Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 16
crissbebe spune:
Nici macar nu stiam ca am probleme cu coloana... am aflat cand m-au analizat dr pe 30 dec...ma mai durea pe mine dar ma gandeam ca poate aveam vreo pozitie incorecta si de aia ma durea...
Habar nu aveam...si la bazin cica au ramas oasele dilatate...
In fine...sunt la pamant...noroc cu puitul astamic care ma face mereu sa zambesc..parca stie cand intru intr-o pasa mai naspa si imizambeste asa inocent de uit de toate supararile...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
monica_dicut spune:

Mai primiti cu plugusoru'? Sau ma intorc la anu'? ![]()
In primul rand La multi ani! drgagele mele, sa aveti un an 2010 cu sanatate si bucurii, fericire, voiiosie si implinirea tuturor dorintelor 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Te primim..te primim...

madalina84 spune:
Si eu,si eu mai sunt...eu am somn dar n-are fii-mio![]()
MONICA mai bine cu boboteaza 
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:
crisbebe
tin sa-ti spun ca m-am zbarlit toata cand am citit vestea ca apoi sa-mi dea lacrimile. SA sti ca eu de frica sa nu mi se intample asta (desi si eu imi doresc din tot sufletul) am preferat sa ma abtin de la dunga dunga
. Cred ca mi-am pus acolo undeva in creier un semn de interzis ca mi se facea rau doar cand ma gandeam... mai ales ca la mine riscul este si mai mare iar ideea de intrerupere... (sper sa nu ma intelegi gresit, departe de mine gandul ca trebuia sa faci ca mine sau ca ai gresit cu ceva, nu e bine nici asa ca am dat nastere la ceva frustrari...)
Parerea mea este sa mai ceri si sfatul altor doctori, sa calculezi bine riscul, nici nu stiu ce sa-ti spun. Iti doresc doar sa iei cea mai buna decizie.
Pot sa-ti spun doar ca,In cazul meu, cu risc foarte mare pt mine in cazul unei noi sarcini, am hotarat ca decat sa las copilul fara mama, mai bine nu-mi fortez destinul cu o noua sarcina. Eu iti spun doar cum gandesc eu, probabil ca suna foarte... grav/urat dar ma gandesc la el acum si nu la mine si la ce vreau eu.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Copilul meu e la maraton la ora asta
,se uita la lustra si da din picioare de cred ca deja a facut 2 km si a mancat vreo 2 farfuri de nu stiu ce ca mesteca intr-una
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:

Mada, asa face si al meu, stai linistita, am observat ca uneori are bucatele de "branzica" prin gurita pe care o mesteca de zor. Cum ajunge p'acolo nu stiu sa-ti spun 
Referitor la diversificare vroiam si eu sa ma dau cu parerea, adicatelea cum vreau je sa fac. Pt ca domnu meu e grasan nu pot sa incep cu cereale ca-l umflu rau cu pompa. Prin urmare voi incepe cu morcov si mar. SI eu tot citesc de vreo 2 zile cum sta treaba ca as cam vrea sa ma apuc pt ca ma dispera cat baga in el la lapte, apoi plange inainte de 3 ore de foame. Nu va spun ca ii fac 210 ml de apa (cam 250 lapte ies) si mai cere
. Are 4 mese de bibe de 210 si una de tzitzi noaptea (adica dimineata la 7 jumate/8 cand se trezeste,
asta sa ma urati si pe mine putin
)
Acum serios, din ce am citi eu, zice ca daca bebe e grasun, adica e mai dezvoltat decat "trebuie" e bine sa nu i se bage cereale. Spune chiar ca daca ii bagi si vezi ca o ia la goana cu kilele sa i le scoti. Si in cazul asta ca e bine sa incepi cu sucuri, apoi introduci si pulpa, apoi supe pasata treburi socoteli... inca nu mi-e prea clar si deja mi-e lene numa cand ma gandesc...![]()
Si acum sa-mi laud si io puiu de cioara care fix dupa 12 noaptea de Revelion a devenit o MINUNE de copil. Un copil care nu face altceva decat sa rada, sa se joace, sa gangure si sa chiuie toata ziua.
MI-e si rusine sa ma laud can vad prin cate trece draga noastra de ralu 
. Iti doresc din suflet sa ajungi sa dai un mesaj ca al meu. SI eu am sperat ca o luna jumate, ca trei ca 4... pana la urma s-a schimbat si el. Oricum, din cate povestesti, Alex e muuuult mai rau si nici nu imi pot imagina ce-o fi in sufletul tau. DAr iti trimit un
si o imbratisare si sa sti ca ma gandesc mereu la tine.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Monica dupa ce ca plangeam eu am mai citit si povestea ingerasului tau care m-a facut sa plang si mai tare... 

Tu ai dreptate...ma gandesc mai mult la puiul asta mic ce are nevoie de mine...stiu ca nu e drept fata de samburica din mine dar vb ta...decat sa risc sa se intample ceva mai grav cu mine,sa-mi pierd uterul,sau alte complicatii si mai mari mai bine mai astept un pic pana la bebe 2.. 
La mine s-a intamplat conceperea exact cand am facut trecerea de la anticonceptionalele de pe timpul alaptarii la cele normale ...
crissbebe spune:
fetelor eu ma bag la nani ca maine ma asteapta o zi foaaaarte grea...la 11 am programare la gineco...si la 2 jumate merg cu Alexutzu la vaccin...
Asa ca s-ar putea sa ne vedem/auzim pe seara...
Va
pe toate si odihna placuta...
monica_dicut spune:
SI dupa cum vedeti eu am insomnii rau de tot. Ma culc numai pe la 3 dimineata
.
Vroiam sa mai spun ca am vazut si eu pe LUci mireasa blonda si cu parul lung
si daca imi permiti si nu te superi, mie imi placea mai mult cum iti statea asa. VAzut si ochiosul DAvid. Doamne ce ochi are 

Am vazut si febletea mea Aidan
care e un dolofan si se face un baietel din ce in ce mai frumos pe zi ce trece. Doamne ce ravagii o sa faca.. pfuuuii
dac'aveam cu 29 de ani mai putin...
Am vazut si pe Teo de monique cum hranea ea calutii cu bobo 
AM vazut familie frumoasa cu Mada si piciul cu parul zbarlit 
AM vazut si pe Rares de monikus cel frezat. (Io nu te cred ca plange
in poze pare un copil asa de linistit)
Vazut si Ebruska. Doamne ce frumoasa si ce fina este 
Aaa, vazut si dolofana Anna Sophia
cum sta ea in leganus ca un pasha
si surioara bucalata Eva 
AM mai aflat ca Andra a fost tunssa
dar n-am vazut exemplificari
. Si sa sti ca am aplicat si eu metoda "scarpinici" dar la noi functioneaza mai bine metoda lasat la
gol.
Cred ca am mai vazut si am mai auzit da mai scriu cand imi aduc aminte ce-am mai vazut si ce-am mai auzit ![]()

SI vroiam sa mai spun ca mie imi e tare dor de tequilla si sper din suflet ca sunt bine pt ca ea macar mai intra din cand in cand sa ne spuna ca e bine atat ea cat si balenii. SI nu pot sa cred ca n-a intrat sa ne ureze de sarbatori 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei