Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 17
crissbebe spune:
Acum am observat ca am devenit si eu junioara...![]()
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
madalina84 spune:
MONI 210 ml?
pai al meu tot la 120 ml a ramas si acum la 3 luni si 3 sapt,ce-i drept mananca la 2:30-3 ore si mai baga si 1-2 biberoane de ceai,dar cred ca la 210 ml nu o sa ajung niciodata cu el.Si eu tot asa stiu ca se incepe cu suc de morcov,apoi amestecat cu mar,apoi supa si piureuri.Eu pot sa-i dau cereale ca nu e grasun,acu sa vedem daca le accepta,suc si supa da,deschide gurita ca o vrabiuta
,jumate pe el jumate in stomac
CRISBEBE somn usor si liniste sufleteasca
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:
Mada, al meu asa brusc a inceput sa pape mult, ca de obicei lasa mai mult de juma de biberon. EU ii faceam ca nesatula 150-180 si el papa 80-130 max. Cam de o saptamana papa ca haplea si d'aia ma gandeam sa incep diversificarea ca poate nu-i mai ajunge laptele.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Mama_si_pisa spune:
La multi ani, dragele mele!
Va sarut cu drag si va doresc tot binele si īn acest an!
madalina84 spune:
Asa si eu i-am facut o sapt si ceva 150 ml dar aruncam o groaza si am renuntat,acum vad ca de cele mai multe ori il mananca pe tot adica 120,poate isi mareste si al meu doza si mananca mai rar![]()
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:
AUzi, dar cate mese de bibe ii dai pe zi? SI inteleg ca voi ati trecut deja la supite?? CA atunci e normal sa-ti pape mai putin bibe.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ah, si Atomix nu vrea ceai decat fff rar si atunci 10-20 ml toata ziua.
In plus vroiam sa mai zic mamicilor ingrijorate ca puii nu au 6 kile la 3 luni ca n-au de ce. EU sincer va spun ca as vrea sa nu fie asa grasun al meu. 7,8 kile la 4 luni mie mi se pare cam multicel. E adevarat ca este si f lungut, adica are undeva la 69 de cm si nu pot spune ca are cine stie ce bulane sau falci. CHiar mai uitam pe un tabel in cartea lui Capraru (ffff invechita, o investitie extrem de praosta) ca un baiat ar trebui la 1 an sa aiba in jur de 9100-9900 kile si 74 de cm si 46 cm diametru capului
. AL meu are deja diametrul 45 
. Piticii aia nu vor sa moara deloc. Asa ca va mai rog inca o data sa-mi spuneti daca mai are vreun bebe asa mare diametrul capului 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
MONI el mananca cam din 3 in 3 ore,are zile cand cere si mai des si mai rar.Supita nu ii dau zilnic ci odata la 2-3 zile cand ii face tata,suculet la fel si i-am dat cate putin maxim 10 lingurite,am zis sa vad cum reactioneaza si sa-l invat putin cate putin.Stiu ca poate e prea devreme dar si dr a zis ca suculet pot sa-i dau,el deja inghite si deschide gurita cand ma vede cu lingurita.De la 4 luni o sa incep sa-i dau zilnic![]()
Oare ce e cu NELA ?
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Mama_si_pisa spune:
Crissbebe, ca toate celelalte fete, īncerc si eu sa-mi masor bine cuvintele. Eu nu pot concepe ideea de īntrerupere de sarcina, pur si simplu nu-mi intra īn creier, ca si mersul pe tavan sau respiratul sub apa. Am avut cosmaruri ori de cāte ori am aflat de un avort facut de o cunostinta, am suferit fara sa pot spune exact de ce, fara sa pot sa īmpiedic fapta, fara sa vreau sa aflu.
Stiu ca ai fost tare nemultumita de cezariana ta si ca te-ai simtit rau dupa operatie si fizic, si moral.
Īmi amintesc cum spuneai ca nu-ti mai recunosti trupul, īmi amintesc de tot ce ai scris atunci. Si eu am ajuns la cezariana, si nu am vrut asta, dar asa a fost sa fie. Doctorul meu mi-a spus ca nu e nicio problema sa ramān din nou īnsarcinata, desi eu mai am dureri uneori si stiu ca nu sunt refacuta. De aceea eu cred ca trebuie sa te vada mai multi medici. Pe mine ginecologii ma īnfioara cu naturaletea cu care pronunta "īl scoatem".
Si mai e ceva, draga mea. Suntem femei īn toata firea. Stim cu toate cum se fac copiii, si asa cum esti acum īnsarcinata, vei putea fi din nou oricānd alta data. Atunci va fi mai bine? Vei sta toata viata departe de medicamente?
E copilul tau ceea ce creste acum īn tine, tot asa cum a fost si cel care acum īti zāmbeste. A fi responsabil si adult īnseamna sa īti accepti si greselile, īnseamna sa faci efortul de care este nevoie. Au fost aici, īn odisee, fete care cu stat la pat. Poate va fi nevoie sa o faci si tu si īti va fi greu cu copil mic. Dar copilul din uterul tau, copilul care ESTE acolo nu are nicio vina pentru ca voi parintii lui, nu v-ati sincronizat corect. Crezi ca la urmatorul va fi mai bine? Si crezi ca asta va sterge "greseala" de acum?
Eu nu pot sa cred ca vreuna dintre noi se uita la copilul ei si spune ca e o greseala. E un om. Si tu esti mama lui. Vei putea sa uiti asta?
madalina84 spune:
Ma bag si eu la somnic desi fii-mio inca nu doarme,dar poate i se face si lui somn![]()
Va 
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit