Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Briza - sa stii ca s-au facut foarte, foarte repede.
Eu mananc prajeli cred ca maxim o data la 6 luni, dar acum mi-am calcat pe inima, pt gogosi.

Si cred ca dureaza mai putin de un minut pana se fac, in tigaie.
Tot secretul e sa le lasi sa creasca inainte, ca ajung f bune.

Am facut si paine cu ceapa si curry, reteta asta http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/10/paine-cu-ceapa-si-curry.html , si de data asta mi-a iesit! Evident, am lasat-o sa creasca , n-am mai facut greseala de data trecuta. A iesit chiar foarte pufoasa, si calda e f buna.

Am mai facut azi si salam de biscuiti, ca tot mi-ati dat idei saptamanile trecute, dar ochiometric am pus cantitatile. Insa a iesit chiar foarte bun, au lopatat si fetele.

Ma pregatesc de seara, cred ca ne mai auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Oanaiacovita, cauta o cada pt bebelusi nu f simpla ci cu forma ca de sezlong inauntru - ai sa vezi ca are loc de sustinere a capului, un jgheab incare se potriveste spatele si un fel de opritor de fund :)), sa nu alunece la vale :)) E greu sa-ti explic,

Yaia, foarte utile sfaturile tale, se vede ca esti o mamica f organizata, care stie sa-si usureze munca. Complet de acord cu tot ce zici, doar aia cu neschimbat pampersul pina dimineata la bb nu cred ca o sa o aplic...A fost f de treaba, a inteles el cumva ca noaptea se doarme, nu se chitaie! :))

La punctul unu, ai explicat bine. Uite, Oana, aici un link cu ce cadita am eu si o folosesc si acum pentru balaceala lui Tudor, dar nu mai sta in jgheabul acela, ci in partea cealalta, in fund (vezi ca sunt linkuri si cu pozitii si detalii si se vede acolo):
http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_en.php?item=onda_evolution&p=1&img=01
Si are marele avantaj ca are si termometru incorporat si stii exact cate grade are apa, ba chiar are si cat e bine sa aiba pentru baita bebelusului. Eu recomand cadita cu caldura, noi am fost si suntem tare multumiti de ea. Pe site-ul beblusul tau.ro (fara spatiu) poate fi cumparata cu 77 de lei.

Vladimirescu, dupa cateva nopti de neschimbat, am remarcat ca Tudor nici nu facea noapte, ci doar spre dimineata kk (asta deja la o saptamana si ceva de la nastere). Dar eu il schimbam noapte si daca avea pipi si cand mi-a zis asistenta sa nu, nu l-am mai schimbat noaptea de scutec, ci doar dimineata, dupa kk. Ma ghidam dupa miros.
Freedelia, uite inca o mamica nerocoasa cu somnul bebelusului. Sper sa fim toate la fel de norocoase la Iepurasi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelooor,

vreau sa raportez:

1. De azi sunt definitiv in concediu. Mi-am luat 2 sapt de medical dupa care voi intra in prenatal
2. Au aparut picaturi de colostru. Dupa ce am venit de la medicul de familie, am facut un dus si in timpul dusului am folosit un burete abraziv, inclusiv pe sani. Cand m-am sters cu prosopul am observat niste mici picaturi aurii, ca gamlia de ac. e de bine sau nu...nu stiu, dar pe mine m-a distrat experianta asta.

29+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput
Mergi la inceput