Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.
Primiti cu 

? Ce sa fac si io daca uratura nu stiu, colind habar n-am si sorcova...e in capul meu... Dau o cafea maaaare de tot si ma bag si la un frapucino numai sa apara si Nela noastra draga.
Nela Daca e totul in regula, baga un cap'shor si lasa macar un emoticon, ceva, ca murim aici de griji si curiozitati.
monica_dicut Draga, ce baga Atomixu' si ce dolofanel este el. Lasa cartea lu' Capraru si uita-te pe graficul de dezvoltare in functie de toti parametri si nu te mai uita cat trebuie sa aiba un bb de 4 luni. Al tau a luat-o la picior mai repejor dar stai tu linistita ca nu-i neam cu Ghita Muresan. Este el mai voinic si-atat.
Ah, si ce m-am mai gandit la tine de la Craciun incoace... zilnic!!
Sa-ti spun si de ce. S-a gandit soacra-mea sa o cadoriseasca pe fii-mea cu diverse, printre care si-o carticica cu o poveste. Nimic nelalocul lui, nu? Ei, dar carticica cu pricina e in gemana 

Nu stiu de unde au scos-o. Si are ea o parere buna despre nor-sa si cica este convinsa ca o sa gasesc eu o metoda sa i-o citesc
Ei, in mom ala m-a busit rasul si mi-am amintit cum spuneai tu ca-i citesti lu' Atomixu' il lb germana...si ma vedeam pe mine stalcindu-mi limba. Cel mai tare este faptul ca eu n-am facut in viata-vietii mele nici macar un sfert de ora de germana si sa ma vezi ce stalcesc la greeeeeeu. Cel mai fain e cu traducerea...ca am incercat eu cu translatoare on-line...dar cine naiba sa le puna cap la cap sa iasa un text cat de cat "natural". Iar Andra isi da si ea cu parerea...asa ca povestea e in tr-un mare fel. N-am inteles nimic din ea ![]()
Ei, de-atunci sta pe masa fix langa comp. De cate ori stau cu voi...de-atatea ori vad cartea si tot de-atatea ori ma gandesc la tine, Monica!
mama_si_pisa Ce frumos le spui tu pe toate 
crissbebe te asteptam cu vesti, de orice natura ar fi ele. Si tinem pumnii ca solutia aleasa sa fie cea mai buna.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Raluca_u spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Pai voi toate aveti baieti mari, grasunei si speram si eu ca la 3 luni sa ajungem la 6 kile, dar azi pe cantar am observat ca lipseau vreo 180 de grame. Vreau sa fie grasun, dar nu vreau sa-i dau formula, nu stiu ce sa fac, ce sa mai mananc, cum sa mai stimulez lactatia. O sa vad ce zice doctorita ... Multumesc pentru gand, uff, gata m-am vaitat destul. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
draga mea stai linistita cae f bine
stefan are la 4 luni jumate 6650 si mi se pare ca arata super, mult mai bine asa decat ca sora-sa care avea la 4 luni 8200.
pupici
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 DOAAAAMNE, ![]() , IN CE LUME TRAIM???? L-AU SUNAT NUMAI CE PE EDI CA AU TALHARIT-O PE SOACRA-MEA, CAND SE INTORCEA DE LA MUNCA ![]() I-AU DAT IN CAP CICA, CE NAIBII AU VRUT DE LA O FEMEIE AMARATA NU STIU, CE-SI INCHIPUIAU CA O SA FURE DE LA EA INCAT SA MERITE SA-I DEA IN CAP?????? TREMUR TOATA, EDI A PLECAT INCOLO, L-AU SUNAT DE LA O BENZINARIE, CICA ERA ACOLO.......SPER DOAR CA FAPTUL CA SI-A ADUS AMINTE NR DE TEL AL SOTZULUI CA SA LE SPUNA SA-L SUNE E SEMN BUN CA LOVITURA NU E PREA GRAVA...ACUM ASTEPT CU NERABDARE VESTI.....GREU O SA-SI MAI REVINA DIN ASTA SARACA ![]() ![]() CHIAR ASA AM AJUNS, SA NE FIE FRICA SA UMBLAM LA ORA 8 SEARA PE STRADA???! VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
offff
sper ca totul s-a terminat ok.
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna seara, Raluca Doamne ce rau imi pare de voi si de saracutul Stefanut cat a suferit. Iti urez mult curaj in continuare si multa sanatate ![]() Luto felicitari pentru control, ce bine a luat Gogo in greutate, Andreea e fotomodel pe langa el 6 kg la 4 luni. Selen ce oameni ![]() Va pun poze de la ultima aventura de la Tg Mures ca de maine suntem la Bucuresti http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2009TgMures?authkey=Gv1sRgCMzjlMi66uG--wE#5422952705552459730 ![]() ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) ![]() |
multumim mult
asta este las ca se face el bine si nu o sa mai aiba nimic apoi.
liliac1 spune:
Raluca_U Cum mai esti, draga noastra? Stefanut cum se mai simte? Uof, cand realizez cata durere poate duce un bebelus atat de mic, mi se increteste pielea pe mine. Va doresc din suflet muuuulta sanatate!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Buna seara fetelor... Nu am mai intrat de vreo 2 zile dar cum v-am spus trec prin niste momente dureroase (spiritual vorbind) Sa va spun despre ce e vb in mare... Se pare ca la mine urarea de noul an al Lutonienei s-a adeverit...sunt insarcinata din nou...partea cea mai proasta este ca nu am voie sa tin sarcina...cu toate ca imi doresc foarte mult (ma gandesc ca D-zeu mi-a trimis o fetita )Asa ca de cand am aflat plang si ma dau cu capul de pereti de ciuda...mi-am dorit inca un bebe dar D-zeu mi l-a dat mult prea devreme... Maine merg la dr sa imi spuna ce va urma sa fac... ![]() MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
as vrea sa iti pot spune ceva sa te simti mai bine...
iti doresc multa putere sa treci peste. poatetotusi poti pastra sarcina.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Uff, ce zi cumplita am avut azi! A plans asta mica aproape non-stop, nu a dormit, a fost jale mare. Si a facut kk de vreo 10 ori. La inceput am zis ca are ceva la stomac, dar spre seara, citind postul lui Angelli am realizat ca e de la dinti. Exact ca si la ea, plangea asa, ascutit si rodea tot ce apuca. Plus ca eu stiu ca atunci cand ies dintii e posibil sa aiba diarie. Manga, Bia, cum sa ma supar pe voi? Daca as fi asa de suparacioasa va dati seama ca nu v-as mai povesti atitea amanunte din viata mea. Si pe mine orice sfat ma ajuta, si va multumesc pentru asta.Bia, tu ai pus degetul pe rana bine de tot! Sa stii ca singurul lucru pe care mi l-a reprosat sotul meu vreodata este ca nu stiu sa il ascult si nu sunt alaturi de el atunci cand are nevoie de asta. De multe ori vine la mine si imi zice "stiu ca ceea ce o sa iti spun e o prostie, dar macar asculta-ma!". Dar uneori are idei asa de ciudate, pur si simplu nu pot fi de acord cu el. Oricum, nu e cazul sa dezvolt aici subiectul, ca si asa v-am innebunit destul cu sotul asta al meu. Zilele astea ma intalnesc cu psiholoaga noastra, am vorbit deja cu ea si astept sa ma sune sa stabilim ziua. Sper sa iesim cumva la lumina si sa putem avea in viitor relatia frumoasa pe care amandoi ne-o dorim si care s-a cam pierdut pe undeva pe drum in astia 14 ani de cand suntem impreuna. Liliacule, vaaai, i-ai tuns parul ANdrei??!!! SI a plans dupa el? SI eu m-am programat maine la tuns, ca nu se mai poate. Asta e, nu imi este dat sa am parul lung. Raluca, iti doresc multa, multa putere sa treci peste toate necazurile si Stefanut sa se faca bine si sa nu mai sufere. Mi se rupe sufletul de mila lui! ![]() Selen, bine ca soacra nu a patit nimic grav! Ce sa zic, tara de tot rahatul! Eu nu am putut vedea pozele voastre, a patit ceva netul ca merge extraordinar de greu, sper sa pot trimite mesajul acesta. Lucia, imi place de tine ca esti hotarata cu slabitul asta! Cum a mers azi? Mie nu mi-a ajuns de nici o culoare mancarea aia. Am bagat suplimente de tort si lasagnia. Eu m-am gandit sa-mi fac provizii de branza cu rosii in frigider pentru gustari intre mese. Eu la dulciuri deocamdata nu pot renunta. De fapt nu am motivatia necesara. Asta pentru ca eu nu vreau sa slabesc foarte mult, mai am doar vreo 3 kile de dat jos, in rest vreau doar sa ma mentin si sa mananc sanatos. Eu nici nu ma trec in lista de pe prima pagina, ca o sa ziceti ca sunt nesimtita. Maine ce gatesti? Eu am sa fac chiftelutele alea la cuptor, din pui cu vinete si ardei. SI cu o salata alaturi sau o garnitura de legume. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Cristina cu rabdare si comunicare sunt sigura ca o scoateti la capat si de data asta.
multumim de gandurile bune.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Iar am reusit doar sa rasfoiesc si sa citesc pe apucate... sper sa apuc sa recuperez si capitolul trecut, si asta, candva... Am vazut doar din fuga urmatoarele: Raluca_u Dumnezeu sa ii dea sanatate puiului greu incercat si voua putere. Nu stiu cum puteti rezista. Te admir foarte mult, si nici nu te plangi ca altii (ca mine adica), cu probleme mult mai mici...Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
mami rezistam ca nu avem ce face. si cred ca sunt asa si pt ca sunt la al doilea copil. sunt mult mai relaxata acum. incerc sa fac totul pt el sa ii fie bine. mai mereu i n brate ca nu are voie sa planga, cu imaginatie multa si reusim. ce vreau sa va spun e si ca am un copil minunat care e un dulce. cu toate problemele lui el e mereu zambitor si gangureste mereu. si mai am noroc de o fetita minunata cum alta nu as putea avea, care ma ajuta mult prin simplu fapt ca intelege ca stefan are probleme si tr sa il am mereu in brate si accepta sa ne jucam asa mai de la distanta adica fara sa ma implic fizic in jocul ei, mai mult cu gura o fac. il iubeste asa mult pe bb... cum nici nu am sperat vreodata.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Copilul meu e la maraton la ora asta ,se uita la lustra si da din picioare de cred ca deja a facut 2 km si a mancat vreo 2 farfuri de nu stiu ce ca mesteca intr-unaD-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
am ras cu lacrimi. cu cine ai vrea sa semene? asa mama asa flacau. eu zic ca vrea sa iti tina companie...
Dana15 spune:
Mamica lui Simon..ce frumos ai grait!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) 
)
,se uita la lustra si da din picioare de cred ca deja a facut 2 km si a mancat vreo 2 farfuri de nu stiu ce ca mesteca intr-una
BOTEZ IRINEL