Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Kriss, m-a cutremurat povestea voastra.

Eu nu pot sa spun sa te desprinzi, ca nu am caderea asta, taina relatiei o stie fiecare.

Pot sa iti spun doar sa te valorizezi, sa ai incredere intine, ca insemni foarte mult TU, ca persoana, independent de orice barbat, fie el si tata; copilului tau.

Abia dupa aia mai vezi ce si cum....intre timp, trebuie sa fii ok tu cu tine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Kriss, m-a cutremurat povestea voastra.

Eu nu pot sa spun sa te desprinzi, ca nu am caderea asta, taina relatiei o stie fiecare.

Pot sa iti spun doar sa te valorizezi, sa ai incredere intine, ca insemni foarte mult TU, ca persoana, independent de orice barbat, fie el si tata; copilului tau.

Abia dupa aia mai vezi ce si cum....intre timp, trebuie sa fii ok tu cu tine.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina, cata dreptate ai..ca mai toata lumea care imi tot spune ceea ce si tu ai scris, poate cu alte cuv.insa..sunt tanara, nu sunt urata, nu sunt proasta,am casa mea, am mama care mai ajuta, dar care nu stie toata povestea caci nu am fost apropiate niciodata, am o meserie..si totusi..nu stiu de ce simt ca nu pot fara el, ne cunoastem din 2001,ne-am cunoscut pe mIrc daca il mai tineti minte, am stat impreuna 4,5 ani, ne-am cas.in 2005 si eram ok..ceva s-a schimbat la sf. lui 2006-incep.lui 2007, cam pe cand am ramas insarcinata..si de atunci lucurile s-au tot agravat..de atunci e povestea cu individa aceea..anturajul, ceva mai multi bani in buzunar si functia l-au schimbat total..nu are prieteni decat niste tipi neinsurati si cu putina scoala si minte,rudele nu il mai recunosc,eu nu il mai recunosc..mi s-a spus ca i s-au facut farmece..nu mai stiu ce sa cred..

Sabina, ti-am zis ca nu e frumos..e cutremurator si pt.multa lume pare o telenovela..eu am mai trecut prin asta oarecum, cand taicameu la fel dupa 30 de ani de cas a plecat de acasa in 2006 la fel, fara sa zica,s-a dat la fund vreo luna, a depus div.printr-un avocat,faceam numai drumuri la mama ca avea tentative de suicid si depresii..ceea ce a facut el l-a influentat mult si pe sotul meu, caci lucrau impreuna la acea vreme..nu se intelegeau deloc, s-au certat, poate taicameu a aflat ceva si l-a amenintat,nu stiu, si de atunci se urasc si nu se pot suporta..insa mama si-a revenit, taicameu s-a insurat cu 3 zile inainte de botezul fiicamii cu fosta amanta si acum e proaspat tatic, ca sa zic asa, are o fetita de 4 luni la 55 ani!pe langa asta, mai am si un frate la fel dintr-o rel.din afara cas. a lui taicameu..sa va mai zic? cred ca ajunge, ca deja v-am bagat in ceata..

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

el nu a avut maturitatea de a nu-si baga singur cuie in cauciucurile de la masina, ca sa spun asa....si sa fiu draguta:D

Asta din pacate nu prea se vindeca:(((, in orice caz, nu cu un asemenea anturaj.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

kriss as vrea sa spun ceva nu stiu ce,cuvinele sunt inutile si irelevante.cata suerinta,ce femeie admirabila esti,cat de orb poate fi un barbat.doamne!!!!ai de la mine multe imbratisari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Kriss, intai te imbratzisez strans. Da' strans-strans!!

Apoi itzi spun ca nimeni nu merita sa fie tratat asa - nici un caine primit aiurea, cadou sub brad!
"Acuma vreau, da' numai asa, in termenii mei ...acuma nu..." Si tu sa stai ca o carpa sa-i acceptzi toanele, asteptand vremuri mai bune. "Eu da, am o fufa, dar tu cu altul nu... Eu vin si plec ca din gara, cand si cum vreau..."

O fi iubirea mare si iertatoare, dar ce simtzi tu e o dependentza umilitoare fatza de un om fara valoare si responsabilitate.
Nu e capabil nici macar de a da un minimum de stabilitate pentru copilul lui, sau sa-si asume decizia ca da, s-a terminat, am incheiat si plecat. "E bine si cald acasa, am cazare si o fleatza care ma tolereaza - ba ma si iubeste! Ia uite ce tare-s, pot face ce vreau!"

(Macar tatal tau a plecat, a pus punct si a luat-o de la capat. Nu e deloc de admirat, dar macar a delimitat situatzia, intr-o luna a decis ca e gata...)

Eu zic, plina de revolta, ca e un om atat de labil si las nu ai ce sa regretzi! Pot da in scris ca un asemenea om, cu asemenea pasiuni si preferintze nu va redeveni omul pe care il doreai tu. Astea nu-s scapari, foc de paie si trece...

Scapa, desprinde-te si nu te lasa umilita - nu meriti asta!
Ah, ce revolta am in mine! Scuip flacari!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 1 sapt+

Mergi la inceput

aandrea, multumesc de aprecieri.nu sunt perfecta, am si eu pe ale mele..am facut si eu greseli, dar mereu am fost onesta, fidela, intelegatoare in sensul ca nu ii impuneam o ora exacta, nu il sunam non stop, nu il urmaream,nu ii ceream sa ma ajute la menaj ca stiam ca e tracasat cu munca, i-am lasat asa o liberatate pe care prob.a inteles-o gresit dupa un timp..
era un tip integru inainte de asta si acum 2 ani as fi bagat mana in foc pt. el..

Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
..sunt tanara, nu sunt urata, nu sunt proasta,am casa mea, am mama care mai ajuta, dar care nu stie toata povestea caci nu am fost apropiate niciodata, am o meserie..si totusi..nu stiu de ce simt ca nu pot fara el

Astea nu-s argumentele: si sa fi fost mai coapta, urata, proasta, fara casa ta samd - tot nu ramai langa un asemenea om sa-tzi risipesti iubirea, energia, respectul fatza de tine!
Ai tot viitorul in fatza si in mainile tale: o meserie, se vede ca ai si minte - ia-tzi viitorul in maini, in dintzi, si fa pasul asta. Respecta-te tu in primul rand.
Ai dreptul sa fii admirata, iubita, respectata si protejata.
(Nu-i frumos ce zic, ca, vorba Sabinei, doar tu stii taina relatziei, dar... e prea de tot prin ce treci tu alaturi (?) de individul asta!!!)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Ma duc sa beau un al doilea pahar de lapte, sa ma racoresc...
Ufff!

Noapte buna, dragelor. Bun si odihnitor sa fie somnul tuturor.

Mergi la inceput

Picio stiu ca nu va redeveni. a si recunoscut ca sa nu mai incerc sa reinvii ce a fost acum 9 ani, ca nu mai se poate..el s-a schimb, vede altfel acum viata..eu doar i-am zis ca incerc sa reiau de acum 3 ani de unde s-a rupt firul..dar nu e de aceeasi parere..zice ca e sigur ca nu va merge..pur simplu nu imi vad viata fara el, cred ca nu ma iubesc indeajuns sa scap de iubirea asta "handicapata"..si cand ajung la concluzia ca da, e deajuns, incheiem..dupa 2 zile imi pierd suflul si iar imi pare rau si tot asa..incerc sa il inteleg si pe el, dar nu pot..sincer, nu vad cum o pers dintr-un mediu sanatos, fara div si despartiri in familie, un cap bun,term.printre primii facultatea, doctorand, pasionat de management, poate sa tina de atata timp de o fufa cu 7 clase, pasionata de manele si telenovele si dans la bara(dupa propriile lui declaratii)care are ca meserie unica si preferata dansul..sincer, am tot intors-o pe toate partile..si nu pricep..distractie, da, placeri de tot felul, da..dar toata telenovela asta..nu..

Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Kriss, sa inteleg ca tu esti balanta si el berbec? Spuneai mai la deal ca berbecii sunt mutulici. NU prea e asa... Berbecii sunt firi extrem de comunicative, dar se inchid in ei cand nu mai gasesc un corespondent in celalalt, cand simt ei ca le sunt taiate puntile de comunicare. Berbecii se aprind extrem de repede. Se indragostesc rapid si sunt capabili de sacrificii pentru sentimentele lor. Ideea e ca le si trece destul de usor... Dar atunci cand e pe bune, e forever.
Legatura dintre un berbec si o balanta e "ori la bal ori la spital". De cele mai multe ori e dezastruoasa si necesita ani de cimentare si sacrificii. Probabil ca multi se satura si renunta pe parcurs, abandonand lupta fara sa-si cunoasca premiul...
Stiu cum e cand ti se pune pata. Si tu ai pata acum pusa. E mai mult orgoliul ca el a facut pasul, ca el a abandonat, ca el are pe altcineva. Probabil ca nu-l mai poti intoarce din drumul lui. Si chiar daca ai face-o, chestia se va repeta la infinit. E o vorba ca cine are un berbec sa-si lase loc de coarne. Nu sunt toti asa, dar cei mai multi sunt inselaciosi. Au nevoie permanenta de confirmare a fortelor, a valentelor, a puterii, calitatilor si sentimentelor lor. In momentul in care nu mai sunt ei pe primul loc, isi cauta un alt podium, o alta victima, o alta persoana care sa-i considere centrul Universului...
Probabil ca undeva ai uitat de el. L-ai lasat pe un plan secund si el si-a vazut de treaba. Berbecii sunt dificili. E drept ca daca ai grija de ei sunt minunati si ofera momente de care putini oameni sunt capabili. Dar asta tine numai cat tot ce ai investetsti in ei. Te seaca fizic, psihic, emotional... Esti total subjugat si, de cele mai multe ori, chiar si asta ii indeparteaza; faptul ca te vad innebunit dupa ei. Vor totul, dar nu vor sa obtina usor. Le place iubirea, dar sa nu fii cazut in limba. Si tot felul de contradictii. Nu mai intru in detalii, ca poate nu am inteles eu bine si bat campii cu un succces nebun...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput