Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa unde ai vazut??? Ca asa as lua si maine. Si ala e 75 de lei doar suportul. Tot separate sunt.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana ultima data am vazut in bucur ca un raion de mase plastice. Nu i-am dat importanta pt ca eu cautam un castron de salata.
Suport si in piata tot cu 15 Ron am vazut, dar tot asa eu cautam ghiveci. Doar m-am uitat la ele la culori si atat.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Buna seara burtici, sper ca sunteti toate in forma.

Azi mi-am luat liber si am umblat prin oras, au inceput aici reducerile si am profitat sa imi mai cumpar cate ceva cavalerului meu. Sambata am cumparat si mobila (patut, comoda si dulap) asa ca m-am scapat de inca un gand, o sa ma apuc sa ii aranjez camaruta.

imi tot faceam idei ca am burta prea mica insa am masurat-o acuma si are cam 98-99 de cm asa ca pare ok comparativ cu ce am mai vazut ca s-a scris pe aici. insa cavalerul meu misca si el dar nu sa ma trezeasca, citeam pe aici ca unele dintre voi nu au putut dormi ca facea bebe gimnastica. pt mamele la al doilea/treilea copil vreau sa le intreb daca depinde de copil sau toti trebuie sa miste asa de puternic?

multumesc tuturor ce ne impartasesc din experienta personala, eu nu prea stiam la ce sa ma astept o data ce ajung cu bebe acasa. si de azi pun mana pe citit ca zboara timpul.
sanatate burticilor racite si copilasilor bolnavi!

Ina 28+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Denisa mersi mult, o sa caut si eu.

La mine iar merge fff greu forumul, deci cand va fi cazul va las pe voi sa schimbati capitolul, ca eu albesc pana se incarca o pagina.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana sper ca vb despre acelasi lucru. Am cautat pe net si am gasit suport cu 16 Ron. Nu inteleg ce stie cel de 75 Ron. Ce era la link nu am putut sa vad ca e considerat reclama.
Eu vb de suportul pe care il pui in cadita si pe bebe il pui pe suport.

Forumul cred ca merge prost peste tot. La mine merge greu de dimineata.
Cred ca s-a pierdut un mesaj cu poza facuta azi la curatenie. Daca nu inseamna ca am pus poza de 2 ori
http://picasaweb.google.ro/deni757/BurticaCuBebe#5422915342319282946

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Aici era:
http://www.mykids. ro/baia-si-igiena-copilului-c5/cadite-pentru-baie-s24.html(fara pauza dupa .)

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ella tu fata nebuna mai esti
Oana ce preturi aveti voi in Clujla particular. Si mai continea si toate ecografiile. La noi e in jur de 7.000lei doar cele 3-4 zile pt nastere naturala .
Andira ce imi facusi?!!! Eu sunt moarta dupa gogosi, renut si la tort pt ele. Vai cum arata ..Din pacate eu nu pot face ca nu le suport mirosul cand se prajesc. Musai ma mut pe capul mamei sa imi faca!!
Honey, Oana vorbiti de 2 lucruri diferite: Oana zice de suport pt cadita, Honey tu zici de suport de pus in cadita; de aia difera pretul asa tare
Eu abia azi mi-am revenit dupa petrecerea de Revelion, ca, nu stiu daca v-am spus, anul asta am petrecut ca tiganii 3 zile si 3 nopti . Pe cuvant, asa bine ne-am simtit de Revelion, incat am continuat petrecerea si pe 1-2ian si 2-3 ian de la 6 seara pana pe la 1 noaptea.
Si la mine a mers prost toata ziua netul..cred ca si el isi revine cu greu dupa sarbatori

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Briza multumim ca ne-ai lamurit. De la linkul considerat reclama ni se trage.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Vorbarete mai sunteti! am fost la med de fam. si am stabilit ca de luni sa intru in prenatal ca sa fie de la inceput de sapt desi pe 6 stiam ca incep munca, dar acum seara m-a sunat o colega sa-mi spuna ca ni se mai dau cateva zile libere si sa venim la tearu de luni. A picat la fix exact cand intru in prenatal hihihii. Am vazut ca vb despre cadita. Eu am primit una si cred ca este exact modelul despre care vorbea Vladi.ma duc sa prepar ceva de mancare ca ii e foame sotului. Dk nu stiti exact cum arata cadita imi spuneti sa pun o poza, dar sa nu va mirati ca e culoarea roz si eu o sa am baiatel, da dk asa am primit-o....nu mai conteaza culoarea.

Delia13 29+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa cred ca te referi la suportul de pus in cada sa nu alunece bebelusul, cum zicea vladi
http://www.materna.com.ro/produse.php?cod=794

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput