Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 20
biaz29 spune:
Luto
Si daca eu vreau sa apar asa, tam - nesam la usa ta si sa-ti fac o ditamai surpriza? Daca stii cum arat, risc sa te uiti pe vizor si sa zici "Aualeu! E nesuferita aia de pe forum!". Si dupa aia nu stau eu si plang la usa ta? Zi si tu, asta-i treaba? ![]()
Acuma serios. O sa caut vreo poza doua mai decente si o sa trimit pe contul comun ca sa sparg marea branza de mister. Sper sa nu fie dezamagita Dana.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si de la noi! Dupa o zi oribila in care i-am transmis puiutei toate starile mele nasoale si nu a vrut sa pape, a fost super agitata, a plans intr-una ca niciodata pana acum, ba pe seara avea chiar putina febra care slava domnului a scazut...astazi vad ca baga somnic, dar tot nu papa suficient...ma rog, dupa calculele mele tampite, ca poate ei ii iajunge cat papa. Pot spune ca asera am clalcat de-a dreptul, nu ma putea opri din plans, copila era din ce in ce mai agitata si eu am cam briscat-o, drept ptr care dupa ce mi-am dat seama ce dobitoaca sunt am inceput sa bocesc in hohote si mai rau...asa ca, imaginati-va ce dezastru am produs... Sper sa imi revin ca altfel se cam ingroasa gluma....![]() |
draga mea, nu poti sa lasi pe cineva cu puiuta ta si sa iesi putin la aer? ajuta foarte mult. eu, cand aveam stari din astea nasoale beam ceai de sunatoare (2-3 cani pe zi) si ma ajuta. am primit sfatul asta de la psiholoaga din spital. hai, fruntea sus ca toate trec.
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
biaz29 spune:
Raluca_u, imi place tare mult tastarnita ta.
Sa mai faci cand vei mai putea!
_
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
draga mea, nu poti sa lasi pe cineva cu puiuta ta si sa iesi putin la aer? ajuta foarte mult. eu, cand aveam stari din astea nasoale beam ceai de sunatoare (2-3 cani pe zi) si ma ajuta. am primit sfatul asta de la psiholoaga din spital. hai, fruntea sus ca toate trec. Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() ![]() |
Sau de ce nu, imbraca puiuta, pune-o intr-un wrap sau sling sau port bebe sau orice ai pe acasa si iesiti amandoua la plimbare. Se bucura si ea, te destinzi si tu.
Pupam sa treaca starea asta de spirit si sa-ti rasara soarele. Ioana, ce mai face Carol? Parca ziceai ca a suferit o operatie? Sper sa nu gresesc cu memoria mea de furnica ametita.

_
biaz29 spune:
Raluk, o floricica pentru o mamica speciala.
Sper sa ai o zi mai buna cu Alexutul astazi.
_
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Danuta nu stiu ce sa zic acum despre Andra. Daca o privesti spui ca totul decurge absolut normal si firesc dar eu o simt si stiu ca inca mai sunt probleme. Andra e o fetita extrem de sensibila. Genul care isi cere scuze cu lacrimi in ochi, care cere voie sa respire...nu stiu cum sa explic. Si daca 2-3 min am scapat-o din ochi se transforma in tragedie sentimentala. Este ff atasata de mine si daca Doamne-fereste am ridicat un pic tonul la ea incepe sa tremure. Are sens sa spun ca n-am atins-o niciodata??? Eh, pe acest fond sentimental au aparut micile probleme pe care nu le pot ignora. E patrunsa de tot ce se intampla si de-aici si starea de stres. Uof sunt atat de multe de spus la capitolul asta...dar ma opresc aici...o sa va mai povestesc pe parcurs ce se mai intampla. Ana, dragalasa mea, ce mai face in dimineata asta? Tu cum mai esti? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
off, micuta draga!
ma induiosaza de numa'! un pupic apasat si de la noi!
Ana doarme!
s-a trezit la 7:30, a papat, a facut caca de doua ori, a chiuit vreo 15 min..si gata! este o dulce cum gangureste ea!
initial aveam impresia ca va incepe sa planga si saream imediat cu suzi in gurita ei..pe care o scuipa cu bolta! ceva de genul "ce faci, mami?! eu vreau sa povestim si tu?!!"
asa ca acum stam la taclale..eu ii spun ce am visat, ce voi gati la pranz, ii mai spun una doua de pe forum...si ea rade mititica!
Alexule ce-i mami cu tine??? vin cu
la tine! trebuie sa fie un motiv.. nu ar putea veni cineva sa stea cu fetita si tu sa iesi putin afara? sa te intorci cu obrajorii rosii de la frig si cu mintea mai limpede; sa nu te superi pe mine!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Monica, ma bucur ca ai aparut din nou pe foum. Iti simteam lipsa.
Mai fa o razie de pitici. Daca nazdravanul tau are capul mare, inseamna ca o sa devina om de stiinta.
Mie mi se pare foarte bine proportionat din ceea ce vad in fotografii. E un copil mare, normal sa aiba si capul mare. Rationament de fier, nu? ![]()
_
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Acuma serios. O sa caut vreo poza doua mai decente si o sa trimit pe contul comun ca sa sparg marea branza de mister. Sper sa nu fie dezamagita Dana. ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
hihi hi!!!
pentru mine esti minunata oricum!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Raluca_U tot respectul pentru asa o atitudine pe care o apreciez. E firesc sa plangi si sa iti doresti sa nu fi fost acolo dar uite cum incet incet cu ajutorul lui Dumnezeu Stefanut va fi bine.
Cat despre sustinerea Adinei tot pe tine te felicit pentru educatia ei si pe ea o pupa Luci, copil minunat
Liliachio eu stiam ca Andra e sensibila dar felul in care ai povestit-o aproape aproape ca m-au facut sa-mi dea lacrimile ca am constientizat cumva ce legatura poate exista intre o mama si un copil....la care visez si eu sa ajung si sa nu mai primesc zambete cand mi se vad sanii plini de lapte, astept momentele mei profunde ![]()
Alex am citit de mai multe ori ca am crezut ca nu am inteles; te rog fa ceva pentru tine si cu tine ca sa nu mai clachezi ca nu are copilul nicio vina pentru necazurile, problemele si neimplinirile tale.....nici nu am curaj sa scriu cuvantul pe care l-ai folosit cu papusica. Tu esti o fata faina si inteligenta, cum sa te lasi prada unor trairi efemere ...cum ar fi nervii ?
Hai fii tare ca ea numai pe tine te are si te stie.....de mamica.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Dana neata, da' ce ma bucur sa aud ca e asa de gasca Ana.....am observat si eu ca dimineata sunt plini de energie. Mai peste o luna vei observa ca tot la aceeasi ora, pe langa zambete si gangureli isi propun sa smulga si cearsaful de sub ei....prin unduiri si serpuiri ale corpului 

Mi-ai amintit cu mancarea de la pranz ca m-a intrebat Cristina ce pap azi si deja m-a enervat la culme.....ea isi piaptana parul, isi pune ceva marime S pe ea, merge la bucatarie si gateste ceva cu infinita placere....
Ei afla draga ca eu mananc aceleasi pastai ofilite de ieri 
Numai maine bagam ceva nou. Au iesit foarte bune, mai ales ca mie imiplace foarte mult gustul de la carnita de vita.
Acum de dimineata voi manca lapte cu cereale din tarate sa vedem daca au gust 
Biaz unde ar fi fericirea aia sa vii la usa mea .....hmmm...ce bucurie. Va marturisesc ca eu faceam tot felul de scenarii inainte sa le cunosc fizic pe fete, pe Mangulica si pe Adinus dar dupa ce au pasit in casa s-a dezvoltat o legatura minunata...aveam ce povesti, gasisem caile comunicarii...o splendoare 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)