Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dyanna - aaauuu...pe asta nu am stiut-o. cum a cedat centura??? bai dar astia nu sunt sanatoshi? ooooofff pai atunci va trebuie neaparat o alta masina. daca vrei intreb nishte prieteni ce oferte ar fi la firmele de leasing. sunt o gramada de mashi pe care nu le mai pot achita proprietarii.

exact la varianta asta ne gandeam si noi, sa vedem o masina de 1-2 ani, mai buna, mai zdravana; am vazut o gramada de masini foarte bune la super preturi; asta e urmatoarea miscare pe care ne-am propus-o... acuma sa vedem si cand reusim; de asta n-am vrut sa plec nici la paltinis... ca stiu ce inseamna drum lung cu masina de cacao; e perfecta pentru bucuresti, ca e mica si nu te doare asa rau fiecare zgarietura care apare pe ea-indiferent unde o parchezi.. dar de siguranta si drum mai lung... nu e cazul; si la accidentul ala nu numai ca n-a tinut centura... dar s-a rupt si o ditamai bucata din carcasa de protectie a ei.... ma mir ca n-a iesit cu totul de acolo; si uite asa a muscat cristi o bucata zdravana de volan, si-a scuipat dintisorul... culmea... ca la buza nu a avut nimic... vorba lui- s-a infipt strategic... slava Domnului ca n-a fost mai rau!!! deci... pa, oricat as incerca nu mai pot sa stau linistita in masinile de kk facute la noi

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

somnic de voie ca am "alimentat mutzu" si poate doarme iar 6 ore jumate ca azinoapte; se trezeste mai rar noaptea, nu mereu, dar cam 4 nopti/ saptamana avem doar o trezire.... imens progres fata de 4-5 cum avea;
somnic usor fetele

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

neatza
vad ca scriu ultima noaptea... si prima dimineatza; sa va servim cu o cafeluta/ness/ ceai/laptic/ pepsi/cola
a dormit mutzu iar pana la 6 jumate si trezirea la 7 jumate... acuma bag nesuletul.. sa prind energie pentru mutz, ca dupa atata somnic... duracel scrie pe el

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

neata fetele,

in acest mesaj o sa lipseasca semne de punctuatie si altele pt ca scriu intr-o pozitie ciudata din cauza de copil atarnat pe mine.

m-a trezit Vladimir la 4 dimineata pt ca il durea burta. pana la 7 a facut kk de 4 ori, fleasca si a avut temperaTURA 38.3.

acum vad ca e vioi si mai bine. nu mai are nici temperatura si nici kk nu a mai facut.

L-am vazut pe CRistian- foarte tare. as vrea sa stea si Vladimir asa culcat, chiar daca nu doarme.

Dyana, toate scaunele de copii se [rind in centurile masinii. Daca solutia este alta masina, eu zic sa va orientati catre lucru nemtesc, chiar daca la mana a 2a. Pana la urma mai bine asa pentru ca masina noua se devalorizeaza in 2 ani si daca vrei sa o vinzi iei pe fix jumate din cat ai dat. Iar daca te uiti la stelele de siguranta (Ncap, ca fiind un criteriu) iti spun clar sa nu te impresioneze ca Kia Ceed de ex are 5 stele iar Nissan Pathfinder doar 3. Stelele astea se dau pe bani, la fel ca si titlul de masina anului (parca Pisik e in domeniul auto si poate sa iti confirme).

Oricum Aris dadea o solutie buna cu preluarea de leasing.Chiar sapt trecuta am vazut o masina pt cineva- Audi A4, break (bun cand ai copil), 2500 cmc, 180 cp, cutie automata, an 2002 cu doar 4500 E. Pe criza asta gaesti masini bune la preturi bune.

Am si eu de vanzare una, dar e mare 4x4.

Va pup acum pe toate ca trtebuie sa stau cu piticu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neata!

Dyana,multam' de cafea, ma bag chiar la portie dubla ca mitzi a avut program de testare nocturna a corzilor vocale combinat cu supt la fiecare ora, asa ca-s usor zombi.

Daca ai timp si rabdare imi explici si mie te rog cum e isofix-ul asta ca si eu posed una bucata masina autohtona si nu cred ca ar fi aplicabil sistemul ( asta daca e cam ce imi inchipui eu ca e isofixul asta). Eu m-am hotarat pentru un Britax Evolva 123 Plus, fara acest isofix, are reviews-uri bune, il achizitionez zilele astea.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Neata!

Dyana,multam' de cafea, ma bag chiar la portie dubla ca mitzi a avut program de testare nocturna a corzilor vocale combinat cu supt la fiecare ora, asa ca-s usor zombi.

Daca ai timp si rabdare imi explici si mie te rog cum e isofix-ul asta ca si eu posed una bucata masina autohtona si nu cred ca ar fi aplicabil sistemul ( asta daca e cam ce imi inchipui eu ca e isofixul asta). Eu m-am hotarat pentru un Britax Evolva 123 Plus, fara acest isofix, are reviews-uri bune, il achizitionez zilele astea.

Din cate stiu eu sistemul isofix este acea talpa de plastic care se pune pe bancheta masinii si in care baga scaunul propriu-zis. Cum au scoicile de Chicco (si altele, dar stiu ca astea sunt mai populare). Mai exista insa masini care ai pe bancheta din spate, in general in partea dreapta (asa am vazut la Corsa pe care l-am inchiriat in Germania) doua chestii negre pe care scrie isofix. Acum ce inseamna exact nu stiu, insa cred ca e sistemul care face ca scaunul sa stea fix pe bancheta masinii.

Mergi la inceput

Monnvas, super dulce Cristian ! Vad ca si lui ii place mult sa impodobeasca podeaua, globuletele arata intotdeauna mai bine pe jos.

Despre dormitul singur in patut... e utopie la noi, patutul e bun doar de aruncat tot din el inclusiv lenjeria si pe post de observator, pozitia orizontala e incompatibila cu aceasta piesa de mobilier.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Din cate stiu eu sistemul isofix este acea talpa de plastic care se pune pe bancheta masinii si in care baga scaunul propriu-zis. Cum au scoicile de Chicco (si altele, dar stiu ca astea sunt mai populare). Mai exista insa masini care ai pe bancheta din spate, in general in partea dreapta (asa am vazut la Corsa pe care l-am inchiriat in Germania) doua chestii negre pe care scrie isofix. Acum ce inseamna exact nu stiu, insa cred ca e sistemul care face ca scaunul sa stea fix pe bancheta masinii.

Multumesc Bianca! Ceea ce nu inteleg este daca www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_822_10751_-1_14568_6931_10001_14568" target="_blank">sistemul isofix se poate adapta oricarei masini sau masina trebuie sa aiba in dotare ceva de "agatat" sistemul.

Edit: m-am lamurit! M-am uitat mai bine la sistem! Masina trebuie sa aiba incorporate "chestiile negre" pentru a fixa isofix-ul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Neata!

uite aici un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=dcyNcVAr4Aw ; pe la secunda 40 vezi exact ce inseamna, adica sunt 2 cleme prinse de caroseria masinii in care se introduc barele de la sistemul isofix al scaunului; nici eu nu stiam exact cum arata, adica stiam la scaune ca au prelungirile alea 2 in spate... dar nu stiam in ce se baga

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineataaaa,

e soare, e frig, e nemaipomenit de bine afara

dyana, multam fain pentru cafea - m-am servit cu doua c-am vazut ca nu prea sunt doritoare

admirat bebelusii , dulcei si superdulcei

anca - la intalnire am fost cam stresata cu timpul si nu am apucat sa iti multumesc - este nemaipomenita surpriza ta (ai impresionat pe toti ai mei) si sa stii ca am pus-o acolo unde ai gandit-o tu (nu spun mai multe ca poate mai sunt fete care inca nu au primit-o si sa nu le stric surpriza)
imi pare rau ca am stat prea putin de vorba (imi esti tare-tare draga) insa acum te trag de manecuta cu medicamentul din belgia parca - ai spus tu sa te interesezi exact cum se numeste si imi spui

legat de inceperea in forta a noului an, tare mi-as fi dorit si eu numai ca ... mos craciun mi-a dejucat planurile acum a venit si mama la noi asa ca e mai complicat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput