Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *39*
Raspunsuri - Pagina 24
crystina spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit in noul an.
Ne-am revenit si noi la normal, Ruby e mai bine acum, iar Lilly s-a intors la scoala de azi.
Am fost si noi la cantarire ieri, Ruby e balerina mica, are doar 5,720 kg dar e fericita, mananca numai titi, rade la toata lumea,pe Lilly o trage de par intr-o veselie si e in grafic asa ca totul e ok. De la dintisori face kk atat de des..ieri cand am pus-o goala pe cantar, ma uitam in ochisorii ei si vorbeam una cu alta si fara sa vad ne-a "recompensat" cu un pipi si un kk, ratand milimetric mana lu' tanti health-visitor care nu parea prea amuzata de situatie,riscurile meseriei ![]()
Eu cu slabitul de cativa ani m-am inscris la Weight Watchers, e cu numarat puncte(un raport intre gramajul de grasimi saturate si calorii) dar ma duc saptamanal la cantarire si ma motiveaza la greu mai ales daca mai merg cu cineva..obisnuiam sa concurez cu socrela.
Mult succes la slabit la toata lumea si sa ajungem toate yummy-mummies!
Vroiam sa va intreb (nu stiu daca s-a dezbatut sau nu) cand si daca va intoarceti la serviciu. Eu trebuie sa ma intorc in aprilie-mai si ma apuca o tristete de zle mari la faptul ca nu o sa vad pe Ruby de la 9 si pana pe la vreo 3 pm, macar Lilly avea un si jumatate cand a inceput gradinita. Am reusit sa negociez sa lucrez part-time deocamdata si numai cand Lilly este la scoala nu si in vacante, dar stiu ca inceputul va fi greu. Mie in gluma sefa mea mi-a spus ca pentru primele cateva saptamani imi va dona un perete din birou numai pentru mine sa-l impodobesc cu pozicile fetelor si o linie telefonica sa sun din cinci in cinci minute la gradi sa intreb ce face Ruby. of! Voi cum va intoarceti la serviciu?
Selen, imi pare rau de ce sa- intamplat cu soacra ta? Este mai bine acum? Cred ca s-a speriat saracuta. 
Raluk si Raluca-u multa sanatate si putere!
Liliana, ce frumos ai zis tu de Andra!
Si eu m-am regasit perfect in ce ai spus tu..si eu si sotul gasim prin buzunare sau geanta cate un biletel de la Lilly, mai ales acum de cand stie sa scrie "I LOVE YOU! LOVE, LILLY O'DELL" e la ordinea zilei.
Crissa, multa putere si sa-ti fie bine, eu atat iti zic!
Luto, am vazut si eu pozicile cu tine blondina, foarte frumos iti statea, dar intr-adevar e "high maintenance" (zicea o brunea care tocmai s-a intors din nou la blond
). Ce mi-au placut pozele de la plimbarica...unde sunt chioscurile alea, in centru in Luton?
Maria, ce frumos sta Aidan in scaunel si ce baiat mare e, 6.6 kg..de cand ai inceput sa-i dai vitaminele? Iar ai pus fondul de ten ala magic in functiune, nu? 
Claudia, Adinus, voi unde sunteti?
Ma duc...ma cheama la joaca. Va pup pe toate.
crystina spune:
Na c-am uitat..Ellepraji cu nuca a iesit super! Pana si sotul, care nu e fan dulce, a mancat cateva feliute la cafea. Mersi de reteta. 
NelaM spune:
Servus dragelor!
Iertaciuni si plecaciuni ca am disparut ca animalul acela cu ochii blanzi in ceata (Dana, ai fost o dulceata cu asta, btw!
)

Suntem ok, alive and kicking!
Am citit tot, pe bucati, bineinteles, dar important e ca nu am pierdut nici o discutie, cat de mica!
Acuma sed cuminte pana se face capitol nou (as face eu dar nu se pricepe fata), ca daca ma apuc sa raspund, la cat de mult am stat fara sa postez, ajungem la pagina 40! 
Intre timp am desfacut bradul de la semnatura (pe ala de acasa il mai tin o luna, mai mult ca sigur...
)
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
gegea spune:
Ciao! Vad ca se intinde mult capitolul... Fac imediat unul nou.
Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
monica_dicut spune:
Uff, am incercat si eu sa fac capitol si mi-a luat juma de ora doar sa ma deloghez
asa ca m-am lasat pagubasa. Sa-mi fie cu iertare 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
septoct2009 spune:
Pls excuse me, dar numai imediat nu a fost... Merge forumul ca naiba... 

Poate la voi e altfel.![]()
40 va asteapta. 
NelaM spune:
Daaa, e teribil forumul azi. Numai sa deschida o fereastra iti ia enspe ore! 

Va pup cu mare drag, imediat se face ora de somnic la mine. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)