Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 15
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 pisik - daca nu gasesti revista incearca la editura, au sigur cateva exemplare trimise inapoi de chioshcuri si daca nici asa nu merge fa un subiect aici pe forum, sigur are cineva numarul si tzi-l trimite |
am scris ceva mai sus ca ti-o trimit eu
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hmmm, pe cine n-am vazut noi anul asta? Petra.Tudor, georgiana, georgyiuli, nikoleta, mababei, carla28, Ilies.Clara, zsuzsu, denisamada, alina.n, cristi_naus...aoleu, ce lista lunga si mai sunt tufete de insirat da' nu mai pot:))!!! De galushca, plici-plici, maria_k, simonamami ce sa mai zic, n-au trecut demult. multi la toate!!Cuscra Inapreda, nimic nu mai zici? Cum a petrecut ginerele meu de sarbatori? |
sa fac strigaturi in continuare: aditapop, simplyana_m, leeloo, andriaroro, rivali, manuela77,inna30, karina,ela78,nicky09, gaza..... lista contina... mai completati si voi
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Eseea spune:
fetelor care va intrebati de greutatea la un an, standardul este ca la un an bb sa-si tripleze greutatea de la nastere. Asta e standardul dar evident unii vor avea mai mult, altii mai putin ![]()
Mami de fetita
si de baietel
denisamada spune:
M-a strigat cineva? 
LA MULTI ANI!
Am revenit si noi din vacanta, cu o fetitza din ce in ce mai neastamparata
si cu planuri de an nou.
Aris, tu spuneai ca "activezi" in imobiliare?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
andiaroro spune:
Provista " prezent" la apel(asa se nimeri sa intru)...si daca tot "vorbesc" cu tine acum iti zic ca Dragos o poate inscrie in fun club-ul Magic English si pe Anastasia.. Si cand ma gandesc ca frati'su la varsta asta nici nu stia ca exista TV, dar "de"...el era "unic" si puteam sa-l tin departe de "vicii"...Danseaza de rupe pe DVD-URILE astea-amica buna si cu Sophiphi( E EXTRAORDINARA IN POZA AIA IN CARE ARE DOUA DEGETE de-a curmezisu in gura)![]()
Cami-ce-i agitatia asta cu kg...Si noi candidam la titlul "miss ghiocica"
cu 7250 la 9 luni, dar "be bune", daca-mi bat capul o secunda cu asta. E drept, mam'zela haleste de rupe, dar nu se pune dom'le (cu ma'sa sigur nu seamana)
...![]()
Anca- tu ti-ai facut datoria... informatia a ajuns la "adrisant". Ce face cu ea in momentul asta, e treaba lui. asa cum tu ai decis ce sa faci in mom in care ai aflat ca va fi un bebe...Chiar nici nu conteaza daca a scris el mesajul sau...papadia.(cam asa vad eu lucrurile)
peste douaj' de ani sau patruj' de ani va fi bebe3 cel care va judeca si care va alege cum sa decurga ostilitatile.
Tu pastreaza tot, pentru ca la un mom dat bebe3 va dori sa afle care-i"istoria" lui.
Florinela- ma bucur pt vestea buna...si te astepatm curand cu altele "si mai bune".
Despre noi: Domnisoara a inceput anul in forta cu un cucui castigat pe 1.
millie spune:
Buna fetelor

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
sirimie spune:
La Multi Ani!
Tot ce va doriti pentru noul an sa se indeplineasca!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
sirimie spune:
Monica mea are 7 kg la 8 luni. Dar se ridica si merge tinuta de minute, ar merge tot timpul si nu sta locului deloc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Gina2008 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 PROVISTA, nu, nu te-ai inselat. Am trimis eu o poza cu Ana si cateva vorbulite la revista asta. Am trimis si la mami o scrisoare mai lunga, cu toata povestea noastra, dar cred ca au alte criterii de selectie aia acolo ![]() MONICA, multumim ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisik06 spune:
Buna din nou
CAMI, dar e chiar f bine IULIA. E frumusica, arata grozav si a luat f bine in greutate, cum spuneau si fetele.
PROVISTA, am gasit revista, multumesc mult
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Ana, e tare tare maraita, nu doarme si mai nou nu mai mananca. Vrea numai in brate, adoarme numai leganata...Momentan o pun pe seama a ceea ce a avut, desi acume bine, face kk normal, dar na....
Apropos, analiza nu a iesit, nu a fost cocnludent kk, asa ca nu o sa stim ce a fost. Eu cred ca a fost un virus simplu pe care l-am luat toti 3
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente