Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani!

Astazi am inceput serviciul si cum nu aveam chef de nimic ce implica munca, m-am rasfatat citind si capitole mai din urma! Si vad ca nu m-ati uitat! Kea, Ilinca!
M-au bucurat mult vestile despre Victoras al Florinelei. Sper ca lucrurile sa decurga inspre si mai bine!
Sanatate multa si Anei Bianca!

Pisigri, multa sanatate! Si eu ma chinui cu o raceala de ceva vreme, acum tusesc rau si vorbesc de parca as fi vazut lupul si nu pot lua mai nimic, paracetamol si homeopate.

Anca, din pacate eu nu am trimis poza asa ca nu cred ca voi beneficia de surpriza ta.
Iar despre daddy.... eu ma gandesc la parintii acestuia pe care ii priveaza de bucuria de a fi bunici doar din egoism si lasitate ( asta daca n-or fi trasaturi de familie mostenite si imbunatatite). Sper totusi ca orice telenovela care se respecta, si aceasta sa fie cu happy-end.

Cami, bine ati venit!

Noutati: avem si noi un dintisor dreapta jos aparut abia cu o saptamana inainte de a face 9 luni iar ieri aparu si zimtucul din stanga sus! O sa fie haios cand o sa creasca si acesta, cu dintzucii in diagonala. Cred ca avem in jur 10 kg, peste 76 cm, vedem maine la bilantul de (aproape) 10 luni si suntem neobositi. El adica, ca ma-sa-i rupta! Haleste tzitzi in continuare noaptea de 2-4 ori, ziua somn doar asa sa spuna ca a dormit si el, merge sustinut de o manuta destul de bine, sta si in picioruse singur cateva secunde, dar tot mersul de-a busilea e mai bun ca aici avem dexteritate si viteza. Si se cataraaaa!!! De orice, dar visul lui e sa ajunga la clantza, cum o vede sau aude cuvantul clantza, se si indreapta spre cea mai apropiata si se lipeste de usa cu manutzele sus de zici ca-i la perchezitie! Dar mai avem pana la ea! Arata cu degetelul ( nu-i frumos dar mor de dragul lui cand imi arata cate ceva si eu trebuie sa-i zic ce-i aia)In rest, isi face jucarii din orice, cablurile in continuare sunt pe primul loc, jucariile educative sunt cam neinteresante dar merg si alea cand se plictiseste, arunca in disperare tot din patut ca nu trebuie sa fac nici macar o abdominala pe zi ( oricum am cu 5 kg mai putin decat aveam cand am ramas insarcinata ), ma tine in forma.

Va pup, plec ca vine popa si mi-e casa plina de jucarii !

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mababei, eram sigura ca voinicul tau e neobosit si acum, imi tot amintesc filmuletzul cum mergea el de-a busilea la 7 luni! Si daca e plina casa de jucarii, ce? Le sfinteste popa si pe ele.
Eee, provista, pai daca ma iau dupa graficul respectiv Sophiphi e numai bine, la limita de jos cu greutatea si la limita de sus cu inaltimea, manechina, ce mai!
Cami, nu te mai lua dupa X si Y, nu poti compara doi copii si in plus, nici nu stii cum e mai bine. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai in minte e ca fetitza ta e PERFECTA si cata vreme arata bine, e vesela si sanatoasa, ce-ti pasa tie cate mere sau pui friptzi sau shtudele cu branza mananca alti copii? In plus, am mai auzit si eu de bebelusi care stau o ora la san, dar eu nu inteleg, avand in vedere ca Sophiphi de cand s-a nascut a supt intre 7 si maximum 15 minute, cred ca de maximum 2 ori a avut recorduri de 25 de minute. Important e ca in alea 10 minute sugea ca lumea si era multumita; daca nu s-ar fi saturat, crezi ca nu statea si ea atarnata 40 de minute? Deci tu trebuia sa te bucuri si sa te lauzi ca e mai eficienta, nu s-o invidiezi pe vecina ca sta cu copilul atarnat de tzitze atata timp
Tufete, recunosc cinstit: cateodata, pe vremuri, cand citeam cum cresc Ariana si David, si ei alaptati exclusiv, ma strabatea cate o nemultumire fatza de mine gen:"la naiba! Io ce bai am de Sophia nu creste asa? Olishka si Adee cum de au un lapte asa miraculos si io-s asa amarasteana?!" Dar imi reveneam rapid, ma gandeam ca asta e, nu-i vorba ca e mai saracacios laptele meu ci ca asa au copiii, ritmuri diferite de crestere.
Timi, pup-o pe blondina Sophie din partea lui Sophihi. Cum e la cresha acolo? Cat stau? Le da tantile alea de papa sau ii pui tu ceva de-acasa?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, ce-am uitat: provista, cum, 2 kile in 2 luni?! Asta de la 7 la 9 luni? Wow! Asa mancacios e Dragos?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MABABEI, bine ai revenit

GINA, nu ma suparam, ziceam si eu asa. Oricum, am o poza cu Ana craciunita dementiala si vreau sa o trimit la reviste. Vreau sa fac fata vedeta de mica

FLORINELA, m-am ingrozit de ce povestesti. Sa va dea Dumnezeu multa multa putere sa treceti peste toate si sa fie bine puiul mic

ILINCA, pai normal ca Phiphi e manechi, tine la silueta

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am uitat sa va zic ca avem 8 dinti

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Kea, saby,Pisik06,dyana27, provista, andiaroro, multumim pt complimente si evident pt cearta
Pisik06 chiar ieri am luat si eu revista si dupa ce am citit pe forum am vazut-o superba ta fetita. E o dulcica!
Ilinca_M. da stiu ca ai perfecta dreptate dar nu ma puteam abtine
Am uitat sa va povestesc: noi avem doi dintisori de la 5 luni jumate si tot ii asteptam pe restul dar nu mai vor sa vina,ori stam cu degetul aratator in gurita bagat pana la amigdale de uneori mai si vomitam ori ne frecam cu dintisorii de jos gingia cea fara dintisori.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Multumim Provista pentru urari!

Astazi facem 9 luni si avem primul zimtisor!

In rest, sintem toti trei cu gatul in pioneze, am fost azi la doctor si i-a prescris eferalgan, un siropel expectorant si tantrum V, e prima oara cand avem rosu in gat. Avem 8300 gr si 73 cm, ne ridicam in picioruse si aratam cu degetul

Bun venit Cami!

Citesc din urma si revin...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, ce-am uitat: provista, cum, 2 kile in 2 luni?! Asta de la 7 la 9 luni? Wow! Asa mancacios e Dragos?!

da e papacios, si creste mai mult in lungime are 75 cm acum si l-am nascut cu 47 cm

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Pisik, imi pare rau pentru inceputul prost. Sper sa nu fie rotavirus

Anca, l-am intrebat pe Dan daca el ar fi in situatia lui Daddy (nu stia ca vorbim despre o situatie concreta) ce ar face el? Mi-a raspuns ca ar simti asa.. un feeling de tata, ar face un test de paternitate si daca n-ar fi casatorit, doar cuplat cu cineva, normal ca s-ar casatori cu respectiva. Deci da, e posibil sa nu fi raspuns el la mail. Mult succes!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

He-heeeee! Iar vorbiti de kile de bebe? Noi tot la categoria "fulg" suntem, o sa o cantaresc maine, la 9 luni fix, dar dupa cum sunt exit-polurile... nici vorba sa trecem de 7kile.

pe Victoras, sa se faca bine cat mai repede!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput