Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 16
florinela79 spune:
Multumesc pentru gandurile voastre!
Anca a explicat...ce se intampla.
Victor mananca, obligatoriu 6 mese pe zi a cate 200ml formula de morcov albitura cu carne, glucoza si liprocil(la 8 pic mi-a dat emotii deoarece si-a modificat scaunele),am simtit ca ma ia cu ameteala ca nu suporta nici uleiul asta. Nu spun ca face si carotenodermie - si e rosu mai tot timpul, ca-i dau cu mercurocrom pe bubite, ca-l mamanca.
La medic mergem saptamnal, nu avem voie afara si in vizite datorita IMUNITATII fff scazute, orice boala il arunca intr-un grad de intoleranta si mai scazut.
De pe 7 incercam sa bagam un mucilagiu de orez(a avut o intoleranta atat de jos incat intestinul lui nu suporta nici orezul care este un poliglucid, ajunsese sa nu suporte nici glucoza).
Medicul a recunoscut ca nu s-a asteptat sa aiba un grad de intoleranta asa de scazut. Despre lapte...poveste de la un anisor vom incerca un lapte mai slab decat cel de soia...Iar mediccul spera ca pana la 2 ani sa putem manca aproape orice.
Victoras e un rasfatat, vrea numai in brate, si "bum bum"in premergator max 10 min. Multumesc lui Dzeu doarme ziua 3 reprize a cate 2 ore.....reversul medaliei este ca adoarme la 1 -2noaptea...cand am ochii cat cepele. Reusim sa mancam cele 6 mese obligatorii...daca se scoala pana in ora 11 dim. Mai are cineva astfel de specimen?, la 9 luni jumate sa culce la 2 noptea sa se trezeasca la 11 dim?????????
Am incercat toate trucurile nu doarme si pace mai devreme de 12.45 a fost cel mai fericit caz....sotul zice ca de la glucoza ii da multa energie.
Nu va spun ca prepararea mesei se face la gramaaj si la picaturi...o picatura un miligram de orice bagat in gurita in afara de ce are el voie sa manance il distruge cu totul.
Este tonic, canta, striga mama toata ziua, zice:"apa", site sa faca papa cu mnuta si o mutime de chestii de-mi vine sa-l mananc.Cand vine vorba de mancare se cam strica prietenia...face dezastru totul este numai o ciorba de morcovi.
Offf sa nu va fi plictisit...va pup, mai vorbim, este ora mesei!
florinela79 spune:
Am uitat sa va zic ca are 6300gr si pe 16 face 10 luni....ma intreb cand va merge in picioare care sunt doua betisoare cu genunchi.
Scuze de scris, fara semne de punctuatie, si gramaticale..am scris in graba..pupici!
Gina2008 spune:
Helou gagics!
Ma dadeam de ceasul mortii ca de 4 nopti nu dorm (iar). Si aseara cand il gadilam pe Calin am aflat de ce: i-au iesit caninii superiori! Deci sa ne laudam: avem 6 DINTI! Sa va mai zic ca de pe 23 seara cand am ramas acasa pentru ca aveam o saptamana jumate libera... copilul meu a dormit in fiecare noapte si a mancat asa de diversificat incat imi facusem cruce. La 11 fructe, la 14 supa cu carnita si legume iar la 18 iaurt cu fructe... Nu-mi venea sa cred.
Vad ca se discuta despre greutate. Mie mi-a fost teama de cand am ramas gravida sa nu fac un copil "mare". Si mare l-am facut. 4,2 kg. Si maricel e si acum. Doar ca mie mi se pare proportionat si nu umflat cu pompa. Ca, deh, e al meu. Ce sa zic si eu. Ideea e ca pe mine ma streseaza ingrozitor faza asta cu greutatea. Si de paranoia ce sunt nu i-am dat cereale copilului pana acum. Dar, nascandu-l cu greutate mare nu avea cum sa aiba acum la 10 luni doar 8 kg, nu?
Pe de alta parte e si faza ca din cauza spatiului eu nu am efectiv unde sa il las sa "alerge". Ca nu am unde. In 2 luni sper ca ne vom muta, naibii, in sfarsit, la casa noua pentru care ne muncim de 2 ani aproape. Si atunci va avea unde sa se desfasoare... Ma oripileaza ideea de a avea un copil gras. Si asta cred ca mi se trage de cand am vazut odata cum pe la 12 noaptea, cand noi ca adulti nu mai puteam (eu si sotul) 2 parinti grasi isi indopau cei doi copii (fata si baiat) cu cate o farfurie de cartofi prajiti si fripturi la gratar. Cat aveam mama si tata in farfurie, atat aveau si copii. Mi s-a parut atat de nasol incat nu imi puteam lua privirea de la ei... Sotu' mi-a si zis "nu te mai uita asa in pana mea ca se ineaca astia!".
Si tot sunt stresata sa hranesc copilul corect si sanatos. Pentru ca stiu ca inceputul educatiei alimentare se face in copilarie...
Off... hai ca am umplut pagina.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandra, bebe de Novus Crina, bebe de Silvi8 Calin Nicholas, bebe de Gina2008 Ioana, bebe de M_monique Sophia, bebe de OlgaTarziu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani si de la mine!
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Fetili, va las si ma bag in pat caci...sunt varzica...am racit naspa de tot...am gatul in pioneze si mai nou imi curg si mucii...iar Victor ma urmeaza ![]() ![]() ![]() Tati a plecat azi de la noi, a revenit in Bucuresti, asa ca sunt trista. Aaaaaa, am uitat sa va zic : azi s-a nascut finuta mea![]() , nastere normala, apgar 9, 2700 gr...cred ca o s-o cheme Ioana...nu s-au hotarat inca parintii ei |
Insanatosire grabnica si
Sa va traiasca multi sni finutza!Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gina2008 spune:
PISIK, Mami si Mamica de azi au redactiile pe acelasi etaj, mai mult de atat, cam la vreo 4 metri distanta. Si s-or fi vorbit sa intrati doar intr-o revista, nu in amandoua... Zic si eu, nu te supara :))
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
provista spune:
cu ceva timp in urma puse-se si ayla un grafic de crestere si inca un grafic, poate va ajuta iar 
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
eu urez sarbatoritilor de azi sanatate si multe bucurii

Rares Constantin, bebe de Greierash78
Erin Alexandru, de loryv
Ianis Cezar, de Ela78

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gianina34 spune:
buna mamici,
am intrat pe fuga sa va spun LA MULTI ANI! sa aveti un an bun, un an usor si frumos, cu bebelusi sanatosi si mancaciosi si pupaciosi si lipiciosi, si sa-i aveti alaturi pe cei dragi , sa va iubeasca si sa-i simtiti alaturi in fiecare secunda
multi-multi tuturor
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
cami_05 spune:
Adee
gropitele fetitei tale e o dulcica!
Ilinca_M.m-ai facut sa ma simt bineeeeeeeee. Nu pot sa o vad pe Sophia pt ca nu am instalat ceva programel dar nu il las pe sotul meu pana nu remediaza problema.
Adevarul e ca de cand vb cu voi parca mi-am mai revenit (referitor la kg fetitei).
Sa va spun de la ce mi se trage: tipa care era cu mine in salon cand am nascut are tot o fetita s-a nascut cu 3200 gr. si sta aproape de mine. Azi vara ne intalneam aproape in fiecare zi, intamplator evident, si cand o vedeam ca dormea tot timpul, imi spunea ca sta la san cate 40 min, ca nu se trezea noaptea,imi venea sa urlu. Ma tot uitam la sanii ei: DE UNDE ATATA LAPTE? ca ai mei erau dublii si nu papa decat 10 min si ii simteam mai usori, si tot ma intrebam: daca ar sta la san 40 min mi-ar face sanii stafide la stilul de supt al ficei mele, binenteles bebe avea vreo 5 kg la 2 luni. In fine au trecut lunile am ajuns la diversificare, fiind iarna nu ne mai intalneam atat de des, dar intr-o zi ne-am intalnit cu sotul ei care ne-a spus ca pustoaica papa 4mere la micul dejun, in conditiile in care a mea de abia mananca o para jumate. Asa si ca sa fie tacamul complet, a nascut sora cumnatei mele la trei luni dupa mine si ce credeti? Are acum aproapte 7 kg.
Acum ma intelegeti de ce sunt paranoia????
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Aaaaaa, am uitat sa va zic
, nastere normala, apgar 9, 2700 gr...cred ca o s-o cheme Ioana...nu s-au hotarat inca parintii ei