Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Ne-am intors cu bine din Bucovina, defapt drumul a fost f bun, doar pe la Buzau era ceva ploaie si ceata sambata, in rest am venit snur.

Odihnita si cu bateriile incarcate am inceput munca, desi de azi as fi oficial in prenatal.

Joi mergem la eco si sa vedem ce zice de bebela.

La noi singurele probleme sunt legate de dureri de mijloc si bazin, adica de oase in general.

Va pup pe toate si sper ca nu mai e nici una dintre voi cu probleme.

e in burtica +31
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu gasisem ca semnificatie a prenumelui Maya (de origine latina): maretie pe acelasi site pe care gasisem pt Eva (origine ebraica): viata.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
ma punea sa tin in camera 27 grade,

Apropo de asta, pentru mamicile la primul copil, temperatura recomandata pt. bebe in casa e 20-22 de grade.

Andira, ce ai mai tras tu cu micutele fete. Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Mie moasa mi-a zis sa nu fac baie la copil in fiecare zi ca ii distrug pielea. Oricum in fiecare zi il spalam in chiuveta, mai ales cand venea cate un kk pana la subsiori

Si asa-i ca la fundic, unde il spalai zilnic, nu i-ai distrus pielea? Gluma, daa?
Bine ca ati scapat tu si sotul de boala. Ca mare dreptate ai, prefer sa nu ma misc eu din pat decat sa fie copilul bolnav! Dar si mai bine sa fim cu totii sanatosi, ceea ce va doresc si voua!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Yaia - Maya am ales pt ca a fost mama lui Buddha. Eu am gasit ca in tibetana Maya inseamna mare, si cum imi place Tibetul si am un catel tibetan am zis ca atunci cand o sa am o fetita o va chema Maya.
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/nume_fetite.php?faq_item=13&osCsid=8e181d2c38e1e3decda8b2cb35ddf226
Am vazut si eu alte explicatii la numele Maya, dar am ales-o pe cea care mi-a placut si m-a impresionat

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maya inseamna mare si mai stiu ca civilizatia "maya"inseamna "cei care merg pe apa".Honey trust me barbatzelul meu a facut un film despre civilizatia maya si finul meu din Mexic are bunicul mayash deci nu mananc ciuperci.
Rebiana te astept la salata.

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Dupa ce ca merge prost site-ul mai imi considera si link ul reclama:
http://www.mami .ro/nume-de-copii/nume-de-fete/l-m.html
(am pus pauza intre mami si . )
Nu cred ca ma razgandesc in privinta numelui desi sotul nu e foarte incantat ca fi-sa sa aiba nume de biscuiti sau Albinuta Maya.
Sigurul dezavantaj este ca e foate popular.

Am cautat azi sa comand crema weleda pt bebeluna si nu am gasit la nici un site pe stoc. Jur ca am vazut mai de mult un site care avea mai toate produsele lor , dar nu mai stiu care si nici nu mai dau de el.

Mergi la inceput

Ella vin-o sa te pup. I trust you
De ce nu papi ciuperci ca sunt bune ?

Ce stare de obosela, nervi, nemultumire am azi.
Ma duc sa plimb aspiratorul prin casa ca a stat prea mult degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey esti mare belea.Mie daca imi place ceva poate sa-mi zica n persoane ca e de kko ca eu tot ce imi place fac.Vb aia "nu-i frumos ce e frumos e frumos ce-mi place mie".Si mie mi-au comentat unii la George ca una ca alta si le-am zis ca mie mi se pare nume de barbat si ca fii-miu isi va petrece mai multi ani din viata ca barbat cuceritor si sexy decat ca baietel.Ca imi ziceau...cum o sa-l alint?Georgica?Gica?Ghitza?si cand le-am zis Geo le-au iesit ochii ca la melci.Deci stai calma .Aaa!Stii ca si noi tot Maya am fi pus numele daca bebeGeo era fata .Si la noi sotul e jumatate aroman si in limba lor maia inseamna bunica deci iti dai seama ce show ar fi fost daca era fata.Dar mie mi se cam falfaie de ce zic altii.Eu vreau sa traiesc 100 de ani fara sa ma intereseze in jurul meu prea mult.Hai ca am papat si ciupercile (pariu ca se ia cineva de mine?)

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu ser fiziologic folosesc doar in formatul asta
http://www.kaboo.ro/comparator/iso/isophy-ser-fiziologic-5-ml-uriage.htm

cel care vine in sticluta sau in alt format nu.mi place mai ales in primele luni, asa la asta rupi fiola aia din plastic si folosesti cat ai nevoie , pe urma o arunc, si alta pt celalalt ochi sau nara nu foloseam aceeasi fiola pt ambele nari

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput