Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Anca, l-am intrebat pe Dan daca el ar fi in situatia lui Daddy (nu stia ca vorbim despre o situatie concreta) ce ar face el? Mi-a raspuns ca ar simti asa.. un feeling de tata, ar face un test de paternitate si daca n-ar fi casatorit, doar cuplat cu cineva, normal ca s-ar casatori cu respectiva. Deci da, e posibil sa nu fi raspuns el la mail. Mult succes!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ofofof, Ela, asa cum nu putem compara 2 copii tot asa nu putem compara 2 barbati...Asa e sotzul tau si sunt destui ca el, dar fii sigura ca sunt muuuuulti care n-ar avea niciun "feeling" sau care in loc de sentimente ar avea resentimente...Si e greu de crezut ca un barbat s-ar casatori cu o femeie doar de dragul copilului, acel barbat fiind deja cuplat cu cineva cu care se presupune ca are planuri de viitor si pentru care are sentimente...ca ar dori sa vada copilul, sa contribuie la cresterea si educatia lui, aia da,dar in ultimul timp n-am mai auzit de casatorii doar din"accident", ca nu mai e nici presiunea sociala asa mare.
Mailul e scris de el. Ca o fi in colaborare, asta nu contest, dar daddy stia bine la ce-a dat "send"...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Gina2008 esti sigura ca i-au iesit caninii? nu cumva sunt incisivii laterali? caninii in general ies dupa masele, intre 1.5 si 2 ani.
nu te mai stresa cu greutatea. ai nascut un copil mare, care se comporta ca un copil mare. eu sunt la al doilea copil in aceasta categorie. daca ii faci un program de masa, si ai grija sa nu-l indopi cu dulciuri si prajeli, nu va fi obez. am observat ca adultii cu probleme de obezitate sunt cei care au fost subponderali cand au fost mici, si pe care parintii i-au tot indopat.
si ca sa nu te mai stresezi sa-ti povestesc despre andrei al meu. l-am nascut cu 4.2 kg. la 4 luni avea 8kg. la 1 an avea 12kg. de la 7 luni s-a ridicat in picioare, iar la 10,5 luni a inceput sa mearga singur in picioare si avea 11kg.
era un grasunel superb, bine proportionat, foarte musculos. pana spre 2 ani a avut cute la picioare.
acum are 3 ani, 18 kg si 1 m. arata foarte bine, mananca tot la fel de bine. la gradinita e spaima farfuriilor. el a fost si se mentine gurmand.

ioana mea am nascut-o la 4 kg. acum are cam 10 (ca nu am mai cantarit-o de multa vreme). misuna toata ziua, se ridica in picioare, merge de-a busilea. e grasunica, dar ca si fratiorul e musculoasa, nu pufoasa. mananca si nu prea. ii place tare mult painea. ii dau coji de paine ca sa munceasca sa le roada. ii dau mancare cu program, iar lapte ii dau tzitzi si nan2 (asta mi s-a parut mai potrivit pt grasunei).
ioana nu cred ca va ajunge la 1 an la 12 kg, dar cam 11 tot va avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Sper sa n-ai dreptate... Daca nu acum, dar peste ani si ani tot o sa-l racaie ca are un urmas in lumea asta mare..., sangele apa nu se face.

De ce sint nedumerita eu..., daca asi primi o veste ca asta, m-ar rascoli, m-asi framanta, m-asi perpeli zile si luni in sir, n-as da un raspuns na-ti o franta ca ti-o tai!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Va pup, plec ca vine popa si mi-e casa plina de jucarii !

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

La noi a venit popa pe 31 decembrie, neanuntat. Eram numai eu cu Ariana, faceam mancare, camera mare plina de jucarii imprastiate prin toata camera. Popa intra lejer in camera si calca pe o jucarie...noroc ca sa prins de tocul usii ca il vedeam intins in camera peste jucarii

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

M Monique... da, ai dreptate. Nu sunt caninii, ci incisivii laterali. Mea culpa. De greutate nu sunt chiar disperata pentru ca asa cum am zis, nu aveam cum sa nasc un copil de 4,2 kg si sa ajunga la 10 luni la doar 8 kg. Plus ca el mititelul e foarte energic. Numai ca nu prea are unde sa se desfasoare acum. Doar ca sunt atenta sa nu manance prostii si evit sa ii dau zahar pe care as vrea sa-l evit pana la 2-3 ani - desi stiu ca nu se va putea. Dar sa dea naiba de nu ma fac experta in prajituri de casa numai pentru a sti ca macar daca mananca dulciuri sunt facute ca lumea.
Merci

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:

La noi a venit popa pe 31 decembrie, neanuntat. Eram numai eu cu Ariana, faceam mancare, camera mare plina de jucarii imprastiate prin toata camera. Popa intra lejer in camera si calca pe o jucarie...noroc ca sa prins de tocul usii ca il vedeam intins in camera peste jucarii

mi-ar fi placut sa fiu acolo si sa se si intample. la noi a fost azi anuntat cu 5 min inainte , am strans tot de ziceai ca acum am terminat marea curatenie

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

CRACIUN 2009

pai iti dadea popa un botez atunci.... cu busuiocu' in cap; Doamne iarta-ma, da' mi l-am si imaginat pe popa cu sutana-n cap cazut in freza

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Apropos de sentimentul patern al lui daddy.
Mie mi-a spus un psiholog ca barbatii, majoritatea desigur, ca ea insasi a spus ca sunt si exceptii, nu au insinct patern, precum au mamele instinct matern. Din aceasta cauza ei iubesc un copil (in sensul de atasament, de grija zilnica, etc) atata timp cat iubesc femeia cu care l-au facut. Mi-a dat exemplu sutele de cazuri in care mamele trebuie sa intenteze proces pt a primi pensie alimentara, in care tatii nu isi vad copiii cu anii, etc. M-am gandit si la tata. Nu pot spune ca e un tata rau sau nu ma iubeste, dar este destul de indiferent, nu simt legatura aia care ar trebui sa existe intre tata si fiica.
Nu sunt f convinsa ca teoria e adevarata, dar un sambure conectat la realitate exista in ea.
Na ca v-am dat o tema de gandire

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, vad ca multa lume a inceput anul din plin. Io am asteptat pana pe 2, cand am zis ca orice limita are o margine si e cazul s-o aflam. Pe muteste, in camera cu bb, ca dincolo sforaia socrelu'. Ieri am recidivat. Tot la initiativa mea. Si azi vine soatza de la shopping... cu 2 cutii de Durex. Deci e adevarata vorba aia ca repetitia e mama invataturii

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Apropos de sentimentul patern al lui daddy.
Din aceasta cauza ei iubesc un copil (in sensul de atasament, de grija zilnica, etc) atata timp cat iubesc femeia cu care l-au facut.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pare plauzibil si posibil, dar in sensul ca daca au un copil cu femeia pe care o iubesc, tzin din start la acel copil; daca se trezesc facuti tati fara voia lor si nu au sentimente fatza de acea femeie, s-ar putea sa respinga si acel copil. Daaar...din citat se poate intelege si altceva cu care eu nu pot fi de acord, si anume varianta ca: are un copil cu femeia pe care o iubeste, il iubeste si pe copil; peste vreo 2-3-5-10 ani nu mai iubeste femeia respectiva, deci se termina si dragostea pentru copil. Asta e imposibil, zic eu.
Acuma, Doamne iarta-ma, nici eu n-as fi fost in culmea fericirii dac-as fi ramas insarcinata cu un barbat fatza de care nu simt mare branza, presupunand ca as fi putut avea relatii cu un barbat pentru care nu simt mare branza. Dar la barbati e mai frecvent (sa aiba relatii si fara branza).
Totusi, eu ca om, daca as sti ca undeva in lume exista un pui de om care practic e jumatate persoana mea...n-as putea sta linistita, fara sa-l vad, fara sa-l cunosc, fara sa stiu mai nimic de el. Dar uite ca unii pot!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput