Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia draga, sigur ca nu toti profesorii mei au fost exceptionali, poate unii nu mi-au placut sau nu mi-a folosit informatia predata. Dar eu am avut intotdeauna respect pentru profesori, si i-am iubit mult pe cei care m-au invatat carte si lectii de viata. |
Sa nu crezi ca eu nu i-am respectat, ca la uram urmei toti sunt oameni si respect oamenii in general. Si pana si de la cei ce nu aveau ce cauta la catedra am invatat cum sa nu fiu. Iar vreo 2-3 profesori au o mare contributie la ceea ce sunt si unde am ajuns, asta e clar si le-as spala si picioarele daca ar trebui pentru ceea ce au facut pentru mine. Daaaar, eu am ce am cu cei care nu-si fac treaba cum trebuie si am citit pe aici de schimbare si ca ea trebuie sa vina de la guvernanti si nu sunt de acord. Schimbarea trebuie sa vina in primul rand de la noi si sa vina prin ceea ce le cerem profesorilor: corectitudine si profesionalism. Nu ii obliga nimeni sa munceasca pentru salarii de mizerie, dar daca accepta sa o faca, sa dea ce au mai bun in ei. Uite, au apreciez ca Cecilia chiar isi pune problema daca sa continue sau nu, poate gaseste o alta slujba mai bine platita care sa-i faca mai multa placere. Si chiar pentru salariul de mizerie, uite ca a mucit mult pentru grad si altele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Annisia spune:
Hai sa incheiem ziua intr-un mod mai fericit... Ultima faza super beton a lui Y. Deci am crapat de ras si m-am mirat toata cat de tare e pustiul meu...
Noi avem numai fetite prin jur (frate, prietena, nasa etc.) si tati e disperat ca vrea si el o tititza Vanessa... Acum discutii cu Y de pregatire, de cerere a parerii, de sondare de teren si tatonare... Ne intorceam de la munte, el pe bancheta din spate (deci nu-i vedeam si moaca).
Il intreb: Yanis vrei sa-ti faca mami o surioara?
El: Niu
Eu: Atunci un baietel?
El: Niu.
Eu: Un fratior, sa te joci cu el?
El: Mami, atunci imi iei un campion (camion, pentru necunoscatori).... Hahahahahahaha.... Rad si acum cand imi aduc aminte. Demential. Asta o sa i-o povestesc peste ani si ani. Stiti ca sunt faze care definesc un om, replici, amintiri. Cred ca Yanis tocmai a facut una d-asta....
Noapte buna gagici! Sunteti mamici, dar nu uitati ca sunteti femei, inainte de toate...
Aveti pozici la semnatura...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika lasau zilnic luna, ordonat si maturat... |
Cand Tudor avea doar vreo 2 luni, am angajat noi o firma care sa ne puna la balcon geamuri din acelea ce se pot deschide vara ca sa ai inapoi balconul, dar iarna le inchidem sa nu ninga in balcon. Buuun. si eu cu Tudor acasa, el mic, nenea vine cu sculele si tot cara sus pe balcon si de fiecare data se descalta in hol, sa nu murdareasca. Si cand si-a terminat munca si a plecat, la sfarsitul zilei, dupa ce si-a strans absolut tot (nici macar un pai de gunoi nu a lasat), a scos un aspirator micut si a aspirat toate locurile prin care a trecut, de mi-a lasat bec casa. Si nu din cauza ca aveam bebe mic, ci asa fac ei, asa sunt invatati. Si a facut o treaba excelenta si fara mare galagie, ca stia de beb, chiar m-a intrebat cand poate da cateva gauri fara sa deranjeze.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Mie imi terorizeaza juniorul, cica, din prea multa dragoste...adica ataca buni si copilul ca sa ma distruga pe mine ... |
Poftim? Cum adica? Cum poate cineva sa se foloseasca de copii si sa le produca traume pentru toata viata?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia Tudor e superb!!! Mi-au placut mult in apa, cum isi tine el respiratia, un delfinas veritabil, cu caciula de Mos la serbare-tare bine ii statea intre fete, bucuria lui cind il imbratisa pe tati. ![]() Tu arati minunat in rosu si imbujorata! Iti prieste minunat perioada asta a sarcinii! |
Multumim mult de aprecieri, o draguta ca de obicei! Sper ca ti-au trimis parolele la cealalta odisee, daca nu, sa-mi zici sa ti le dau eu.
Si sanatate Dariei, sper sa ramana doar cu atat si sa-si revina repede!
Gabriela77 spune:
Annisia, ce dor mi-era de tine!
Picia, raportez nopti mai linistite si mai multe ore de somn!Ceea ce, desigur, iti doresc si tie!
Sabina, of, te-au cam chinuit azi
Erina, o sa intru sa vad pozele, ma bucur ca afost frumos, sa speram ca Daria va avea o forma usoara! Cat despre burtica, am remarcat si eu, daca sunt cuminte si la intervale regulate ma mai intind si stau cuminte, e infinit mai bine!Asa ca putina atentie pt tine, si cu siguranta va fi bine!
Noi valorificam clipele alea citind povesti, uitandu-ne la desene, a inceput si Sara sa aprecieze unele, ceea ce nu e rau, atata vreme cat nu exageram.Va sarut, somn usor!
La noi a fost si preotul, casa e sfintita, bagajul in proportie de 75% gata, restul...detalii...Ieri cand am cumparat lucrusoare pt Emma imi pareau asa de mici, desigur ca Sara a vrut si ea de toate. E asa dulce si cooperanta! Vorbeste asa de multe si de corect! Canta, danseaza, e o minune de copil! Ma bucur ca saptamanile astea au fost doar ale ei...sper sa imi dea Dumnezeu intelepciunea si echilibrul astfel incat ea sa nu aiba de suferit! N-as suporta...Simt ca e tot mai aproape clipa si culmea...au trecut ezitarile si teama, nu sunt nici nerabdatoare, simt doar asa o liniste si pace...si curiozitatea de a o strange in brate si de a-i vedea fetisoara. Am rememorat zilele astea nasterea Sarei, nu am uitat nimic, niciun detaliu, totul e acolo, prezent, ca si cum s-ar fi petrecut ieri. Mi se pare asa un miracol..totul, de la falfaitul in burtica, pana la primul planset, emotia primei intalniri,prima oara la san, prima oara acasa...
Si gata, ca m-am cam intins...Somn usor si pt toate mamicile incercate un
mare de tot!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
Roxana_G spune:
Neata. AS vrea sa va spun cum sunt dar nu prea stiu. A, da, sunt mult mai slaba. Am 57.5 kg de la 63.5 inainte de sarbatori.
tare burticile, piticii bolnaviori, mamicile ingrijorate, si mamicile optimiste si pline de umor, vezi Picea.
Tin pumnii stransi Sabinei, am citit de analize, ar fi bine sa fie ceva mai simplu decat se credea initial.
Vreau sa imbratisez tare mamicile care trec acum prin greutati ca si mine. Ali,
cred ca e tare dificil si la tine, cand ai postat atunci mesajul nu ma gandeam ca este vorba de asa ceva. De Kriss mai stiam, ne mai conversam pe mess, si sunt tot acolo daca ai nevoie de ceva. Cat despre Papanash,
stiu ca esti puternica si hotarata.
Am ezitat ieri tare mult sa ii raspund Claudiei. O imbratisare stransa si un
mare, Claudia. M-am gandit apoi ca gandurile mele ar putea sa fie si mai dureroase pentru tine, povestirea ta e cam deja vu pentru mine. In momentul asta insa iti spun doar sa fii tare, sa te astepti la orice si sa fii pregatita si puternica. Viata iti poate aduce multe incercari, si oricat ai crede ca iti e rau pe moment, oricand poate veni ceva si mai rau. 
Mda. Vad ca nu sunt prea optimista azi. Ma intreb cand o sa revin la mesajele mele vechi...care va lipsesc.
Am ajuns sa eclipsam pana si gravidutele cu povestirile de viata. Chiar ma gandeam zilele astea ce subiect multidisciplinar avem aici, ca am combinat multe din temele altor sectiuni.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Annisia In alt prim rand, ca nici asta nu-i mai lipsit de importanta, va ridic statuie ca aveti sange in instalatie sa va rupeti si sa mergeti mai departe!!! |
Eee, am pe naiba!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Kriss, m-a cutremurat povestea voastra. Eu nu pot sa spun sa te desprinzi, ca nu am caderea asta, taina relatiei o stie fiecare. |
Ba eu pot sa ii spun!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Annisia Numai ca eu sunt berbec si iti spun cum sunt nebunii astia... Culmea e ca B e balanta si stiu si cum e relatia dintre un berbec si o balanta... |
Nu'sh ce insinuezi tu aici dar te asigur ca Balantele sunt perfecte!
Rox , mamica

...