Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 15
liliac1 spune:
madalina ce bucurie sadica ai, mai, referitor la serviciul mamei tale
Dar daca e in avantajul tau, atunci...go for it!
Ce simpatic e Iri, cum te gadila el sa-i dai papi 
raluk Cum mai esti, mamis?? Cum se simte Alex? Tot la regim? Tot papi cu cronometru'n mana??
Mai, cand o sa treci si tu peste toate problemele voastre o sa beau un pahar maaaaare de vin si-o sa ma imbat de bucurie!!!!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
raluk16 spune:
Madalina, Andraiulia multumesc ca ati intebat de puiut. E mult mai bine 
.
Andra ai fost o scumpa cum ne-ai povestit cum spuneai Tatal nostru in lacrimi sa calmezi printesa
, m-am emotionat imaginandu-mi tabloul. Sper ca totul e bine acum si a fost doar obosita.
Nela pe unde te plimbi?
Iulia cum mai e sanul?
Iulika nu ma baga in seama, nu vezi ca sunt mai bizara si citesc carcotas toate ingredientele produselor?
Am si io piticii mei ![]()
Mamica optimista blue??? Pai tu si Selen sunteti faimoase pentru optimismul vostru!
sper sa treaca, sigur e de la intunecimea de acolo.
Ralucapaun ai fost super ca daca renunti la dulciuri nu stii ce ramane
. Nu ma bag la sfaturi cu pus puiul in patut, ca la noi nici ziua nici noaptea nu sta acolo. Si nopti am avut cateva in care s-a tras de pe Relu langa el dupa vreo doua ore de stat pe el, si am fost super fericiti de realizare, ca el pana acuma numai pe Relu dormea, altfel voma si plangea.
Cu suptul sa nu te aud. Pai nu suntem si noi diferiti, ca oameni mari, cat mancam si cat de des? Daca ar fi flamanda ar plange si nu ar creste. Te pup
si sper sa iti scoti asta din cap. Dar daca nu reusesti, mai spune-ne piticii astia ai tai, ca sa-i impuscam noi ![]()
Uka sper ca e mai bine printesa si a fost doar obosita
. Multumesc mult 
Continui maine cu cititul din capitolul trecut, ca e tarziu si tocmai am descoperit ca sanul stang e bolovan cu pietricele... hmmm... merg la muls...
va pup
Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Mda, am ramas eu aici singurica...si mi-e ciuda de mor ca nu pot fi pe "felie". Trebuie restructurare la mine, ca nu se mai poate.
Va pupilez si eu si va doresc noapte buna!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
raluk16 spune:
Liliana cu ochii pe jumatate inchisi in trimit o imbratisare si un pupic 
esti tare scumpa
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
gegea spune:
Hello!
In fiecare seara, ma asez in pat cu amandoi, fiecare pe cate un umar, si dupa ce ajung pe taramul viselor, lui Filip ii fac transferul (asta daca nu adorm si eu bustean si ma trezeste el cand i se face foame
) in patutul lui, iar eu ori bag un dus, mai o vorba cu sotul ori dulce nani, ori pc. Asta e seara de pc, dupa cum vedeti.![]()
raluca_u, 

imi este atat de mila de Stefanut, scumpul de el si de voi toti... Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute sa vedeti odata capatul problemelor, sa va puteti bucura in liniste si sanatate de minunile mici. Doamne ajuta!
bia, o relatare excelenta a povestilor de nastere!
M-a cucerit talentul tau de narator, dar m-au cucerit si nazdravanii tai cu nume alese!
Sa va traiasca!
selen, ufff, ce idioti. Imi pare rau pt ea, stiu ca tu povesteai ca e mai tristuta de felul ei, sa speram ca nu o va afecta pe termen foarte lung magaria asta. Multa putere!
Si pupam pe finuta Ebru care e tare tare finuta si tot mai frumoasa.
Sa stiti ca si Filip a fost tare agitat in a doua parte a zilei. S-a trezit plangand dupa somnul de amiaza, dar nu-si deschidea ochii si cauta sa pape. A papat cu ochii inchisi si apoi a inceput frichineala care l-a tinut pana la baie, dar la baie a fost in aceeasi forma maxima... ii place tare... Chinuitor rau cu dintocii astia!
raluk, multumim frumos pt link-uri!
Nu am citit tot, dar vad ca se sustine varianta fructelor. Dar stau si ma intreb ce fructe la inceputul lui martie?
Adica, piata e plina de fructe, dar...
Si mie imi cade parul rau de tot si va trebui sa tund si eu din el, poate se mai domoleste. Cel mai rau ma enerveaza ca gasesc fire de par in manutele mici ale lui Filip, pe hainutele lui si ma dispera la culme...
Merg sa fac un dus. Pup! 
Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
crissbebe spune:
Cum v-am mai spus fetelor imi doresc mult inca un bebe darnu-mi dau voie astia ca cica e periculos ptr mine...
am uitat sa va zic ca pe 30 seara a chemat sotul ambulanta ptr ca imi era foarte rau...dr au descoperit ca am probleme cu coloana din cauza sarcinii si a kg luate in sarcina si trebuie sa fac de urgenta niste radiografii la coloana si bazin si apoi...pe tratamente...fizioterapii... Asa ca....am avut niste sarbatoriiii...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
gegea spune:
crissbebe, imi pare asa de rau ca treci prin asta. E o piatra de incercare foarte grea, din pacate.
Nu stiu ce as face in locul tau, cred ca ar cantari mult si opinia medicului. Ufff!!! Putere multa, iti doresc sa poti lua decizia care sa nu te chinuie nici fizic si nici psihic!

Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
crissbebe spune:
Mda...eu 
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Mda...eu ![]() |
se pare ca nu ai somn, asa-i ?
aveai si inainte probleme cu coloana sau au aparut numai in sarcina ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009