Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cami, eu n-o vad deloc slabuta pe Iulia, mi se pare perfecta!Frumoasa foc!
Am uitat sa spun, am vazut-o si pe Sophiphi. E grozava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ilinca_M. cand m-am uitat la pozele vostre s-a nimerit sa fie Sophie a mea prinpreajma si mi-a zis ca "baby is pretty" despre Sophia ta

Sarah (Saya cum ii zicem noi) a inceput azi cresa. Ce mi-a fost greu sa ma inorc la lucru dar acum mi se rupe inima de tot. I-am avut pe ai mei la noi pt o luna si maine pleaca , eu sunt la lucru si-i un frig de mor. Bleah...azi nu-mi place de mine, sunt prea deprimata....

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Multumesc fetelor pentru primire!
Nu ma certati!!!!!!! De cand s-a nascut am fost obsedata de greutatea Iuliei. S-a nascut cu 2800 gr si am adus-o acasa cu 2600, asta nu ar fi fost o problema dar de mancat nu am mancat la san decat 10 min, de dormit oooooooooohhhhh nu prea dormim, in primele 3 luni noaptea m-am trezi din ora in ora, in urmatoarele 3 din doua in doua si acum, in sfarsit cam de 2 ori.
Peste zi doarme in 3 reprize cate o jumatate de ora, este foarte energica, pt o mamica mai "batrana".
Am uitat sa va spun, Iulia a venit dupa 9 ani de casatorie si doar cu tratament facut in Ungaria, cand noi ne pierdusem orice speranta ca vom mai avea copii.
Revin mai tarziu, printesuca e maraita si ar trebui sa doarma
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pt primire!!
A era sa uit poze cu printesa mea: http://www.xoopit.com/s/2163a608ccn69i3zz32f

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Cami bine ai venit la noi !!!!
Am vazut pozele cu frumoasa ta Iulia si nu mi se pare deloc un copil slabut. Stiu cum e sa nu manance si sa nu doarma cam la fel e si Maiuta mea, parca de vreo luna a inceput sa doarma si ea mai bine in timpul zilei adica tot asa avem si noi 3 reprize dar una este de 1-2 ore iar celelalte tot cate jumatate. In ceea ce priveste greutatea gandestete ca Maia la 9 luni fara 3 zile are 7.400 si s-a nascut cu 3.200 asa ca esti zic eu bine. Na ca m-am gasit eu sa fac pe lupul moralist , eu care cred ca sunt la fel de stresata cu mancatul ca si tine dar mi-am impus ca daca ea e bine, sanatoasa si activa sa nu ma mai stresez, ma gandesc ca e din familie , doar ta-su e la fel de slabanog si mofturos la mancare, deci are pe cine mosteni. Uite acum de exemplu nu a mancat nimic de la 7 dimineata cand a bagat un bibe de 180ml de lapte cu o masura de cereale, iar la 10 a refuzat complet marul, asa ca astept sa vedem ce o manca la pranz.
Te pup si inca o data bine ai venit

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Intreba cineva despre platinatul [parca pisigri] de ce iese f putin afara. Eu cand am vb cu Florinela, mi-a explicat ca medicul de la spital vrea sa evite absolut orice raceala/gripa/boala ce ar necesita medicamente/antibiotioce, tocmai pentru a dat timp florei intestinale sa se refaca, mancand doar morcov+carne si medic de stomac, si fara sa fie agresata de alte medicamente gen antibiotic. Eu cred ca este bine asa, Victoras a trecut peste un hop mare[!!!], si de aceea sa ajunga la un stomacel ok este mai important acum decat iesitul afara... dar cu siguranta cum este mai bine si ia in greutate, cum va iesi mai mult pe afara.

Acum ma apuc in sfarsit de munca mai "intelectuala", mi-a trimis profu aseara o baza de date de la o firma de amanet implicata intr-un proces pe rol, si eu va trebui sa analizez aceasta baza de date sa gasesc discrepanta intre contractele oficial inregistrate si cele efectiv derulate, caci se pare ca tipii de la ghiseul de amanet stergeau din cand in cand contracte, astfel incat, atunci cand clientul se intorcea cu banii, acea dobanda intra direct in buzunarul operatorului, fara tva si fara sa intre in contabilitatea firmei. Abia astept sa fiu mai rau ca o soacra si sa-i prind .

pupam ghioceii curajosi ce vor iesi azi pe afara, printre fulgisori de nea!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Bun venit noii bebeluse manechin. Asteptam poze si mai multe info de la mami

FLORINELA, ma bucur ca sunteti mai bine. Multa sanatate

DYANA, exact asa a fost si la mine. Dupa o dragoste fulgeratoare, incheiata f f prost (nu dau detalii, ca sunt dureroase), in urma careia am suferit enorm, m-am regasit cu sotul (noi am fost in aceeasi clasa la liceu si am mai avut tentative), care a avut multa rabdare cu mine si chiar daca nu a mai fost focul ala nebun a fost exact ceea ce aveam nevoie.

ARIS, ce bine ca esti din nou activa

Am fugit ca avem treaba azi, e ultima zi cu sotul acasa. Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Multumesc fetelor pentru primire!
Nu ma certati!!!!!!!

sa nu te cert????????!!!! ba te cert rauuuu!!! pai la ce gogoneatza de fetita frumoasa, bucalata si plina de energie am vazut in poze .. cum, sa nu te iau la omor??? acuma vorbind serios, chiar arata superb gogosica mica, are niste falcute delicioase, in nici un caz nu e slaba. nu e cazul sa-ti faci probleme, se vede ca e o fetita sanatoasa si plina de viata.
oricum, daca ne-ai citit pana acum ai vazut ca suntem un grup destul de relaxat, adica sigur, ne mai crizam si noi uneori-ca nu mamanca, ca nu cresc, ca nu fac ce ar trebui.... dar ne revenim repede si lasam copii sa creasca in ritmul lor, cu preferintele lor culinare, cu toanele de moment... si ne bucuram de ei asa cum sunt, pentru ca sunt perfecti

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa....ia sa vdm daca am retinut tot ce trebuia

anca - aaaauuu...ce aiurea m-am facut inteleasa. nu asta era ideea. am vrut doar sa subliniez ca nu e bine si sanatos sa il scuzam pe "domnul", nu merita sa ii gasim noi scuze si am mai vrut sa traduc ce si cum cred eu ca a gandit. daca a stat papadia in coasta lui asta nu conteaza, daca sunt un cuplu probabil ca a stat, asa e si normal.

pisigri - 9kg...nu stiu daca e o medie sau nu. dar mie 9kg la un an mi se pare ideal. nu tzin neaparata sa aiba atat, poate sa aiba mai mult sau mai putin doar sa fie mereu asa activ si plin de viata. acum are 8600, dar nu prea mai pune nimic pe el, tot ce mananca arde zilnic.nici nu mai are rabdare sa stea cuminte in scaun sa manace, asa ca majoritatea meselor le ia in picioare mergand pe langa canapea.

kea - asta e monitorul meu
http://www.q-see.com/products/security-product.php?ProductId=30
cu cuburile asa si al meu, reuseste patratul, triunghiul, cercul..la stea si la inima e chinuiala pt ca incearca sa le bage cu fortza daca vede ca nu intra ushor. de obicei i le pun eu pe pozitie si el le face vant in jos

pisik - sper sa ma tzina deshi nu prea cred. de azi incepe nebunia...gata cu vacantza

sa va spun ca azi am descoperit ca stie diverse obiecte din casa. de exemplu il intreb unde e ceasul si de oriunde ar fi se uita la ceas pe perete, sau ventilatorul sau televizorul, e asa de dulce si deshtept si eu ma simt atat de vinovata ca nu stau mai mult cu el sa il invat mai multe..e ca un burete, suge orice informatie
va las, nu stiu daca mai apuc azi ca acum pleaca mama si o iau de coada..pana acum mi-am facut de cap

aaaa....Pisigri - uitasem. pai cica tzine o gramada chestia asta cu ridicatul in picioare, pana se obisnuiesc ei cu ideea ca stiu sa mearga si nu mai simt nevoia sa exerseze si noaptea.

chiar, daca gaseste cineva cartea "momente de cotitura 0-3ani" sa ma anunte si pe mine unde ca eu nu am reusit

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - hahahhaah ce tare ne sincronizam noi cateodata in idei si eu tot la discutii gen in unul sau doi, m-am gandit...."curva aia..."

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vin si eu dupa o noapte aproape nedormita.
Nu stiu ce a avut VLadimir insa s-a tot foit. Cred ca il durea burta pentru ca a facut kk de vreo 2 ori azi-noapte si era cam moale.
Astazi nu prea a vrut sa manance. Suntem pe tzatza de aseara. Nu a facut temperatura.

Ma gandesc ca mai ies ceva dinti, pentru ca isi tot baga degetele in gura, dar pe langa falci ca si cum l-ar deranja ceva prin spate pe la masele.

Sau il doare burta ca am fost ieri plecati pana la Ruse si i-am dat un borcanel HUmana (zic si eu ca Pisik)? Sa vad cum se comporta astazi. Daca nu isi revine cu kk moale maine merg cu el la pediatru.

Azi-noapte a trebuie sa stau langa el. Doar asa se linistea- daca stateam nas in nas.

Si acum sa va povestesc de ieri de la Ruse- scriu mesaj mai lung ca se incarca greu pagina si cine stie daca apuc sa scriu mai multe.

Noi avem obiceiul ca din cand in cand sa mergem la Ruse sa mancam peste. Ajungem repede ca e bun drumul pana la Giurgiu, peste e proaspat la Bulgari si ieftin (ieri am mancat 2 oameni cu 20 de leva, adica vreo 10 E- pastrav la gratar cu garnitura buna, salate minunate si 2 beri draft).
Am ajuns la carciuma, comandam. In timpul asta Vladimir mai rasfoia meniul sa isi aleaga si el ceva si mie imi vibrau picioarele de bashinute (statea la mine in brate). Zic sa il mai las sa termine de facut kk. Mai stam vreo 2 minute, iar se screme, iar bashini, iar vibratii. Ma rog, zic sa mai stau putin. in timpul asta imi scoteam pampers, servetele sa incep operatiuneqa de schimbat. Ma gandeam ca il schimb acolo (erau niste canapele).

Termina baiatu cu vibratiile, il ridic in picioare si gand ii ridic bluza vad o pata mare maro. Miros= extraordinar de puternic. Valeu zic, nu-i a buna. Imi scot body, panataloni noi, bluza noua si incercam sa ma hotarasc unde sa il schimb. Eu vroiam sa il schimb in restaurant ca aveau canapele. Dar nu se putea. Se ofileau tigarile celorlalti consumatori.

Ma duc cu el la baie. Era si acolo canapea. Il pun pe burta, ca deh, pe spate era pictat. Cu chiu cu vai i-am scos bodyul fara sa ii dau kk prin par (altfel direct la frizer ajungeam ca apa calda nu era la baie). Pana la urma l-am schimbat si am mancat peste toti 3.

A aparut Florinela. Ma bucur ca Victor evolueaza in bine, mai asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Buna fetelor!
Ne primiti si pe noi in grupul vostru?

Avem doar 7,340 kg si 70 cm.

bine ati venit in clubul nostru! am vrut sa te cert si eu ca zici are doar 7.340 kg mai ales dupa ce am vazut pozele, dar deja ai citit mesaje in care iti spuneau fetele ca e f bine greutatea iuliei, pe dragos l-am nascut tot cu 2.800 si la 7 luni avea 7 kg, la 9 luni 9 kg si nu cred ca e slabutz. spune-ne cam ca papa iulia. te

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput