Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Buna fetelor! Ne primiti si pe noi in grupul vostru? V-am citit, am vazut poze cu multi frumusei si multe frumusele. Avand in vedere ca noi avem doar 7 luni si un picut ne-ar ajuta mult sfaturile voastre mai ales ca nu suntem prea mancacioase si suntem foarte agitate, ne intereseaza tot ce se intampla nu putem sa pierdem nimic. Avem doar 7,340 kg si 70 cm. Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
cami primim bucuroase, cum nu??? vad ca se strang printesici fotomodele pe aici; nu mi se pare foarte mica bubulina, nu-ti face mai probleme, mai ales daca e energica; avem si noi in grup gagicute care tin cu tot dinadinsul sa-si pastreze silueta
; vrem pozeeeeeee, sa vedem fetele
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
aris26 spune:
mai fetelor, eu nu stiu de ce mai intoarcem pe toate fetele caracterul acestui "daddy" si de ce il dezvinovatiti:"nu el, saracu' ci cotoroantza aia"(asta-i un fel de: nu barbatul ci curva aia care s-a legat de el). omul asta a cerut femeii care il iubea si pe care a iubit-o si el macar o scurta perioada sa faca un avort, sa curme viata ce crestea in ea pt ca el avea chef de o viata linishtita si fara griji, copil in vizita in week-endurile pare, pesie alimentara...etc. atunci nu inteleg de ce sa mai spere cineva ca se va topi la gandul ca are un copil acolo undeva. vreti sa va zic eu ce a gandit? "ea l-a tinut fara voia mea, a nascut fara sa stiu nimic, si-a asumat aceasta sarcina si acest copil ca fiind AL EI, pai atunci al ei si este. eu am zis ca nu vreau sa am un copil, ea a facut ce a taiat-o capul, atunci sa fie sanatoasa si ea si copilul ei"
anca - imi pare rau ca sunt asa...dar nu pot sa vad ca ne ascundem in spatele degetului
pana si in noi ca mame creste setimentul matern, devine mai puternic pe zi ce trece asa ca nu ne putem ashtepta ca un astfel de "tata" sa simta ceva pt un copil pe care nu si l-a dorit, nu l-a vazut si atins niciodata, care nu i-a zambit si nu a strigat niciodata "tata"pt urechile lui.
bine ca i-ai spus de copil si acum treci mai departe, e copilul tau si numai al tau, cel putin pt moment. bucura-te de perioada asta si tzine mintea deschisa pt ce te ashteapta pe viitor
gata, eu ma duc sus, ca fac un maraton Kafka, am terminat america, procesul si mai am cateva pagini din castelui si trec la jurnal
gigelica - sanatate
. indoapa mutzu' cu vitamina c, fructe, sucuri si poate ceva oscilo. poate scapa
gina - felicitari pt dimensiuni
sa inteleg ca al meu tot pitic a ramas? pai cred ca nici la un an nu o sa ajunga la dimensiunile astea
saby - ravo, asa trebuie. calm, ca isi revine ea.
pisik - daca nu gasesti revista incearca la editura, au sigur cateva exemplare trimise inapoi de chioshcuri si daca nici asa nu merge fa un subiect aici pe forum, sigur are cineva numarul si tzi-l trimite
kea - cum merge cu cuburile si formele geometrice. al meu a primit un blender in care trebuie sa bage fructe in forme geometrice. s-a prins saracu' de idee dar asa greu intra acolo, trebuie potrivite la fix, pana si eu ma chinui. si nici nu ma lasa pe mine.
aaa in seara asta a parcurs mai bine de un metru singurel. l-am si filmat dar mai la final cand era obosit(deh, ne prindem greu sa scoatem aparatul)oricum maine o sa il incarc sa il vedeti..deshi nu e atat de spectaculos ca inceputul specatacolului cand a reushit sa si stea singur nemishcat o buna perioada de timp. poate il mai filmez maine cand e fresh
. sora-mea i-a dat maxim 2 sapt. sa vedem daca are dreptate. deshi ma gandesc cu groaza la momentul ala si la sutele de bushituri pe care o sa-si le ia. macar acum e timid si ashteapta sa fiu langa el ca sa incerce
noapte buna

25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Buna fetelor!!!
pt dulceata voastra.
Eu v-am povestit ca am ceva dubii NU pt ca ii caut circumstante atenuante, pt ca eu STIU exact ce este in gandirea lui, si in partea lui mai deep, si in partea lui "din randul lumii bune". Si nu cred ca papadia s-a riscta chiar atat d emult sa scrie doar ea in numele lui, fara ca el sa fie d efata. Nu, eu m-am referit ca suspectez destul de mult ca mailul a fost scris impreuna, dupa ceva colaborare si "sustinere" din partea ei. Gigelica a zis corect ca 99% din barbati nu stiu de pauza dupa punct etc, deci husbandul merita o
, alte fete au zis corect ca el inca nu vrea sa stie ca are un copil si prefera comoditatea de a sta departe intr-o relatie calduta, de asemenea e corect ca el nu ar fi scris ever "mezin" pt simplul fapt ca nu are el vocabular asa de familist, el stie ori despre cofraje de constructie, ori sa sarute mana unei femei, dar nu stie nici macar gradele de rudenie, mailul e mult prea lung pt cat poate el [max 4-5 randuri], dc ar fi scris singur mailul ar fi fost unul scurt+amarat+rece de genul: "sa-ti traisca insa te rog sa ramanem fiecare pe drumul lui", mailul denota o liniste si voiosie departe de a fi stilul lui default [chiar si in absenta vreunui soc el nu are liniste si voiosie, ci doar prin empatie, precum pisilina la plans], etc.
Scumpelor, eu NU sunt trista, nu, v-am pove pt ca, asa cum am conchis cu gazul, viata bate filmul si imi place sa va colorez viata, chiar va spun sincer ca sunt bucuroasa ca am scapat de un hop mare: frica de vreo eventuala ura de a lui daddy impotriva lui bb. De fapt, asta a fost unul din cele 2 motive sa tot aman informarea. Celalat era libertatea lui, insa cred ca in mailul meu am fost explicita. Apropo, nu mi-a scris nimeni cum vi s-a parut mailul meu catre el? Eu mi-am spus mereu ca ii voi scrie neplanificat, ci atunci cand voi simti ca fac intr-adevar ceva bine si voi simti liniste. In momentul cand i-am scris mailul, m-am simtit multumita de tot anul care a trecut de cand nu l-am vazut, de tot ceea ce am gandit si decis, si am simtit in sfarsit ca voi putea avea tonul prin care sa nu-l supar prea tare, doar sa-l informez, fara a parea suparata si frustrata. Pana la urma, sincer, desi aparent, dpdv social el e cel care a plecat, simt ca dpdv al vietii, eu am iesit mai castigatoiare, pt ca eu am castigat un bebisor, si am castigat dreptul de a trai in armonie cu mine insami. El a pierdut insa liberatea de a trai according 100% cu ce este in adancul lui, va spun, ceea ce scrie el este ceea ce isi propune mental, da, vrea sa ramana departe, vrea sa nu aiba o relatie cu bebe pt a nu o pierde pe actuala, insa nu acesta este el in adancul lui. Daca vreodata isi va depasi frica si lasitatea, vom vedea, nu-i cer nimic, desi stiu ca mai sunt epidoade de telenovela, pe rol. Si dupa ce am dat send pe mailul meu, m-am simtit chiar victoroasa. iar cand am citit mailul "lui", prima impresie a fost de a rasufla usurata: "uff, bine ca nu-l uraste". Abia apoi m-a frapat linistea si voiosia si am inceput sa-mi ridic niste indoieli. Nu pt ca as fi dezamagita. Reactia lui de a sta inca departe era expected pt mine. Ci doar pt ca tonul mailului lui de acum [ca raspuns la o problema cu adevarat serioasa] era ff diferit de restul mailurilor lui la probleme mult mai minore.
Cu avocatul, pe plan fizic este fff ok [deci si eu sunt in clubul celor care au inceput din plin anul
], pe planul dialogului este momentan genul de tip inteligent dar cam sec la capitolul romantism, are insa calitatea de a ma face sa ma simt f frumoasa si foarte dorita. Si pentru moment, asta e ce am nevoie.
Printre treasures, mai scriem si drafturi.
pup.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
Monnvas spune:
Cami, bine ai venit! Baga povesti, sa ne cunoastem. Si pozeeee....
Ilinca, no, io nu's nehotarata, am zis ca votez colaborare daddy-papadia. Adica ori au scris impreuna, ori a scris el ca si cum ea ar fi fost de fatza. Mie mi se pare un mesaj las, nu zice nici da nici ba si nici nu se scuza cat e de uimit, ca sa zici ca asta-i vina. Anca, bine ca totusi i-ai dat o sansa avocatului. Nu te supara ca ne dam cu parerea despre daddy, chiar daca nu-l cunoastem, io vroiam sa ii acord prezumtia de om bun si de caracter, ca daca ai comunicat sufleteste atat de bine cu el tre' sa fie ceva acolo, nu cred ca empatizai tu cu un oarecare, da' totusi... mesajele is graitoare... Da' banuiesc ca nu te superi ca ne dam cu parerea, ca al'fel nu ne primeai la telenovela.
Apropo, primesc si eu surpriza sau n-am fost cuminte?![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
ma uitat sa urez la multi ani sarbatoritilor
....cand ma gandesc ca mai e un pic si incep petrecerile adevarate de UN AN!!!
cami - bine ai venit. cum adica numai? pai sta f bine domnishoara. toate ne dorim copii sanatosi, nu grashi sau slabi. deci fiecare in felul si ritmul lui...sanatos sa fie. si eu ma uitam mirata la cantar ca nu a pus nici macar 300 de grame luna asta asa ca am, senzatia ca nu ajunge la 9kg la un an. dar mi-am propus ca niciodata sa nu ma stresez pe tema kg in minus si nici sa fortez copilul sa manance sau sa il pacalesc
25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Monvas
ff mult pupici. Chiar de cand am citit primul tau rasouyns am vrut sa-ti scriu, dar m-am luat cu alte idei. In primul rand sigur ca nu ma supar de gamndurile voastre, doar SI asta este unul din scopurile povestilor mele de aici, pe langa cel de a va umple viata cu lucruri cat mai variate, mai o poveste despre cat a mancay un bebe, mult, putin, mai o poveste despre primii pasi ai altui bebe, ba un concediu de vis, ba o poveste de amintiri, etc... pentru ca viata e multi-threading, si eu mereu am avut in minte, de mica, cum e posibil sa imi dezvolt cat mai multe features... va pup.
Aris nu ma supar deloc pe ce scrii tu despre daddy, am scris deja ca toate parerile voastre au partea lor de corectitudine, ceea ce un pic ma intristeaza este impresia [poate gresita] ca te-am stresat cu un subiect ultra-standard si fara nimic interesant de povestit. Poate insa fi si o impresie de moment, pt ca asa este, putem avea momente cand ne concetram pe lucruri mai urgente si mai concrete, si nu avem dispozitia de a ne lasa sa alunecam si spre meleaguri mai romantioase.
Florinel ma bucur fff mult pt mersul din ce in ce mai bine al lui Victoras!!!!
Va pup pe toate si imi place sa va citesc orice ati scrie, sa va percep, sa va simt!
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
anca_nicolae spune:
Si da monvas, ai surpriza, de afpt la verdecafe o adusesem, dar nu ne-am intalnit. data "aviatoare". pup.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
Kea spune:
Bun venit Cami si Iulia!
Ma bucur ca vad mesaje de la Florinela, Maya, Aris, Timi, Olga si alte fete scumpe la vedere.
Dar nici Petra si mababei nu au mai scris.
Florinela, am vazut Victoras frumos langa brad! E atat de dulce!!!
Aris ce babyphone cu camera ai? Trebuie sa ne luam si noi unul, nu mai pot pleca de langa el. Acum cateva seri am crezut ca mi se taie picioarele, nu-l mai gaseam in pat
, iar azi ma jucam cu el si mai plecam pana in usa camerei ca-mi explica sotul cum face nu stiu ce si la un moment dat cum m-am intors, treaba de secunde, era la capatul celalat al patului nostru, pe margine(patul lui si al nostru sunt lipite, dar cu trecere directa) si se uita in jos. Am tipat si s-a intors speriat spre mine, ca altfel mai facea si pasul in jos spre parchet. Va spun ca radeam si plangeam in hohote in acelasi timp. Nu mai sta o clipa locului, dar majoritatea dintre voi ati ajuns la faza asta si stiti despre ce vorbesc.
Si aseara a reusit sa ma supere sotul cu intrebarea: pana cand am de gand sa-l culc cu noi in camera. La randul meu l-am enervat si eu cu raspunsul: pana n-o sa mai vrea el. Are dreptate ca daca eu nu-i arat cum e, el nu prea are cum sa ceara asta, dar parca mi se par premature discutiile astea.
anca_nicolae spune:
Din ciclul a fi sau a nu fi parinte AP, in aceasta seara m-am hotarat sa o ajut pe Veronica pt tema de vacanta, la compunerea de la romana. Am avut cateva clipe de imaginatie, si m-am gandit despre ce as scrie daca as fi din nou eleva de a 6-a. Si acum va scriu si voua ceva dintr-o tema de scolar, colaborare vero-eu
.
Turturii din inima omului de zapada
De la fereastra bunicii mele, priveam iarna ningand peste dealuri si munti. Zapada atat de alba si pufoasa m-a dus cu gandul sa construiesc un om de zapada.
Am inceput sa invart bulgarasi de zapada pana cand au devenit mai mari decat imi imaginam. Incetul cu incetul omul de zapada a prins contur. Orele treceau si eu ma bucuram din ce in ce mai mult de noul meu prieten. I-am aranjat ochii, nasul si gurita, si cand l-am privit mi s-a parut ca imi zambea.
Dar oare un om de zapada chiar poate sa zambeasca? Probabil ca da, caci sufletul sau este creat de mainile si dragostea mea. Clipele mele de creatie stateau, acum ascunse, intr-un suflet de nea.
Am adormit, iar in somn Craiasa Zapezii m-a vizitat. Imi zambea rece, din trasura ei de clestar. Si il luase pe prietenul meu drag cu ea. Dar prietenul meu nu mai zambea! Craiasa Zapezii ii furase sufletul de nea, lasand in urma doar niste turturi de gheata. Omul meu de zapada ma privea ca pe un simplu strain, doar.
Dimineata soarele mi-a batut in geam si iute am iesit afara. Totul se topise si prietenul meu nu mai era. Nici turturii de gheata, nici sufletul de nea. Oare Craiasa Zapezii il furase cu totul? Doar un morcov mi-a mai ramas. O tristete m-a curpins, acum turturii de gheata erau in inima mea.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
Ilinca_M. spune:
Cami, bine ai venit, dar asta vroiam sa zic si eu, ca Aris: ce e cu prezentarea asta, "am o fetitza de doar 7.340 g"? Pai fata mea e cu o luna mai mare si are 7.400, eu cum ar trebui sa o prezint:"am o fetita subnutrita?" Crede-ma ca arata foarte bine si sunt sigura ca si fetitza ta. Sau e concurs de greutate si nu stiam? Ca atunci ma inscriu eu, nu de alta, dar am pacatuit greu incpand de la Craciun
. Tufete, am mancat paine, prajituri, cioco de casa, am baut bere...ofof, cred ca o kila am pus inapoi!!
Dar reiau, nu ma las!
Florinela, ce dulce si pletos e Platinatu'...Ma uitam aseara la poze si zice sotzul:"a cui e fetitza aia?"![]()
Anca, go ahead cu avocatu', lasa pe daddy in lumea papadiilor. Si io-s de conceptia lui Aris (deh, scorpiile!
), niciodata n-as da vina pe o femeie pentru ce face un barbat. Eu mor cand aus chestii gen:"curva aia nenorocita, i-a sucit mintzile, a distrus o familie!!" Ei, nu zau, dar el e de mamaliga? (hei, a se intelege ca aici vorbesc la modul general, am iesit din "telenovela" daddy). Un barbat daca are caracter, personalitate si daca stie ce vrea, bine-nteles, apoi pot sa-i joace in fatza dezbracate toate zanele si sa incerce sa-l "duca cu zaharelul", asta e parerea mea. Na, ca am trecut la discutii gen "in unul sau in doi"
Hmmm, pe cine n-am vazut noi anul asta? Petra.Tudor, georgiana, georgyiuli, nikoleta, mababei, carla28, Ilies.Clara, zsuzsu, denisamada, alina.n, cristi_naus...aoleu, ce lista lunga si mai sunt tufete de insirat da' nu mai pot:))!!! De galushca, plici-plici, maria_k, simonamami ce sa mai zic, n-au trecut demult.
multi la toate!!
Cuscra Inapreda, nimic nu mai zici? Cum a petrecut ginerele meu de sarbatori?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni