Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da, de aia sunt bune monodozele pui direct din ele si le arunci
e scumpa probabil marca din link , dar cred ca fac si altii in formatul ala mai ieftin

stai ca de cand ma tin sa te intreb, te.ai vopsit pana la urma?

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

M-am interesat si am citit pe net si valorile sunt ok.
despre dozele de ser fiziologic am auzit ca ar fi pe la Mega Image niste fiole de ser si niste pungute cu miros de vanilie pt pampersii kkciosi.Stiu de la o prietena dar cand ajung acolo si gasesc va anunt.
Honey nu am mai luat saculetul acela ci unul de la Real tare dragut galben cu un hipopotam verde.Este din prosopel si e pt nou nascuti.

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gata si gogosile mele - astea sunt http://adamache-laura.blogspot.com/2009/01/krapfen.html .
Foarte pufoase, intr-adevar, sunt la fel cu cele cumparate, numai ca daca faceti eu zic sa puneti ceva mai mult zahar decat cantitatea mentionata in reteta.
Eu nu le-am pus umplutura, am zis ca sa vad prima data cum imi ies. Cred ca sunt si mai bune cu dulceata, ciocolata sau crema de vanilie - acum doar le-am pudrat cu zahar pudra vanilat. Desi ma bate gadul sa ung putina Nutella pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am si eu o intrebare - mai ales pentru cele care vor naste in Bucuresti: voi cam cat veti da la nastere? Pt ambele variante - naturala si cezariana.

Eu am avut un meci cu dr meu si deja i-am scazut din ce vroiam sa-i dau..

Stiti ca eram eu nervoasa la un mom dat ca m-a pus pe drumuri cu hartiile de medical.
Cand m-am dus data urmatoare sa-mi dea medicalul, cu inca o foaie de la medicul de familie, a recunoscut ca mi-a mai cerut-o odata pt ca prima s-a pierdut.
In ziua aia eram cu Nati de mana, copilul cu branula la manutza, veneam de la spitalul de copii pt ca tocmai facusem tratamentul.
In fine, l-am asteptat vreo 1,5 h pt ca l-am prins intr-o nastere, ne-a dat foile si l-am vazut ca abia astepta sa scape de mine. Am iesit, si nu trec 5 min ca vine inapoi, ca nu stia daca a semnat concediul. Il semnase, asa ca iau copilul de mana si plecam.
Caut un taxi, nu gasesc din prima, ma mai invart nitel, si in sfarsit imi zice o companie ca imi trimite masina in 10 min. Ok, ma pun la poarta spitalului si asteptam.
Cand, cine ma suna - binenteles dr meu. Sa ma uit daca a pus stampila rotunda a spitalului, pe foi. Ma uit, evident nu era.
Ma intorc (norocul lui ca nu venise masina, ca daca eram in taxi deja cred ca faceam spume, spitalul e si pe strada cu sens unic), ne ducem si-l mai asteptam 5min ca nu stiu pe unde era, ia foile, le stampileaza, mi le pune in brate si pleaca fara sa zica un cuvant.
Nici tu scuze ca v-am intors din drum, nici nimic.
Ca e aerian stiam, dar ma asteptam la un minim de politete.

Voi nu v-ati fi enervat? Pe mine m-a cam agasat, si daca se poarta asa si la urmatoarele intalniri, il schimb.
Vorbeam si cu sotul meu, e uimitor cum se schimba atitudinea medicilor din una amabila la clinicile particulare la "eu sunt stapan pe mosie aici" cand ajungi la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara burtici de iepurasi!
Ma bucur sa va regasesc acelasi grup unit si vorbaret! Am revenit si noi din vacanta de sfirsit de an.

Daria mea are de aseara secretii nazale cam abundente, sper sa ramin la atit. Burtica (de fapt burtoiul) mea e foarte-foarte vioaie si dureroasa dar incerc sa ramin optimista!

O sa trimit si eu in urmatoarele minute o poza pentru filmulet si un link la pozele din vacanta.

Va rog cind are cineva timp sa imi trimita si mie parolele pentru albume si e-mailuri. mi-ar placea mult sa vad poze cu voi!

O seara linistita si frumoasa va doresc!

La multi ani!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - nu am mai apucat sa-mi cumpar vopsea. Eu vreau spre roscat , Vali vrea spre blond ...
Ella- era un sac de iesit cu bebe afara , gros cu o floricica pe el si se inchidea cu nasturi mari, in jur de 100 Ron. Parca de la Real ai luat sac de dormit.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira, Denisa ma bucur ca va plac prenumele bebelinei-stapana pe burtica mea! Eu, recunosc cinstit, inca mai caut variante dar deocamdata aceasta suna atat de muzical pe cat as vrea, imbina delicatetea si gratia (my point of view...).
Andira nu stiu ce sa spun referitor la tarifele practicate.. am primit un PM acum cateva luni de la o fata care a nascut la maternitatea unde urmeaza sa nasc si eu iar sumele vehiculate nu mi s-au parut astronomice; mai degraba de bun simt si am speranta ca asa vor si ramane (desi nu e o diferenta prea mare fata de cele practicate acum 3 ani cand l-am nascut pe Luca). Iti voi trimite ceea ce am primit la randu-mi...
Daca ramai la dr despre care ai povestit, e firesc sa scazi suma la care te gandeai!!
Gogosi.... yammmyyy... stiu ca n-ar pica bine la arsurile pe care le am dar m-as risca la vreo doua-trei
Ella ma bucur ca-s ok valorile. Nu stiam sa-ti dau un raspuns bun, abia maine recoltez pentru analizele de trim III si abia apoi aflu ce si cum. Pe mine ma intereseaza in primul rand valoarea trombocitelor...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

La mine a mers tare greu forumul si mi-am perdut rabdarea asa ca am dormit.

Nemary poti sa mai trimiti poza linistita. Inca nu e incheiat montajul. Tot mai astept de la mai multe fete.

Vladi esti prima persoana care lauda cadita cu suport. Si eu vroiam asa, dar toti imi ziceau ca e incomoda, ca ramane repede mica, etc. Acum m-ai pus iar pe ganduri. Si eu vroiam sa o pun pe comoda, dar din pacate nu am mai luat comoda ca nu mai avem finante.
O sa vad eu unde pun cadita, cumva trebuie sa fac. Am vazut pe unele siteuri suport pt ea, mai ieftin decat o comoda. Ceva de genul http://www.mykids. ro/baia-si-igiena-copilului-c5/cadite-pentru-baie-s24.html(scoateti pauza dupa .)
Maine calc, azi le-am spalat. Abia astept.

Denisa chiar ieri m-am uitat in Auchan la noi si nu au salopetici de alea. Doar pantalonasi. Probabil difera marfa de la magazin la magazin.

Gaby si la noi sunt dragalasenii mari. Acum a venit acasa si i-am aratat uscatorul plin de hainute de bebel si a inceput sa pupe burtica sa ma ia in brate, zici ca am nascut. Felicitari pentru decizia de a naste la privat. Eu regret ca nu am facut alegerea asta de la inceput. Aici e 3000 de lei dar include toate ecografiile din timpul sarcinii si la cati bani am bagat in ecografii, si cat o sa dau prin spital tot acolo ajung. Dar na, eu nu il suport pe dr-ul care are clinica aia si am fost un pic subiectiva. Data viitoare.

Ella eu ma prapadesc de ras cand te citesc. Sper ca dupa venirea lui bbGeo sa iti pastrezi starea de spirit. Tare mi-ar placea sa faci tu predarea stafetei fetelo de mai-iunie, sa fie una originala, asa cum numai tu poti scoate din taste.

Cori si mie mi-a iesit maricel colesterolul si dra nu a zis nimic.

Sensibila,Erina welcome back.

Ser din ala la sticlute mici este si la Real si tot peste 20 de lei e. Mi se pare extrem de scump. Prietenele mele au procedat cum zice Denisa cu acul de seringa lasat acolo.

Cu gradele, eu am acum in casa 21 de grade si cam mor de cald noaptea de la un timp, eu care sunt extrem de friguroasa. Cred ca fac maxim 22 de grade ca apoi mor eu de cald.

Cu numele de fetita, al nostru era pregatit Sonia Karina. Il tinem la pastrare.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- eu vazut suport pt cadita si cadita separat cu 15 Ron fiecare si cadita cu suport turnat in ea 32Ron parca.
Eu zic ca poti sa iei suportul separat si sa-l scoti cand bebe nu mai are nevoie de el.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am primit linkul asta pe mail: http://www.alocatie.ro/
Nu stiu ce sanse sunt, dar macar incercam.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput