Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Am vazut poze!!!
Yaia Tudor e superb!!! Mi-au placut mult in apa, cum isi tine el respiratia, un delfinas veritabil, cu caciula de Mos la serbare-tare bine ii statea intre fete, bucuria lui cind il imbratisa pe tati.
Tu arati minunat in rosu si imbujorata! Iti prieste minunat perioada asta a sarcinii!
Sabina, inteleg ca leopardul extrem de dulce e creatia Sofiei...Super, s-a dus greu cerneala? Am revazut artificiile si pe tine in rochia mov nu maro-arati grozav
. Ma bucur ca esti aproape de dezlegarea problemei cu anemia.
Bogdanel in costum alb cu papion rosu si zimbet de James Bond e absolout delicios.
Cristi, multumim pentru sorcoveala! Felicitari mamai pentru asa baiat frumos si istet!
Nu s-au incarcat pozele cu Andu dar voi incerca si mai tirziu.
SabinaY. imi pare rau sa aud despre problemele de atitudine ale mamei tale. Incearca sa te impui. Eu as zice sa ii mai explici odata in ce fel crezi ca greseste si cum ii face asta rau Erikai.
Imbratisez cu mult drag printesele. Te rog trimite-mi pe e-mailul privat link la pozele voastre.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Am trimis pe e-mailul comun link la pozele din vacanta in Bucovina.
O seara linistita si frumoasa tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Burtica mea e la fel de active si dureroasa, multumesc lui Dumnezeu ca nu e mai rau...Oricum am gindEbia am marti 29 de saptamini, ca ma inteapa in col, ca o simt grea si ca ma doare foarte rau mai ales seara. O sa incerc sa ma odihnesc cit mai mult si sa fiu optimista. Pup gravidutele dragi, Piciulika (eu la 28 de saptamini si numai offffuriii), Gabriela,Yaia, Mada, Alice. |
Draga mea, nu-tzi fa griji, ca noi la 28 de sapt am ajuns noaptea in spital - si la Michael si la BB2, cu contractzii nasoale rau, credeam ca nasc! (Eu uitasem ca si la Micha la fel - mi-au amintit aia, dupa fisa.) Si in ambele sarcini, tot trimestrul 2 a fost mai nasol si contractat, apoi in 3 - incl. sapt 40! - saream ca o capra prin decor!
(Ei, la al doilea nu prea mai sar acuma, sapt 38-40, ca ma incoarda pe ici pe colo). Dar sa stii ca a fost o perioada acolo, cam sapt 29-36, cand a fost super-fain!
Deci fruntea sus, burta inainte - rotitzele in sus, relax inainte sa simtzi ca e prea mult (greu...!) si cu putzina rabdare ajungi in pas de vals spre sapt 40!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 1 sapt+
Piciulika spune:
Mai, Sabina, sa intzeleg ca esti mai bine?! Ptui-ptui! 
... si acuma nu-tzi mai dau aia medicamente sa fii ca pe extasy 
si sa-mi spui ca ma iubesti...?! 
![]()
![]()
![]()
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 1 sapt+
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Erina Cristi, multumim pentru sorcoveala! Felicitari mamai pentru asa baiat frumos si istet! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 28+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
ma bucur ca ai primit si apreciat sorcova noastra, putin mai stangaci dar seamana a sorcova si nu e meritul meu, tati l-a invatat, eu doar ascultam si il ajutam...sunt tare mandra de el...cra cra

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Mada28 spune:
Erina, Picea va pupp si va salut ca si pe celelalte burtici, dorindu-va in continuare sarcini usoare.Picea tie iti tin pumnii stransi pentru o nastere usoara si un bebe sanatos ca si ursuletul celalalt.
Roxali, Kriss, Claudia e grea situatia dar incercati sa va adunati puterile sa faceti ce e mai bine pt noi.
Am venit de la munca si am un moment de pauza.Luca se joaca cu plastilina si acum 10 minute a spalat vase.Are mami un ajutor serios
Va pup si va doresc o seara buna.
Mada28 mami de Luca si 26+
Sabina spune:
Piciu...io oricum te iubesc, dar acuma, e pasiune mare de tot!!
,....nu uita ca iau 7 prednisoane pe zi:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
LA MULTI ANI - 2010!!!!!!!!!!!!!!!
Bre, pai ce facurati bre pe aici? Va lasai singurele nitelus si ce gasesc aici? Iadul pe Pamant?
Deci... In primul rand va felicit ca aveti curajul sa va deschideti sufletul si sa va povestiti aici problemele.
In alt prim rand, ca nici asta nu-i mai lipsit de importanta, va ridic statuie ca aveti sange in instalatie sa va rupeti si sa mergeti mai departe!!! Sa treceti peste prejudecati si gura lumii, peste ce zice mama si ce zic prietenii si toate prostiile astea care nu au nicio valoare intr-un suflet puternic. Si voi dati dovada de multe putere. Bravos!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui Erina Kriss lasa ranile sa se vindece. Daca sunteti separati si nu te siciie cu nimic e momentul sa priveti numai inainte. Daca nu aveti ocazia sa discutati fata in fata incearca sa faci o intlnire in gind- imagineaza-ti sa sunteti voi doi si spune-i tot ce te-a necajit. Ai nevoie de acest tip de closure .------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 28+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
erina, la noi e incurcat tare,zic eu:)
nu suntem separati separati, de fapt nici eu nu stiu cum mai suntem..
dupa o cearta aparent banala in iulie si-a facut bagajul si a plecat, dar pe sestache..adica timp de 2 zile si-a carat hainele si eu nu am obs nimic
si ca reconciliere rezerv un week in delta, dar el mi-a dat vestea ca s-a mutat si ne separam..a fost un soc pt. mine, nu ma asteptam, cearta nu fusese f.mare, parerea mea:)nu am fost om o sapt cred..ma sculam plansa si ma culcam plansa, slabisem vreo 5 kg, eram palida, m-a vazut in starea asta si m=a intreb ce poate face pt. mine, dar sa exlud mutarea lui inapoi..incercam sa ma ridic in pat pt. ca imi era rusine de bona care venea dim..venea la cateva zile sa vada fata,mai ieseam in 3 in parc,mall,cumparaturi etc..dar daca incercam sa vb ceva de relatie, se enerva si pleca..fata ii simtea lipsa, desi cum nu petrecea timp cu ea prea mult, nu ma asteptam sa intrebe de el unde e , cand vine, etc..dupa o luna si ceva in care nu imi zicea decat ca sta undeva, la cineva..s-au mai dres lucrurile si a mai inceput sa ramana noptile sa doarma acasa, dar in alt dormitor.la fel, fata a obs si ii zicea deja ca e camera lui tata, patul lui tata..intr-o seara chiar la intrebat, si nu avea nici 2 ani!:tati, ramai la noapte sa dormi la noi?te rog.. eu am ramas masca, el la fel.. a ramas..eu eram mai increzatoare ca se va rezolva cumva, am fost la preot, chiar si la o baba sa imi dea in carti..nic nu va mai zic..la fel ca si Roxana(numai ca a mea e soacra, nu psiholoaga)e f credinicioasa si la fel m-a dus pe la preoti sa imi citeasca,ca D-zeu e mare, ca se va rezolva, ca sa citesc acatiste etc..in sept deja dormea la noi in fiecare noapte, numai ca in alt dorm..cu bani nu contribuia decat f putin,ca nu are momentan, ca atunci cand va avea ma va ajuta..ca si cum copilul si nevoile lui asteptau... din toamna a inceput doctoratul, a inceput sa si predea, am zis ca va fi mai bine, o sa aiba o activitate, nu doar afacerile care nu mai mergeau..de ziua mea in oct nu mi-a dat nici o papadie macar, nici o imbratisare, pup etc.doar la multi ani prin sms, foarte protocolar..am mai purtat cate o discutie, incet, si m-a intreb. de ce nu am iesit cu nimeni altcineva, ca de ce nu incerc sa imi gas. pe altul, sa imi ofere ce el nu poate, afectiune, tandrete, iubire..ce puteam sa ii raspund..ca lui ii pare rau ca nu poate sa imi ofere aceste lucruri..intre timp mereu sustinea ca nu are pe nimeni..dar tot am gasit pe unul din telef.mobile mesaje catre fatza (ca sa nu ma exprim aici urat)care l-a tampit de vreo 2 ani, o dans. de stript.de 22 ani care acum se pare ca e in italia la un club facand bani tot din asta, ca are 7 clase doar..ii zic ca le-am vazut si el ma minte pe fata ca nu e adeva, ca e doar una care sta cu aia, ca aia nu il lasa in pace si ca el incearca sa vb cu ea sa il lase, si alte prostii..am prim si sms(dupa ce nu i-am rasp. la tel) de la aia in care vb f urat si stricat dar nu a meritat sa ii raspund..in fine,de sarb am vb sa incerc sa fie o atmosf ok, sa nu ii mai reprosez ca e cu aia ca el nu e cu nimeni, ca daca o dorea se ducea dupa ea. am zambit, am fost vesela si s-a schimb si el de pe 20 dec..a fost si la petrec la job la mine, mi-a zis ca ma iubeste, dar ca nu putem fi fericiti(ideea e ca nu ma mai doreste, nu mai simte atractie pt. mine dupa cum zice el), dar ca nu vrea sa fiu cu altul.a si revenit in patul matrim. si se parea ca e ok.ma lua in brate, era mai tandru, mai dragostos..insa m-a anuntat ca de ce nu imi fac alt program de anul nou ca el vrea sa fie singur si sa se plimbe.ulterior am aflat ca isi cump. bil de avion spre londra de pe 30.12.pana pe 07.01.la varul sau care munceste acolo..am ramas muta..ne-am certat iar,a plecat acolo suparat,el e f.orgolios si tine la suparare.nici un tel, doar pe. 1 ian.pe la 1 dim.un sec la multi ani pe sms..i-am raspuns si i-am zis ca e ultimul rev.pe care il petrec asa singura..el ofuscat ca iar ma plang ca el a fost clar ca nu mai doreste relatia..ba asa, ba asa ca nu mai inteleg nimic..Nu vrea, nu mi-a cerut div.mi-a facut f multe, am suferit si mai sufar dar nu am curajul sa merg mai departe cu un ev.div.in suflet, mai sper la ceva..dar sansele se diminueaza parca incetul cu incetul..simt ca nu mai stiu ce sa fac cu viata mea..stiu ca sunt tanara, ca am si eu dreptul la iubire, tandrete si afectiune, nu doar mobila de decor..dar..sunt o tipa calma din fire, dar pur si simplu toate astea m-au facut sa imi pierd mintile..am ajuns sa ii caut prin buzunare, sa ii umblu in mobil, in laptop,sa il urmaresc pe la birou, pe calculator, etc..mi-e rusine de mine..stiu ca nu e sanatos, nu as putea sa fac asta o vesnicie..de nervi m-am inscris si pe cateva siteuri sa cunosc alte persoane..am iesit si la o cafea,suc..si nu am fost impacata, am simtit ca insel, ca ii platesc cu aceeasi moneda si ca nu ma reprezinta.nu mi-a placut nimeni, nu am simtit decat ca imi doresc sa fi fost el acolo si nu respectivul..
Vrea sa fim prieteni doar, sa mergem in vizite, nunti,evenimente, concedii..dar fiecare cu viata lui in rest.eu nu pot concepe asta.l-am si amentinta ca daca il vad si il stiu cu fatza aia nu il mai las sa o vada pe alessia. la orice discutie incerc sa ii spun ca toti au avut momente de genul asta, ca sa incerce una alta si el, sa depunem efort sa vedem cum e, dar sa fie sincer si sa fie cu mintea aici, la relatia noastra, izbucneste..s-a saturat cica sa incerc mereu asta..ca de acum nu mai e iubire, e doar dorinta din partea mea..i-am spus si mamei lui ce mi-a scris aia, ce ii facea si ce ii placea..mi-a zis ca nu ma deosebesc cu nimic de aia care il injura, il blesteama intruna ca nu e cu ea..ca l-am facut de rusine lui maica-sa..
cam asta e povestea, pe scurt..desi mai sunt multe suferinte, dar as umple un cap.intreg si nu vreau asta
Roxali, imi pare f. rau..
Papanash, poate la voi e cale de intoarcere..
Claudia, imi pare f.rau.cred ca ti-a fost f.greu..
Asa cum zicea cineva..nu mai stiu cine, intr-adevar nu e un an bun pt. Balante..de fapt cam pt. nici o zodie pe anul asta..
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
cecilia L spune:
piciulika se vede ca-ti priesc ultimele saptamani de sarcina( !!!!!!!! am scris saptamani)

Sabiana, ma bucur ca lucrurile decurg bine
Inca ma doare maseaua, dar nu pot face nimic pana nu se desumfla de tot obrazul, dar sunt sanse ca in doua zile o sa o pot scoate, sper.
Kris99 
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)