Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
in seara asta am trisat montignacul cu un pahar de lapte integral rece... era la indemana cand mi-a venit rau, nu mai aveam decat vin ca varianta... si tare bine mi-a prins
; uau, de cand n-am mai baut lapte integral, uitasem cat e de bun

PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Dyana, si eu tot asa, mi-am dat seama ca daca nu e cu autoservire nu e deloc. Ca daca stai sa pice marul mai rau e. Culmea e ca aplicam asta in toate domeniile din viata mai putin acilea. Asteptam invitatie speciala, convinsa ca la cum arat nu ar trebui sa am pretentii. Na, uite ca acum am!
Ela, vezi, de-aia tre' sa-mi pun si eu covoare in casa, nu se mai poate asa, dom'ne!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Sa va arat www.youtube.com/watch?v=i-pG0voiVzo" target="_blank">cum se adoarme un copil - aia e maica-mea in actiune.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
pisik - cat adevar a grait psiholoaga aia nici nu iti imaginezi, bine, nu iti inchipui ca ar recunoaste vreun tata una ca asta. dar dragostea se diminueaza mult in urma unui divortz, este inlocuita de un simtz al datoriei dus pana la extrem. asta se intampla mai ales in cazurile in care despartirea iese urat si barbatul(dar si femeia)dezvolta un sentiment de ura pt fostul partener. atunci e imposibil sa nu vezi in copilul tau o parte din acela care ti-a facut atata rau(sau ma rog, ce alte chestii nashpa simte un om fatza de ex). oricum e clar ca nu se poate vorbi de instinct patern. barbatul si copilul isi creeaza o realatie in timp, relatie care poate fi absolut superba(ca in cazul Dyannei) de aceea le spuneam fetelor sa fie rabdatoare cu sotzii la inceput
ela - hahhahahhahahahha si cum stai cu spatele? ca noi am incercat covorul mai demult si m-am ales cu nishte julituri. si noi nu putem cu el in camera pt ca are perioade de somn in care se trezeste cand dau pagina la carte, dar am transformat camera de oaspeti in camera de nebunii. vai, si ce frumos ne aranjasem noi dormitorul nostru...hehe...acum bebe doarme in camera cu oglinzi, si noi...![]()
monnvas - pai dai bice..parca te vad peste vreo 2 luni ca plangi pe aici ca nu mai scapi de el![]()
dyanna - daca nu ai isofix la mashina, indiferent de scaun, tot pe centura trebuie sa te bazezi. vezi ca sunt totushi unele cu sistem de prinere al centurii pretensionata, par un pic mai zdravene(exmpl: marco polo inglesina). mai bine du masina la o verificare, sa vada la service starea centurilor de sigurantza. astea chiar ar trebui sa fie sigure. doar de ele depinde viata tuturor din mashina. in mod normal nu au de ce sa cedeze. daca pleci de la ideea ca nu te poti baza pe centura de siguranta, atunci mai bine nu te mai urci in mashina pt ca ar putea ceda oricare dintre ele si ar fi fatal. ce s-a intamplat in cazul ala e ceva la modul"nu au tzinut franele"...asta nu inseamna ca la orice masina se poate intampla. nu te mai stresa atat, daca te apuci sa cautzi accidente pe net, te inchizi intr-un buncar sub pamant

25 martie 2009
Monnvas spune:
Si cu dedicatie speciala pt Mihaela, care se minuna cum impodobeste Cristi pomul:
http://www.youtube.com/watch?v=S3LNlegOYyg&feature=related
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
monnvas - si? adica adoarme asa?
hmmm incep sa ma enervez. al meu adoarme ori in carucior ori in pat dar cu mine culcata langa el ca sa imi poata smulge ce a mai ramas din podoaba capilara
25 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 dyanna - daca nu ai isofix la mashina, indiferent de scaun, tot pe centura trebuie sa te bazezi. vezi ca sunt totushi unele cu sistem de prinere al centurii pretensionata, par un pic mai zdravene(exmpl: marco polo inglesina). mai bine du masina la o verificare, sa vada la service starea centurilor de sigurantza. astea chiar ar trebui sa fie sigure. doar de ele depinde viata tuturor din mashina. in mod normal nu au de ce sa cedeze. daca pleci de la ideea ca nu te poti baza pe centura de siguranta, atunci mai bine nu te mai urci in mashina pt ca ar putea ceda oricare dintre ele si ar fi fatal. ce s-a intamplat in cazul ala e ceva la modul"nu au tzinut franele"...asta nu inseamna ca la orice masina se poate intampla. nu te mai stresa atat, daca te apuci sa cautzi accidente pe net, te inchizi intr-un buncar sub pamant ![]() |
a nuuuuuuu, pai tocmai ca nu cautam asa ceva- fereasca-ma Dumnezeu... are un titlu inofensiv... ceva tehnic, cu centura in 5 puncte... si mi-l daduse ca prima varianta la scaunul pe care-l cautam

; din pacate... nu prea am cum sa nu plec de la ideea ca nu cedeaza centurile la matiz... pentru ca suntem patiti; am scris eu acum vreo 3 saptamani cred (cand tu nu prea intrai) ca la accident i-a cedat centura lui cristi de i-a ramas dintisorul de portelan de sute de euro in minunatul volan..... deci ce incredere pot sa am eu in centuri acuma???? si nici nu a fost asa mare nenorocire de accident
; pana nu schimb masina cu una mai sigura.... nici ca o sa stau linistita din punctul de vedere al sigurantei; eu mi-as fi dorit tare mult kiddy ca al tau... dar am renuntat tocmai din cauza de matiz

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Sa va arat www.youtube.com/watch?v=i-pG0voiVzo" target="_blank">cum se adoarme un copil - aia e maica-mea in actiune. |

oricum... cand o sa stea al meu 3 minute culcat in patut cu cineva langa el... eu dau de baut; adica ori sta singur.... da' nu mult, ori deloc

... nici eu n-as adormiPRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume
aris26 spune:
dyanna - aaauuu...pe asta nu am stiut-o. cum a cedat centura??? bai dar astia nu sunt sanatoshi? ooooofff pai atunci va trebuie neaparat o alta masina. daca vrei intreb nishte prieteni ce oferte ar fi la firmele de leasing. sunt o gramada de mashi pe care nu le mai pot achita proprietarii.
denisa - scuza-ma...am citit si am uitat. mda, eu eram cu imobiliarele. te ajut cu orice info ai nevoie. da un pm, ca cine stie cum sunt cu programul

25 martie 2009
aris26 spune:
noapte buna. eu am fugit sus ca de nu s-a foit de m-a zapacit si se apropie si ora lui de masa

25 martie 2009