Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)
Raspunsuri - Pagina 8
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash am facut o fapta buna azi cand m-am intors am constatat ca-mi luase si al meu sot tigari ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
No good deed goes unpunished
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Magda
imi era dor de tine. Am intrat pe albumul foto de Craciun, cand cu urarea ta, dar n-am gasit decat pozele vechi, pe care le stiam. Ce mai fac copiii? Sper ca sunteti bine cu totii

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bikmaria spune:
Buna seara,un an nou mult mai bun decat 2009
imi pare tare rau ca fetele noastre dragi trec prin aceaste experiente crunte,atat pentru ele cat si pentru copii lor.
Fete dragi fiti tari,ascultati-va inima,sunt sigura ca ati intors obrazul de mai multe ori ,cel putin Rox si Ali,daca simtiti ca s-a umplut paharul,ca ati facut tot ce se putea face pt binele familiilor voastre,mergeti inainte pe drumul vostru,mai bine singure,fara ei...,sunt sigura ca peste ceva vreme va v-a aparea zambetul pe fata
Papanashule,iubita mea,prin faza cu certuri si discutii interminabile prin sms am trecut si eu ,candva,la mine nu a dus la divort,doar la o prima infatisare la tribunal la care ne-am dus de mana 
Kriss imi pare tare rau,a trecut atata vreme 
Ce va pot spune ,ca si Magda
,e ca daca e de iertat si puteti ierta neconditionat,incet,incet se repara totul,greu,foarte greu,cu multa teama,cu multe intrebari,de ce eu?de ce mie?dar doar daca credeti ca mai merita,daca voi iertati si ei tot gresesc totul e in zadar...
Multa putere,intelepciune si tarie sa puteti trece peste aceasta perioada grea din vietile voastre ,sa va ajute Dumnezeu ca totul sa iasa asa cum va doriti si e mai bine pentru voi si puii vostri.
Un singur lucru v-as mai spune,nu tineti in voi toate frustrarile ,toate grijile si temerile pe care le aveti ca va faceti foarte mult rau,eu am aflat in dec si am reusit sa spun cuiva abia dupa aproape doua luni,prin ce trec ,mai aveam un pas si ajungeam la depresie...asa ca povestiti cui vreti voi ,dar vorbiti ,nu va chinuiti singure...
sper ca nu v-am suparat

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Oricum m-ati mai deturnat de la ale mele. |
Spune drept, gogosarii au fost, asa-i?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Spune drept, gogosarii au fost, asa-i? ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
ce faci ?de ce nu esti in pat la asta ora tarzie din noapte?vrei sa papi ceva?
ai vre-o pofta??
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash am facut o fapta buna azi |
Bun! Ca eu citisem tigai! Ca la cum ma simt acum, la asta imi fugea mintea, la ce imi doream pentru unii...nu dau nume!
Vorbiti, Papanasho, macar afla care-i baiul. Daca pleaca maine, macar stii de ce. Mai ales ca ai timp...2 pachete de tutun!
bikmaria spune:
ma bag si eu la nani ,de maine la munca,am si o tuse tare urata,sper sa treaca sa nu trebuiasca sa merg la dotol,
m-am prins si de ce nu doarme YAIA,aduna tigai,
somn usor
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bikmaria
ce faci ?de ce nu esti in pat la asta ora tarzie din noapte?vrei sa papi ceva? ai vre-o pofta?? |
Ia, incerc sa destind fetele cu glumele mele proaste! Pentru ca sunt in concediu si am dormit in concediu asta ca porcu'. Eu nu sufar de insomnii ca bietele Picea si Gabica, dimpotiva! Cum ce, surata mea? Nu citii cu gogosarii? Baga aici la fata un borcanel mic ca mor acum...mai am si fasole batuta si ar merge ca unse ambele...
, fugi la berbant ca fug si eu, astia sunt mai sensibili decat copii...de nu-mi iau o tigaie noua...sa o am pregatita...nu se stie ca pamantu'!===============================================
Yaia spune:
V-am tzucat de noapte buna, suratelor! Sa va fie noaptea un sfetnic bun si dimineata sa va arate ca tot raul a fost doar un vis urat care s-a terminat! Sa vina ziua de maine numai cu vesti bune!
Noapte buna!