Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 19
angelli spune:
Buna dimineaaaaata
Cine imi trimite si mie parola si userul de la mailul comun?
Sa nu va atingeti de dulciuri azi!
Ce chestie, mie interdictia aste imi da si mai multa tentatie![]()
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Raluca_u spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut![]() ![]() Mada, asa face si al meu, stai linistita, am observat ca uneori are bucatele de "branzica" prin gurita pe care o mesteca de zor. Cum ajunge p'acolo nu stiu sa-ti spun ![]() Referitor la diversificare vroiam si eu sa ma dau cu parerea, adicatelea cum vreau je sa fac. Pt ca domnu meu e grasan nu pot sa incep cu cereale ca-l umflu rau cu pompa. Prin urmare voi incepe cu morcov si mar. SI eu tot citesc de vreo 2 zile cum sta treaba ca as cam vrea sa ma apuc pt ca ma dispera cat baga in el la lapte, apoi plange inainte de 3 ore de foame. Nu va spun ca ii fac 210 ml de apa (cam 250 lapte ies) si mai cere . Are 4 mese de bibe de 210 si una de tzitzi noaptea (adica dimineata la 7 jumate/8 cand se trezeste, asta sa ma urati si pe mine putin Acum serios, din ce am citi eu, zice ca daca bebe e grasun, adica e mai dezvoltat decat "trebuie" e bine sa nu i se bage cereale. Spune chiar ca daca ii bagi si vezi ca o ia la goana cu kilele sa i le scoti. Si in cazul asta ca e bine sa incepi cu sucuri, apoi introduci si pulpa, apoi supe pasata treburi socoteli... inca nu mi-e prea clar si deja mi-e lene numa cand ma gandesc... Si acum sa-mi laud si io puiu de cioara care fix dupa 12 noaptea de Revelion a devenit o MINUNE de copil. Un copil care nu face altceva decat sa rada, sa se joace, sa gangure si sa chiuie toata ziua. MI-e si rusine sa ma laud can vad prin cate trece draga noastra de ralu ![]() . Iti doresc din suflet sa ajungi sa dai un mesaj ca al meu. SI eu am sperat ca o luna jumate, ca trei ca 4... pana la urma s-a schimbat si el. Oricum, din cate povestesti, Alex e muuuult mai rau si nici nu imi pot imagina ce-o fi in sufletul tau. DAr iti trimit un si o imbratisare si sa sti ca ma gandesc mereu la tine.Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
ma bucur tare mult ca Dragoselul e asa vesel anul asta. multi pupici de la noi
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dana15 spune:
Buna dimineata
multam de cafea cuscra!
draguta de Andra! ne-ai mai spus tu ca a fost suparata, cu mofturi si altele de cand a aparut Raducu, dar uite, ca nu m-am gandit ca un copilas poate fi atat de stresat incat sa-i cada parutul si sa roada unghiutele
. Acum cum mai este? vis a vis de fratior?
Raluca ce mesaj frumos ai scris tu pentru Raluk
; esti o mamica minunata, iar copilasii sunt pe masura!
wow!ce grasunica a fost Adinuta!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Raluca_U Cum mai esti, draga noastra? Stefanut cum se mai simte? Uof, cand realizez cata durere poate duce un bebelus atat de mic, mi se increteste pielea pe mine. Va doresc din suflet muuuulta sanatate! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! multumim suntem bine. balim la greu, ne muscam pumnii de se inrosesc, ne cam lacrimeaza ochisorul drept, dar nu ne curge puroi din nici o ureche, deci suntem f bine. ma minunez cand citesc de copii si programul lor de masa... stefan suge cam la o ora , putem si la 2 ore dar si la 40 de minute. suntem extrem de agitati de la antibioticele ce le-am tot luat, dar mami spune ca o sa fie totul bine. pupici la pici si la tunsulice. D'ale Andrei |
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
cate mesaje am mai scris...
ignorati-ma ca am avut tastarnita.
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
liliac1 spune:
Raluca_u scrie draga noastra, scrie tot ce ai de spus
Cum putem noi sa te ignoram cand tu le spui atat de calm pe toate? 
Danuta nu stiu ce sa zic acum despre Andra. Daca o privesti spui ca totul decurge absolut normal si firesc dar eu o simt si stiu ca inca mai sunt probleme. Andra e o fetita extrem de sensibila. Genul care isi cere scuze cu lacrimi in ochi, care cere voie sa respire...nu stiu cum sa explic. Si daca 2-3 min am scapat-o din ochi se transforma in tragedie sentimentala. Este ff atasata de mine si daca Doamne-fereste am ridicat un pic tonul la ea incepe sa tremure. Are sens sa spun ca n-am atins-o niciodata??? Eh, pe acest fond sentimental au aparut micile probleme pe care nu le pot ignora. E patrunsa de tot ce se intampla si de-aici si starea de stres. Uof sunt atat de multe de spus la capitolul asta...dar ma opresc aici...o sa va mai povestesc pe parcurs ce se mai intampla.
Ana, dragalasa mea, ce mai face in dimineata asta?
Tu cum mai esti?
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Ioanna81 spune:
lume lumeeeeee soooroo lumeeeee! Buna dimineata
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici si bebelusi dragi!
Noi suntem acum mufati si la lectura. 
Va multumesc pentru complimentele la adresa comorilor mele. Ca in cazul oricarei mamici, daca vreti sa ajungeti la inima mea, asta-i calea. ![]()
Ma gandeam ieri de ce ni se par atat de frumosi copiii nostri. Probabil fiinca atunci cand ne uitam la ei, e ca si cum ne-am privi pe noi insine intr-o oglinda a timpului. Si atunci nu numai ca ne e drag de ei, dar ne e drag de copilaria noastra.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Liliac, buna dimineata! Ce ma bucur ca ai inflorit pe forum si astazi! Ti-am mai zis vreodata ca liliacul e floarea mea preferata? Nu mai stiu. Senilitate curata!
Stii ce multe chestii hasesc in comun cu tine si copilasii tai... De exemplu si Mosorelul meu are trei hemangioame mici la ceafa pe sub parul pe care nu-l are.
In ceea ce-o priveste pe Andra si stilul ei emotional, si nazdravanul meu cel mare e intr-o masura la fel. EU rezolv problema vorbind la doua voci.
Adica ii spun lui ce am de zis dar cu tonul cu care vorbesc cu cel mic, asa incat fiecare sa aiba impresia ca vorbesc cu el. Cat timp Mosorelul nu intelege limbajul verbal ci doar cel paraverbal, strategia functioneaza.
Si pe urma imi aloc neaparat una din turele de somn ale lui Amos ca sa petrec timp numai cu Darie. Si una din serile din saptamana fac schimb cu sotul
: el doarme cu cel mic si eu dorm cu cel mare. (cel putin pana pe la 2-3 la prima tura de alaptat
)
Sunt sigura ca stii si tu toate astea.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Dupa o zi oribila in care i-am transmis puiutei toate starile mele nasoale si nu a vrut sa pape, a fost super agitata, a plans intr-una ca niciodata pana acum, ba pe seara avea chiar putina febra care slava domnului a scazut...astazi vad ca baga somnic, dar tot nu papa suficient...ma rog, dupa calculele mele tampite, ca poate ei ii iajunge cat papa.
Pot spune ca asera am clalcat de-a dreptul, nu ma putea opri din plans, copila era din ce in ce mai agitata si eu am cam briscat-o, drept ptr care dupa ce mi-am dat seama ce dobitoaca sunt am inceput sa bocesc in hohote si mai rau...asa ca, imaginati-va ce dezastru am produs...
Sper sa imi revin ca altfel se cam ingroasa gluma....
Crisbebe, iti urez din tot sufletul sa iei cea mai buna decizie!
Va pup pe toate din tot sufletul.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

asta sa ma urati si pe mine putin