Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 13
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Buna fetelor! Ne primiti si pe noi in grupul vostru? V-am citit, am vazut poze cu multi frumusei si multe frumusele. Avand in vedere ca noi avem doar 7 luni si un picut ne-ar ajuta mult sfaturile voastre mai ales ca nu suntem prea mancacioase si suntem foarte agitate, ne intereseaza tot ce se intampla nu putem sa pierdem nimic. Avem doar 7,340 kg si 70 cm. Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
Bine ai venit
Si eu cred ca fetitza sta foarte bine cu greutate, nu ai de ce sa iti faci griji. Ariana este cu 2 luni mai mare si are 7,700 kg. Nici noi nu suntem prea mancacioase, dar in schimb avem energie cat pentru 2
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareataCRACIUN 2009
Ilinca_M. spune:
Adee, nu ma-nnebuni, atata are? Ca stiu ca in vremuri de bebelushenie mica era mult mai dolofana ca Sophiphi. M-am uitat la pozele de la Craciun, pai tot dodoloatza arata si cu obrajorii aia "mancabili", picioruse zdravene...Ei, hai ca se tzin chiar foarte bine fetele noastre!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
pisigri spune:
Iaca si noi mai rasarim din cind in cind...
Anca, eu de daddy nu mai zic nimic; in mare au cam spus fetele ce cred si eu, poate niste chestii le-as fi formulat altfel, chestie de nuante (ca nu vedem lucrurile identic, doua femei, nu avem cum...).
Pisik, ma bucur ca sinteti bine
Ilinca, beton Black Sabbath da
Pisilinca nu vrea sa danseze deloc :(( in schimb a urmarit tare atenta concertul de la Viena...ma rog, ala imi place si mie...
Florinela, ma bucur ca sinteti bine, desi tare sint curioasa ce si cum s-a mai intimplat cu voi, de ce doar 10 minute/zi afara, ce e aia zi buna si ce trebuie sa faci de zici ca esti mereu prinsa...
Aris, experimentez si eu statul noaptea in picioare in somn, eu am deocamdata o singura noapte de-asta la activ...astept sa vad cit tine la voi ca eu deja m-am enervat
Si daca de Craciun am inotat in living...ieri eu personal m-am dus la UPU ca nu puteam sa respir...si m-am capatat cu o pneumonie pt care mi-au tras niste bronhodilatatoare si atit, ca alaptez... Esential e ca ma simt mai bine, sper sa scap cu atit...
V-am pupat, am plecat sa fac fructe, borsulete, feluri 2 si ce-o pofti Pisilinca sa pape....ca io-s mai stresata cu mincarea de felul meu.
A, Aris, daca mai treci...si mie mi-a zis pediatrul ceva cu 9 kile la 1 an dar nu am inteles daca asta e greutatea optima pt 1 an in f de greutatea de la nastere, sau care e faza...poate ma lamuresti tu daca ai inteles...sau asta e dezideratul tau?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Adee, nu ma-nnebuni, atata are? Ca stiu ca in vremuri de bebelushenie mica era mult mai dolofana ca Sophiphi. M-am uitat la pozele de la Craciun, pai tot dodoloatza arata si cu obrajorii aia "mancabili", picioruse zdravene...Ei, hai ca se tzin chiar foarte bine fetele noastre! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Chiar m-am uitat si eu la pozele cand avea Ari vreo 4-5 luni, era foarte umflatzica. In ultimele 2-3 luni a luat in greutate doar 300 g, dar sa inaltat cu 5 cm (acum are 72 cm), iar acum de vreo 10 zile a inceput sa manance mai bine. Nu ma stresez cu greutatea pt ca toata ziua circula prin casa, pe marginea patului, pe mobila, pe perete...jucariile nu mai sunt interesante.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareataCRACIUN 2009
dyana27 spune:
anca ai perfecta dreptate, si eu sunt de aceeasi parere, ca nu a scris el mailul dar a fost acolo la scrierea lui; sincer... exact la asa ceva ma asteptam- si din punctul meu de vedere e un las; nu pentru ca ar trebui sa-l intereseze copilul(pentru ca aici e clar ca nu ar vrut sa aiba de-a face cu el, asa cum a zis din prima clipa), ci pentru ca putea sa scrie el 3 cuvinte- oricare ar fi fost ele;
te admir enorm pentru taria pe care o ai si mai ales pentru modul cum iti traiesti viata cu atata intensitate; si zici ca ai inceput anul bine?![]()
![]()
![]()
![]()
; pai tine-o tot asa daca domnul avocat...... isi pledeaza bine cauza![]()
![]()
; mi se pare un tip foartye ok daca a stat el la cotitura si te-a asteptat sa nasti, sa-ti revii... si sa te hotarasti odata sa-l lasi in viata ta; stii, uneori dragostea nu e fulgeratoare ci vine incet incet; la mine asa a venit cu cristi; dupa o relatie super pasionala (putin spus) pe care eu am incheiat-o cu o tarie pe care nu stiu de unde am avut-o (pentru ca am suferit enorm dupa aia) din cauza racelii sentimentale a lui (stiu ca ma iubea, dar era genul ala rece, care considera o slabiciune sa-ti arati sentimentele- si cat sa suport si eu!!!!), l-am intalnit pe cristi; si n-a mai fost dragoste fulgeratoare, ci linistita .... si s-a transformat in cele mai profunde sentimente din lume; sigur ca nu am mai gasit aceeasi pasiune ca la fostul (aia e una in viata), dar am gasit ceva mult mai potrivit pentru un cuplu, pentru o familie cu viitor

asa ca da-i o sansa, nu stii "de unde sare iepurele"

PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Kea spune:
Am vazut ca cineva, nu mai retin cine, fierbea banana. De ce? Eu nu-i pot da banana ca-l constipa. Oare fiarta n-ar mai avea acelasi efect?
cami_05 spune:
Multumesc fetelor pentru primire!
Nu ma certati!!!!!!! De cand s-a nascut am fost obsedata de greutatea Iuliei. S-a nascut cu 2800 gr si am adus-o acasa cu 2600, asta nu ar fi fost o problema dar de mancat nu am mancat la san decat 10 min, de dormit oooooooooohhhhh nu prea dormim, in primele 3 luni noaptea m-am trezi din ora in ora, in urmatoarele 3 din doua in doua si acum, in sfarsit cam de 2 ori.
Peste zi doarme in 3 reprize cate o jumatate de ora, este foarte energica, pt o mamica mai "batrana".
Am uitat sa va spun, Iulia a venit dupa 9 ani de casatorie si doar cu tratament facut in Ungaria, cand noi ne pierdusem orice speranta ca vom mai avea copii.
Revin mai tarziu, printesuca e maraita si ar trebui sa doarma
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pt primire!!
A era sa uit poze cu printesa mea: http://www.xoopit.com/s/2163a608ccn69i3zz32f
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Kea spune:
Aris, ai intrebat de forme, nimereste cilindrul si cubul la locul lor, uneori si inima, dar nu stie sa le impinga ca sa ramana acolo. Am mai zis, are doua jucarii de genul asta si numai una ii place ca formele respective nu "dispar", nu cad inauntru, raman acolo pe jumate afara, sa le poata lua iar. Eu ceva de genul asta recomand in prima faza, plus ca formele sunt pline si zornaitoare, tocmai bune de molfait. Daca nu mai sunt lesinata deseara, poate reusesc sa pun o poza, de fapt mai multe ca m-as lauda si eu cu gangania mea.![]()
Dar aris,te rog, vreau sa stiu si eu ce babyphone cu monitor ai, ca seara nu ma indraznesc sa ma mai dezlipesc de el si el se culca la 7, iar eu la 11, ori in timpul asta as mai face cate ceva, dar vreau sa stiu ca-l gasesc acolo unde l-am lasat.
Ilinca_M. spune:
Of, pisigri, vad ca a continuat ghinionul si la voi, ca la pisik...hmmmm...ce coincidentza...ma intreb si eu: n-o fi fost o perioada defavorabila pentru pisici?![]()
Deci nu toti bebeii danseaza, e clar, imi confirma teoria: se pare ca inclinatiile astea se manifesta foarte devreme, unii-s sportivi ca Vitamina, Vladimir, Ariana, bb3-gimnastul...altii artisti muzicieni si dansatori ca Sophiphi si Razvanel...altii-s arhitecti ca Luana (mie asta-mi exprima firea ei calculata si precizia cu care traseaza linii cu creionul)...altii cu jocurile de atentie si perspicacitate ca Ana de pisik...hmmm, trebuie sa urmariti cu toate ce talente au bebeii vostri, cred ca deja se manifesta incipient...
La Sophiphi ma distreaza si ma uimeste ca are ritm, nu face la fel pe toate piesele...V-am zis ca i-a pus tac'su o piesa mai lenta si dadea din cap stanga-dreapta stanga-dreapta foarte gratios si chiar pe ritm..."Headbanging" ca-n filmuletz baga numai la rock...hip-hop inca nu i-am pus
Bunica paterna e cam ingrijorata si vad o oarecare nemultumire legata de faptul ca-i punem rock
. Tot face aluzii "subtile" ca o sa-i aduca CD-uri cu muzica pentru copii, ca asa trebuie...Ete na, daca n-o intereseaza? Maica-mea in schimb e in extaz, din "rockeritza lu' bunica" n-o scoate pe Phiphi:)))
Kea, sotzul meu a intrebat o data:"cand o s-o lasam sa doarma singura in camera?" Zic eu:"pe la un an si ceva..." Iar el cu o fatza ingrijorata:"ASA REPEDE?!" El e mai AP si ca mine:))) I-am facut un rezumat de pe topicurile alea la care a pus link Ayla, despre cum se revoltau unele pe cele care iau bebelusii in pat cu argumentul ca asa va fi sotzul gelos pe copil, nu-l va mai suporta, va merge la alte femei...si-a facut cruce bietul. Zice:"mie mi se pare foarte frumos sa dormim toti 3..." si apoi, luat de val:"nu suntem o familie, in f*tere?!"
8luni
Ilinca_M. spune:
Cami, pai daca ai adus-o acasa cu 2.600 de grame, inseamna ca pana acum nu a luat in greutate bine, ci excelent! Am vazut pozele, e frumoasa si vesele si arata foarte bine, chiar nu exista niciun motiv de nemultumire fatza de greutatea ei! Si n-am vazut nicio "mama batrana"(exista asaceva? in afara de Adriana Iliescu...) ci doar o tipa blonda cu niste ochi albastri superbi.
8luni