Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fete dragi, la noi e un pic mai bine,in sensul ca azi ne-am rupt 2 ore de la job pt discutii, eu m-am dus senina si bine dispusa( traiasca jumatatea de xanax, da sa ramana intre noi ), pregatita de a pune la punct strategia de divort, el pus insa pe reconciliere.
a ramas acasa, calm si dragalas. eu, am acceptat, ca pare binevoitor. dar decizia definitiva (alba ori neagra) n-am luat-o.
la noi motivul e clar, lipsa de comunicare.Ma simt mult mai bine acum.
sunt franta, azi-noapte nu cred ca am doemit 2 ore.

pupici, pe curand!

Nah, trebuia sa ma suni, ca eu am dormit de la 4.30 la 6.30 noaptea trecuta. Macar noaptea asta am recuperat.

Va tin pumnii sa fie cum vreti voi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Au si ei un noian de sentimente, de griji, de probleme. Aleg sa nu le impartaseasca fie ca sa nu te ingrijoreje, fie pentru ca ei sunt sexul tare si pozeaza in ipostaze de duri.
Se intampla, adesea, de la o problema minora si o lipsa minima de comunicare, lucrurile sa fie intelese gresit si sa o ia razna. Tu intelegi ceva, el ramane cu o alta impresie si uite cum se rupe caruta.
Cred ca gresim avand pretentii mult prea mari de la ei. In realitate, se nasc si mor niste copii. Arareori ajungand la maturitate. Ideea e sa-i lasi in apele lor, sa le dai impresia ca nimicurile alea in care ei cred sunt intr-adevar importante, chiar daca sunt niste rahaturi.
Barbatilor nu le plac certurile, nu le place sa fie contrazisi, nu le place sa se simta inferiori, nu le place sa nu li se recunoasca drepturile si meritele, nu le place sa nu fie laudati, compensati. Le place sa fie surprinsi mereu cu o vorba frumoasa, un gest, o chestie. Si, totusi, unele lucruri e bine sa nu ti le schimbi niciodata, pentru ca nasti suspiciuni si barbatilor nu le place nesiguranta...
Sunt complicati, asa cum si noi suntem complicate pentru ei... Uitam asta si de aici discutii... Daca ne-am pune o secunda in locul celuilalt (ce imi place, ce nu-mi place, ce imi doresc, ce astept, cum as vrea, ce m-ar da gata, ce trebuie sa evit etc.) treburile ar fi mult mai usoare. Stiu ca traim in secolul vitezei si de cele mai multe ori uitam si unde am pus acul cu ata.

Amin!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Offf, Sabina balerina, e atat de usor si e nevoie de un efort minim sa faci un barbat fericit. Totul e sa-l surprinzi, sa faci ceva care si-ar fi dorit din suflet, dar nu si-ar fi putut imagina ca tu i-ai putea oferi. De exemplu urasti fotbalul si te scoate din minti ca se duce sa frece basica alaturi de golanii lui, dar de ziua lui ia-i un abonament pe terenul echipei favorite. Il va aprecia mai mult decat bluza aleasa de tine si te va adora ca-i intelegi pasiunea lui neghioaba. Gandeste optimist. NU va putea juca fotbal pana la 50 de ani; va renunta singur... De ce sa te enervezi tu si sa creezi discutii inutile? (sunt rea acum, dar oarecum directa... avea un sef o vorba: prostului nu tre sa-i iei traista; tine-te dupa el, ca o pierde singur...)
Sau daca esti exagerat de timida si nu prea esti genul care sa faca glume cu tenta... Cand e el incordat de nu se poate si-l freaca o problema pe sistem, iar tu pari ca inexistenta in viata lui, fugi in alta camera si trimite-i un sms "te iubesc, hai in dormitor". Castigul va fi inzecit... Il vei relaxa, te va simti pritena lui, pentru ca il ajuti sa depaseasca un moment critic, il vei bulversa si deturna de la gandurile lui etc.
Si am sute de exemple... Barbatii sunt ca niste copii; supravegheati de la distanta si lasati cu impresia ca ei decid, ca au libertate totala...

Mah la chestia asta ies din fan club.

1. Ajuta, dar nu e suficient. Si aici vorbesc statistic, pe baza experientelor in sine.

2. Oricat de creativa ai fi, cu siguranta se mai gaseste cineva si mai si. Nu de alta, dar printre altele tre sa fii "creativa" si in gospodarie, si cu copiii.

3. Dar cu ce vrem si noi cum ramane? Asteptam 50 de ani pana cand renunta la fotbal?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, ce zice Anissia, merge cand barbatu se straduieste.
Al meu se straduieste f f mult si eu il cam iau de bun si gata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Se vede ca am dormit, nu?

Mai ramane sa si mananc ceva. Nu de alta dar incep sa am probleme de sanatate, m-a apucat panica ca am observat ceva ciudat dimineata, insa nu vreau sa va agit acum ca poate nu e nimic. Ma duc sa imi indes pe gat ceva de mancare. Cu forta!

Rox , mamica

Mergi la inceput

57.5?
woooow.
Pai eu in locu tau as iesi in club sa uit de necazuri :))))))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Rox, ce zice Anissia, merge cand barbatu se straduieste.
Al meu se straduieste f f mult si eu il cam iau de bun si gata.

Aaa, pai ziceti asa sa pricep si eu! Pardonati, nu stau prea bine cu concentrarea in perioada asta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

57.5?
woooow.
Pai eu in locu tau as iesi in club sa uit de necazuri :))))))

Sa stii ca eu as iesi in club si in locul tau!

Ia zi, de ce esti asa matinala?

Rox , mamica

Mergi la inceput

pai a plecat sotu cu masina la revizie si eu acum tre sa scol fata sa o pregatesc de scoala, o duce cumnata:)
Apoi, fug in baie si merg sa iau analizele imunologice.

Va pup, sa aveti o zi fantastica siva las tine de cafea si lapte cu cacao pt Rox:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Hai ca am galgait un pahar cu lapte si Nesquick, sa nu zic ca nu am mancat nimic.

In alta ordine de idei, sa va zic cum vin belele astea. Ieri am facut pana la masina. Ma rog, am ajuns cu ea pana la birou si am rugat pe cineva sa o duca la vulcanizare. Asta e tot cauciucul ala desumflat cand am fost la Bran prin decembrie, insa de atunci nu mai scazuse presiunea. Pana la urma se pare ca a fost un ditamai surubul in roata.

Nu stiu daca in procesul reparatiei de ieri s-a blocat roata, sau ce s-o fi intamplat, si nu stiu daca are vreo legatura cu pana cu pricina, dar aseara cand am ajuns acasa nu se mai oprea ventilatia la motor dupa ce opream motorul. Temperatura la motor nu trecea de 90 de grade, asadar nu se justifica sa vajaie atata. Pana la urma s-a oprit, dar oricum undeva o problema pentru ca si pe drum mi se parea ca miroase ciudat. Asa ca azi merge masina in service. Mai nasol e ca in urma discutiilor de aseara cu persoane avizate se suspecteaza o defectiune de computer legata de nu stiu ce comfort si am incurcat-o, ca daca e asta dureaza o saptamana sa rezolve.

Gata, ma duc sa ma imbrac si eu si sa plec la munca. Ieri m-am concentrat cu greu la birou, m-au vazut si plansa, uite asa, de tot rahatul. Dar las ca imi revin eu.

Apropos, azi ma duc la psiholoaga de care ma duceam. Nu v-am povestit atunci, dar era o experienta funny. E o tipa tare ok, dar avea si ea cateva fixatii ciudate. Cand am mai mult timp si imi amintesc o sa va mai zic de prin ele. Pana una alta fiecare sedinta a fost o experienta interesanta, si ca tema de discutie, si ca si intamplare in sine.

Ca sa amuz putin, va povestesc prima sedinta. La vremea aia avea cabinetul intr-o vila pe la Alba Iulia. Si imi da adresa si imi zice sa astept pe bancuta din fata. Buuun. Ajung eu acolo, canci numar pe casa. Era un numar pe gard, o intrare mica si una mai mare. Bag nasul pe intrarea mare si vad o bancuta undeva departe, in fundul curtii. Mi se parea ca aud de undeva vocea ei, asa ca am stat linistita vreo juma de ora in curtea cu pricina. Asta e alta poveste, ca la ea nu se respecta niciodata orele. Buuun. Si aveau in curte niste struguri din aia tamaiosii, o minune. Asa ca am halit pana la loc comanda. Cand eram cu burtoiul pus la cale, ma pocneste si inteligenta si ma intreb ce naiba cauta bancuta aia in spate, dupa garaje, ca ea imi zisese ca e chiar in fata. Ma sucesc, ma invartesc, si pana la urma vad alaturi o portita mica, gri, si bancuta cu pricina. Adadar pana atunci halisem strugurii din curtea altora.

Va pup. Sa aveti o zi buna!

Rox , mamica

Mergi la inceput