Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Apropo de asta, pentru mamicile la primul copil, temperatura recomandata pt. bebe in casa e 20-22 de grade. Andira, ce ai mai tras tu cu micutele fete. Sanatate multa! |
Da, n-am mai spus ca si eu stiu ca temperatura maxima recomandata e 23 grade.
Multumesc frumos!
Te-am mai intrebat eu, dar nu cred ca ai vazut
andira spune:
Honey - ca tot veni vorba de nume, sa stii ca vroiam de mult sa-ti spun ca numele ales de tine e pe primul loc in preferintele mele
.
Mi se pare tare frumos si melodios Maya Sophie. M-as fi gandit si eu la Maya, dar asa ii spunea sotul meu meu bunicii lui, care s-a dus anul trecut, si asocierea ar fi prea puternica pentru noi.
Iar la Sofia ma gandeam si eu, dar nu reusesc sa-mi conving sotul. Imi place si Sonia, dar nici asta nu vrea. Mai negociem
.
Pe locul 2 e Eva Ioana, a Rebianei - imi pare un nume delicat si foarte feminin, si pe 3 numele ales de Dayanara pt fetita - Aroa imi suna tare exotic si interesant, mie-mi inspira Amazonul, nu stiu de ce
.
Ma duc sa-mi verific maimutzele, si va mai raspund.
dayanara spune:
imi place si mie sonia, printre multe altele
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Niki, Delia, Oana, Dayanara, Honey, Ramy, Ellanik, Rebiana - multumesc! 

Selina - numai vacanta n-a fost, intr-adevar. Pe 31 le-am lasat la socrii ca sa mergem la niste prieteni, dar imi era gandul numai la Nati si la urechiusa ei, imi era sa nu faca din nou noapte alba. Din fericire, antibioticul si-a facut efectul din prima si n-am mai avut dureri. 

Miria - multumesc 
Nici eu nu le-am dus azi la gradi (daca ma intrebati pe mine, in momentul asta imi vine sa o trimit undeva gradinita asta), de-abia saptamana viitoare, dupa ce termina si Nati antibioticul si ii mai dau cateva zile sa-si revina.
Gaby - multumesc 
Apropo de ce intrebai tu cu uscatorul la un mom dat, vroiam sa-ti spun ca eu mi-am luat masina de spalat, dar care poate si usca. Spala max 5kg si usuca max 4 kg / tura.
Ca si Miriei, imi e foarte folositoare iarna, cand pot astepta mult si bine sa se usuce rufele afara. Cu 2 copii, trebuie sa pun masina o data la 2 zile, iar cand o veni si bb3... nici nu vreau sa ma gandesc ![]()
Si mie mi se pare foarte ok 2500 lei pentru nastere la o clinica privata. In Bucuresti am inteles ca la Euroclinic pretul incepe undeva pe la 7000, si se poate duce pana in 12.000. Pe langa asta, sunt medici care cer bani oricum, chiar daca platesti sumele astronomice. Vestitul dr Poiana a venit si a cerut singurel 500 eur pentru nastere, unei cunostinte, desi ea platise oricum in jur de 2000 eur clinicii.
Vrei tu cezariana sau ti-a recomandat medicul?
Ioanaa28 - multumesc frumos! 

Cori - si mie imi pare colesterolul mare, dar deja vad ca in sarcina multe sar din limite. Multa sanatate, si sa ne spui maine cum a fost la dr!
Ma duc sa vad ce fac gogosile astea, ma dispera ca trebuie sa le las sa creasca 2h
.
honeybaby spune:
Nu inteleg de tot intreaba lumea si cum o sa-l/o alinti. O sa zic pe nume, na! Eu ce sa mai scurtez la Maya. Sau o sa-i zic bebeluna pana la 18 ani
.
A, si sa nu uit " Dar nume de sfant nu-i puneti ??"
Andira si mie Aroa imi inspira ceva apa, o cascada si parul lung al Roxanei se potriveste in peisaj.
Si Eva imi place, si multe alte nume scurte, majoritatea.
Mi-am adus aminte ca la odiseea de anul trecut de mar-apr o mamica si-a botezat fetita Brisees, din nu stiu ce carte citita in adolescenta. Mi se pare un nume foarte frumos si interesant.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa
s.a potrivit cu parul meu ca s.a dus pe apa sambetei :))) acu sper sa creasca si el mai mult ca n.am chef sa ma duc la tuns deloc
foarte nasoale intrebarile si comentariile unor rude despre nume de alint sau asa in general
mie mereu imi vine minte vorba aia spua de ella ca el mai bun sfat e ala cerut , mai bine de mine ca deocamdata nu stie nimeni si cand vor afla o sa afle cu tot cu nume :)))
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Zicea cineva ca are colesterolul mare.Eu data trecuta il aveam mare dar pt ca nu mi l-au trecut separat HDL de LDL .Eu mereu il am pe "cel bun" mai mare si e posibil de acolo sa iasa valorile asa mari.Mie mi-au iesit analizele bune:nu anemie, nu glicemie mare singura chestie e ca timpul de sangerare a iesit mai mic decat limita inferioara.Acum, eu ma gandesc ca e mai important ca timpul de coagulare sa nu fie prea mare nu cel de sangerare.Cine stie mai multe sa-mi zica si mie si dau o bere.Parol!
+31 cu
George-Theodor
AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby A, si sa nu uit " Dar nume de sfant nu-i puneti ??" ![]() |
Ihim - nici eu nu inteleg goana asta din ultimii ani dupa numele de sfinti mari. Pe care cum strigi o cheama Maria, Andrei etc (ma refer la numele principale).
Vazusem la stiri zilele trecute pe ca unul din primii nascuti pe anul asta il va chema Vasile, pt ca e nascut pe 1 ian, de Sf. Vasile.
Dar pana la urma nu e treaba mea
.
dayanara spune:
ella habar n.am care.s alea de coagulare dar am luat foaia cu analizele solicitate de endocrinolog si zice asa despre colesterol, printre altele:
colesterol 217 valori normale 0,0-200
colesterol HDL 77 valori normale 35,0-0,0
colesterol LDL (calculat) 96 valori normale 0,0-160,0
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Ella nu stiu cum e cu timpii astia. Retin decat ca i-am facut cand m-am operat de apendicita si de un chist la ureche.
In sarcina daca i-am facut nu stiu sub ce nume se ascund.
Singurele ca imi vin in minte sunt cele de trombofilie facute la Fundeni.
Roxana- nici mie nu-mi vine sa ma tund. Mai mult de teama sa nu ies ciuntita de acolo.
Eu ser fiziologic am sticla care se pune la perfuzii. Scot din sticla cu seringa. Acul ramane mereu in sticla pana de goleste. Scot decat seringa si pun pe tamponul cu care vreau sa sterg, fara sa ating seringa de el.
Cand ii voi pun in nas bebelunei nu stiu cum o sa procedez. Cel mai probabil arunc seringa dupa ce ii pun in nas.
Eu cand am nasul infundat pun ser intr-o sticluta goala de Olynt si cu aia bag in nas.
Sticlutele alea mici mi se par scumpe rau.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna