Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas No, vad ca multa lume a inceput anul din plin. Io am asteptat pana pe 2, cand am zis ca orice limita are o margine si e cazul s-o aflam. Pe muteste, in camera cu bb, ca dincolo sforaia socrelu'. Ieri am recidivat. Tot la initiativa mea. Si azi vine soatza de la shopping... cu 2 cutii de Durex. Deci e adevarata vorba aia ca repetitia e mama invataturii Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Io in situatii de-astea ma gandesc la proverbul "pofta vine mancand"
Noi in camera cu Phiphi ne puteam desfasura pana a avut ea spre 5 luni; de atunci aleluia, nu s-a mai putut nici mutzeste nici orbeste...Ca sa nu mai vorbim ca de vreo 2 saptamani doarme cu noi. Noroc ca nu stam in garsoniera, ca puneam cruce:))). (bine, gaseam noi o buda, ceva:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 M-am gandit si la tata. Nu pot spune ca e un tata rau sau nu ma iubeste, dar este destul de indiferent, nu simt legatura aia care ar trebui sa existe intre tata si fiica. |
la polul opus vin eu cu tati al meu

); iar relatia cu tati... e ceva special; el intotdeauna a stiut ce prieten am, cu cine ies.... ii povestesc tot, de cristi a stiut inaintea lu' mami -ca s-a nimerit sa ma sune cand ma luase el de la gara

si sentimentele astea atat de puternice paterne se rasfrang din plin asupra lui mutzu acum; uite aici cu cata dragoste se uita la copil; el e din categoria "face moarte de om" pentru fetele lui

PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
gigelica20 spune:
Aolica, cu ce viteza scrieti...nu apuc sa citesc tot din urma
...
Bun venit Cami si...stai sa citesc...sunt inca la faza cand iti iei paruiala de la Ilinca pentru exprimare defetuasa cu referire la propria Printesa pe motive de kilograme...
Anca, referitor la telenovela...e faina pana acum...si mie imi place sa analizez pe text...la tine am avut un feeling, dar am uitat la ce m-am gandit atunci. Daca vrei, revin pe text si iti spun...dar mai bine ramanem la raspunsul LUI...care e scris clar de o femeie...parerea mea
. Si mie imi pare rau ca nu am procedat ca Ela si sa il intreb pe Gabi ipotetic ce ar face sau cum ar reactiona. Iti spun insa clar ca nu mi-ar scrie un asemenea mail...si crede-ma ca e un barbat special pentru mine si normal pentru altii/altele...deci se inscrie clar in tipare, dar nu in cel al naratorilor...
E clar insa o faza, ca daca are cunostinta de mailul tau si a lasat matracuca sa iti raspunda...sau pana la urma eu sunt
si paranoica si chiar el a scris porcaria...oricum nu merita. NU te iubeste si atunci scuze gen lasitate, kaka maca nu isi au rostul.
Tu chiar ai cu ce sa te bucuri...pe el o sa-l ingroape primaria sau matracuca...asa spun eu despre cei ce nu iubesc copiii, caci sunt sortiti la singuratate...
Si referitor la compunere..mesajul e cam trist ...gen om de zapada = daddy...craiasa = matracuca...
Citesc si revin...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
anamariame spune:
Ilinca, fi draguta si scrie pana maine dimineata ce mananci tu la dieta asta disociata prin care ai slabit 6 kg
. Nu de alta, da' vreau si eu.PS: votez cu daddy a scris. Doar pana acolo am cititAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!
Intru rapid ca sa dau raportul sa nu ma dati disparuta ![]()
Deci: azi m-am trezit la 07(cu ceasul) si m-am gandit sa mai stau 5 min (cum fac de obicei) si am stat bine mersi si cand am deschis ochii era 08.10 deja
; va imaginati ca nu stiam pe ce sa pun mana si incet sa nu o deranjez pe somnorici cea mica asa ca am inceput bine anul lucrator ![]()
De abia am asteptat sa termin treaba ca sa ma pot intalnii cu David si Olga
!! u venit la noi si ne-am distrat de minune, Alexandra l-a atacat sistematic pe David, dar el nu s-a lasat si a tratat-o cu indiferenta, l-au atras mai mult jucariile ei
; au fost romantici , au servit masa impreuna si s-au plimbat cu gondola
adica cu cutia pe roti si apoi Alexandra a mers sa-si faca somnul de frumusete si David a plecat atunci acasa pt odihna ca maine are drum lung de facut 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
of fetelor mi-a venit rau... la propriu... abia am ajuns la frigider sa iau o gura de lapte rece sa-mi revin; am cautat pe youtube un scaun de masina si m-a dus la un filmulet postat de o mamica al carei baietel a murit in accident pentru ca i-a cedat centura masinii... si doar cu aia era prins in scaunel

; exact ce ziceam eu, ca vreau scaun cu centuri ale lui, sa nu fiu nevoita sa ma bazez pe centura matizului, care a cedat la ccidentul lui cristi imediat

; cu greu mi-am revenit... era un baietel superb.. si mamica a zis ca macar poate asa salveaza cateva vieti, s asfatuiasca mamele sa tina copii cat mai mu;t in centurile scaunu;lui; stiti ca de la o anumita varsta se pot scoate de pe orice scaun si raman doar pe sistemul de prindere cu centura masinii... pe mine m-a convins, si o sa iau cel mai sigur scaun pe care-l gasesc; am vazut o oferta de bebeconfort-iseos tt... parca ma tenteaza; la fel am mai gasit un britax eclipse... trebuie sa mai scotocesc
si puteti sa ma ajutati cu o chestie?? ce e isofixul asta de fapt??? ca cica nu merge la toate masinile... asta insemnand ca matizul meu sigur duce lipsa

; si nu am gasit si eu clar ce inseamna sistemul isofix
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
novus spune:
Cami, bine ai venit !!! Ti-am admirat mandretea de fata 

Florinela,
ma bucur ca sunteti mai bine si va doresc multa, multa sanatate pt anul acesta !!Am admirat si Platinatu' cel frumos
!!
ma retrag sa fiu fresh pe maine !!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
gata, m-am lamurit intre timp... nici o sansa de isofix la matiz
; oricum vreau sa schimbam masina... dar pana atunci nu pot sa iau scaun cu isofix... doar daca se poate prinde si-n centura... a scos britaxul unul asa.. dar cine stie la ce pret

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io in situatii de-astea ma gandesc la proverbul "pofta vine mancand" Noi in camera cu Phiphi ne puteam desfasura pana a avut ea spre 5 luni; de atunci aleluia, nu s-a mai putut nici mutzeste nici orbeste...Ca sa nu mai vorbim ca de vreo 2 saptamani doarme cu noi. Noroc ca nu stam in garsoniera, ca puneam cruce:))). (bine, gaseam noi o buda, ceva:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Si noi am inceput anul "din plin"
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
dyana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ela78
Si noi am inceput anul "din plin" |
vad ca se incepe anul in forta... bine ca v-am dat tonul

; eu am zis ca iau haturile in mana, vorba ilincai.... vine mancand pofta... si le-am luat; da' parca chiar zilnic.... n-am atata energie

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume