Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Annisia, nu, ai inteles bine..
am citit si eu ceva din ce ai scris, mai demult..asa e, prob.undeva am uitat de el, asa e..si acum toate mi se intorc.
se potriveste f bine..

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

fetelor, ma duc la somn, ca sunt franta..

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fete dragi, la noi e un pic mai bine,in sensul ca azi ne-am rupt 2 ore de la job pt discutii, eu m-am dus senina si bine dispusa( traiasca jumatatea de xanax, da sa ramana intre noi ), pregatita de a pune la punct strategia de divort, el pus insa pe reconciliere.
a ramas acasa, calm si dragalas. eu, am acceptat, ca pare binevoitor. dar decizia definitiva (alba ori neagra) n-am luat-o.
la noi motivul e clar, lipsa de comunicare.Ma simt mult mai bine acum.
sunt franta, azi-noapte nu cred ca am doemit 2 ore.

pupici, pe curand!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sa nu ma intelegi gresit, ca nu tin cu el si nu-i caut scuza... Numai ca eu sunt berbec si iti spun cum sunt nebunii astia... Culmea e ca B e balanta si stiu si cum e relatia dintre un berbec si o balanta... Exact cum ti-am spus: ori la bal, ori la spital.
Daca vrei un sfat sincer si daca vrei sa te scutesti de inca un lung sir de ani de chin - RENUNTA!!!! L-ai pierdut, ti-a scapat printre degete... Se va mai intoarce la tine, cand va descoperi tot ce avea de descoperit la femeia aia. Si daca tot taiem in carne vie si facem operatie fara anestezie, iti spun clar ca e subjugat sexual de ea. Fiind dansatoare, probabil ca are o oaresce mobilitate. Berbecul e atras de chestii incomode, interzise, ciudate, fascinante, jocuri, treburi. Ea asta ii ofera...
Numai ca berbecul trece prin diferite stadii si etape. Acum e interesat de sex, maine poate fi interesat de filosofie, de iubire pura si vibranta, de acte de caritate sau de psihologie, de relatii umane sau de salvarea planetei, orisicum chestii mai profunde... Ea nu ii va putea oferi asta si il va pierde. Atunci te va cauta pe tine, in speranta ca lucrurile se pot reinnoda. Nu face greseala sa te minti singura, iubita. Va veni o vreme cand va dori iar zbucium. Cand va simti ca imbatraneste si tineretea i se duce, ca-i fuge pamantul de sub picioare, va avea iar nevoie de un strop de nebunie. Si alta diva ii va fura mintile.
Vezi tu, e usor sa vorbesti din afara. Banuiesc ca numai tu ai habar cat esti dispusa sa sacrifici. Solutii exista, nu-i bai... Ideea era ca sa te nu te astepti sa se schimbe si mai mult ca sigur ca se va repeta, chiar daca se intoarce...
Daca vrei sa gandesti ca el, ai nevoie de ceva gen "Pe muchie de cutit". O schimbare moca de look... Berbecii tin foarte mult la aspect, exagerat de mult. Deci, aici o sa-mi iau cateva rosii, dar daca tu chiar vrei sa fii cu el, iti spun si in cazul asta ce ai de facut... Nah, fiecare cu piticul lui... Schimba garderoba, freza, sanii, talia si experientele erotice (ca sa zic asa) si il vei atrage iar. Garantat!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

papanash iata o veste buna.bravos.
annisia noi suntem un berbec(maria sa) si un capricorn(dumneamea).
pe undeva il recunosc pe marius.atunci cand nu suntem pe aceeasi lungime de unda intr-o privinta se inchide in el,vb lui:isi retrag ambasadele.de-a lungul timpului am invatat sa nu inchid portita de tot,o mai las asa intredeschisa.il mai recunosc in cate ceva din ai scris tu,dar in altele difera.sunt oameni si oamni si printre berbeci.personal imi pare bine ca este asa,ptr ca daca ar berbeul tipic,nu am fi stat nici macar 2 luni,daramite 10 ani.normal am avut si avem clinciurile noastre dar undeva,cva ne impinge de la spate,undeva gasim usita prin care vorbim si mergem mai departe.avea dreptate sabina,fiecare elatie ar tainul ei.
kriss,te rog nu te supara ca te rog sa te gandesti:care este tainul relatiei voastre?te pup si te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciu. Annisia eu n-am avut energie sa fiu asa precisa

Dar opinia mea este ca oricat se schimba Kriss, nu e de bine.
ea trebuie sa fie impacata cu ea insasi, cu interiorul ei in primul rand.
Sa se valorizeze asa cume ea acum, pt ca este foarte., foarte valoroasa!!
Si faptul ca el a calcat stramb in felu asta, draga Kriss, nu iti pune TIE eticheta, ci lui si gata!
Mai ales ca nu e un venit de pe strada, isi face doctoratul, preda.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Papanashule, de cati ani sunteti impreuna? Eu cred ca la voi lucrurile nu sunt chiar atat de negre. Barbatii sunt diferiti fata de femei. De cele mai multe ori, avem impresia ca daca nu sunt comunicativi o fac pentru ca nu le pasa, pentru ca nu se implica, pentru ca sunt egoisti si nu trag decat pentru ei. In realitate, nu e chiar asa. Au si ei un noian de sentimente, de griji, de probleme. Aleg sa nu le impartaseasca fie ca sa nu te ingrijoreje, fie pentru ca ei sunt sexul tare si pozeaza in ipostaze de duri.
Se intampla, adesea, de la o problema minora si o lipsa minima de comunicare, lucrurile sa fie intelese gresit si sa o ia razna. Tu intelegi ceva, el ramane cu o alta impresie si uite cum se rupe caruta.
Cred ca gresim avand pretentii mult prea mari de la ei. In realitate, se nasc si mor niste copii. Arareori ajungand la maturitate. Ideea e sa-i lasi in apele lor, sa le dai impresia ca nimicurile alea in care ei cred sunt intr-adevar importante, chiar daca sunt niste rahaturi.
Barbatilor nu le plac certurile, nu le place sa fie contrazisi, nu le place sa se simta inferiori, nu le place sa nu li se recunoasca drepturile si meritele, nu le place sa nu fie laudati, compensati. Le place sa fie surprinsi mereu cu o vorba frumoasa, un gest, o chestie. Si, totusi, unele lucruri e bine sa nu ti le schimbi niciodata, pentru ca nasti suspiciuni si barbatilor nu le place nesiguranta...
Sunt complicati, asa cum si noi suntem complicate pentru ei... Uitam asta si de aici discutii... Daca ne-am pune o secunda in locul celuilalt (ce imi place, ce nu-mi place, ce imi doresc, ce astept, cum as vrea, ce m-ar da gata, ce trebuie sa evit etc.) treburile ar fi mult mai usoare. Stiu ca traim in secolul vitezei si de cele mai multe ori uitam si unde am pus acul cu ata. Dar relatiile noastre sunt cel mai important lucru de pe Pamant. Ele merita cu adevarat eforturile, energia si resursele noastre. Parintii, fratii, prietenii au vietile lor. Cariera se sfarseste intr-o buna zi cu un multumim frumos pentru efortul depus, la pensionare. Copiii cresc si vor avea vietile lor. Dar noi ramanem crestem, intinerim, traim si imbatranim langa oamenii astia. Merita din plin mai multa atentie... Probabil ca ne vor ajuta sa mergem, cand picioarele nu ne vor mai tine. Probabil ca ne vor ajuta sa vedem, cand ochii ne vor trada. Probabil ca ne vor duce la buda, cand supapele ne vor juca feste. Hai sa le multumim in avans, acum, cand conteaza, cand mai are importanta, cand suntem tineri si putem (sau se mai poate)!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Annisia, ce fain ca te-a apucat scrisul.

Pt ca acuma, la vacantele mele de lux la Fundeni, nu cred ca-mi puteam dori/imagina alt sot mai devotat.
Si ar trebui sa fiu si eu mult mai buna.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Offf, Sabina balerina, e atat de usor si e nevoie de un efort minim sa faci un barbat fericit. Totul e sa-l surprinzi, sa faci ceva care si-ar fi dorit din suflet, dar nu si-ar fi putut imagina ca tu i-ai putea oferi. De exemplu urasti fotbalul si te scoate din minti ca se duce sa frece basica alaturi de golanii lui, dar de ziua lui ia-i un abonament pe terenul echipei favorite. Il va aprecia mai mult decat bluza aleasa de tine si te va adora ca-i intelegi pasiunea lui neghioaba. Gandeste optimist. NU va putea juca fotbal pana la 50 de ani; va renunta singur... De ce sa te enervezi tu si sa creezi discutii inutile? (sunt rea acum, dar oarecum directa... avea un sef o vorba: prostului nu tre sa-i iei traista; tine-te dupa el, ca o pierde singur...)
Sau daca esti exagerat de timida si nu prea esti genul care sa faca glume cu tenta... Cand e el incordat de nu se poate si-l freaca o problema pe sistem, iar tu pari ca inexistenta in viata lui, fugi in alta camera si trimite-i un sms "te iubesc, hai in dormitor". Castigul va fi inzecit... Il vei relaxa, te va simti pritena lui, pentru ca il ajuti sa depaseasca un moment critic, il vei bulversa si deturna de la gandurile lui etc.
Si am sute de exemple... Barbatii sunt ca niste copii; supravegheati de la distanta si lasati cu impresia ca ei decid, ca au libertate totala...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Asa e ;)
Numa ca eu eram din ce in ce mai obosita si mai stresata, si credeam ca e de la egoism, cand colo, era de la anemie, LOL
:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput