu Nela? Pe unde se plimba?
Dana15...azi e frig rau la Cluj...iesiti la plimbare? ca eu stau cu ochii pe termometru sa ajung macar pe la -1...sa iesim un pic la aer. ieri am stat 20 de minute si am ajuns acasa cu nasucul inghetat!
Selen...bine ca e ok soacra ta...ce oameni...of of...in ce tara minunata traim!
Va
, o zi buna!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
liliac1 spune:
Selenica promit ca o sa-i fac si poze si-o sa va arat ce tunsoare baieteasca i-am tras. Azi dimineata i-am facut instructajul ca in cazul in care se iau copiii de ea sa ia atitudine. Sunt tare curioasa ce-o fi trait ea azi mai ales ca copiii pot fi uneori destul de rautaciosi.
O sa incerc sa ii pozez si hemangiomul pentru linistea Luciei dar sa vedem daca reusesc sa focusez in capita ei de par de la ceafa.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Dana15 spune:
deci, mai este cineva ca mine care sa dea refreshuri la mailul comun?!!![]()

Cecilia cred ca facem o tura mica de bloc, dar mai incolo, dupa pranz..oricum, mi se pare destul de protejata in wrap, o acopar si cu geaca mea, plus ca sta cu nasucul si gurita pe pieptul meu;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vik-cj spune:
Am uitat sa spun lui Liliac ce mult imi plac postarile ei in care povesteste despre minunile ei: Andra si Raducu.
Cristina_ana...ai incercat sa iti faci masti cu ulei de masline, ulei de migdale si galbenus? Eu sunt uimita ca nu imi pica aproape de loc parul (si in perioada asta pica la greu) desi am timp doar o data pe saptamina de masca...
Va
!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela