Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista pisk zi-mi ca nu m-am inselat, eu am cumparat revista pe 30 dec. din brasov si abia pe 1 ian seara m-am uitat in ea, decum am vazut poza am recunoscut-o pe ana si abia asteptam sa ajung la gl in fata compului sa caut la poze pe ana. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Wow, super! Bravo Ana!
Felicitari Pisik!
La multi ani
Alexandra
Crina
Calin Nicholas
Ioana
Sophia
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
dyana27 spune:

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
PROVISTA, nu, nu te-ai inselat. Am trimis eu o poza cu Ana si cateva vorbulite la revista asta. Am trimis si la mami o scrisoare mai lunga, cu toata povestea noastra, dar cred ca au alte criterii de selectie aia acolo
MONICA, multumim
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 bianca - au piscine speciale pt astia mici sau intrati in cele normale. eu saptamana viitoare merg la Mamaia ca are meci ta-su si vraiam sa sun pediatra sa o intreb daca pot intra cu el in piscina normala. dar si la brasov ash trage o fuga ![]() 25 martie 2009 |
au si piscina de copii. apa are 0.35m si vreo 35-36 de grade
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandra, bebe de Novus Crina, bebe de Silvi8 Calin Nicholas, bebe de Gina2008 Ioana, bebe de M_monique Sophia, bebe de OlgaTarziu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRIMUL CRACIUN diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
si de la noi un sincer
tuturor cu
de rigoare.Anca, am ajuns cu cititul abia la pagina 5 dar nu mai am rabdare...din experienta mea...destul de vasta in conversatii cu specia umana...barbatii nu prea sunt atenti la puntuatie si la reguli de finete...gen enter dupa fiecare firgula...ceea ce denota cam in proportie de 99% ca acel mesaj apartine unei purtatoare de veveritza nesimtita ursoaica in devenire...

Olga, drum bun si ne vedem la Viena...

Citesc tot si revin.
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Fetili, va las si ma bag in pat caci...sunt varzica...am racit naspa de tot...am gatul in pioneze si mai nou imi curg si mucii...iar Victor ma urmeaza

Tati a plecat azi de la noi, a revenit in Bucuresti, asa ca sunt trista.
Aaaaaa, am uitat sa va zic
: azi s-a nascut finuta mea
, nastere normala, apgar 9, 2700 gr...cred ca o s-o cheme Ioana...nu s-au hotarat inca parintii ei![]()
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Kea spune:
La multi ani fetelor!
La multi ani si sarbatoritilor de azi: Alexandra, Calin, Crina, Sophia, Ioana!
Nu stiu cine completeaza lista cu datul cu presupusul la mailul Ancai, dar puteti sa ma puneti si pe mine pe coloana nehotaratelor. Pe de o parte, inclin sa cred ca cineva implicat direct ar raspunde mai la obiect, gen "nu-l urasc, dar imi mentin pozitia", ori mesajul in cauza suna prea "pe langa", mai ales ca ii numeste pe vero si tudor copilasi (mie mi se pare ca un copilas e asa mai pana in 5 ani). Pe de alta parte mi-e greu sa cred ca cineva ii citeste mailurile in timp ce el doarme pana la 12 jumate. Anca, sa nu te superi, dar asta nu-i bun de barbat
.
Pisik, vezi ca ai facut papadia, pupaza.
Revin!
florinela79 spune:
La multi ani! un an nou fericit, bucurii si realizari..cu multa SANATATE!
Va pupam si eu si tati si Victor Cristian, va multumim pentru ajutorul acordat la nevoie,....si ca va ganditi la noi!
Anca si Ana le multumim din suflet! se pare ca Liprocil incepe sa-si faca treaba, desi cu o evolutie lent favorabila...lucrurile se urnesc spre bine, avem voie afara 10 min doar in zilele bune si am avut voie in vizita la bunici....am primit si cateva vizite acasa cu precautia de rigoare.
Sunt franta, rupta obosita....nu am timp din pacate sa va povestesc....dar sunt fericita pentru fiecare zi in care vad ca lucrurile merg spre bine. Am saptamani in care nu ies din casa, ma dor ochii cand dau de lumina naturala.
Imi este dor sa vb. cu voi....dar meseria asta nu-mi da ragaz
.
http://family.webshots.com/album/576167566VKmDHX
http://family.webshots.com/album/576167566VKmDHXa pupam! Am vazut putin din pozele la Pisik...frumosi si scumpi!
Ilinca_M. spune:
Bun-venit finutzei lui gigelica!!

Gigelica, te contrazic: de ex. al meu sotz scrie impecabil dpdv al gramaticii, asezarii in pagina, spatiu dupa virgula etc. inclusiv in mailuri sau sms-uri. Si am mai cunoscut barbati care o faceau (nu, nu erau toti profesori:))). Asa ca eu imi mentin pozitia. Daddy a scris. Si daca si-ar sti unul altuia parolele de mail ar insemna ca au mare incredere unul in altul si nu si-ar permite sa piarda acea incredere facand un asemenea gest grav, ca a scrie un mail in numele lui, si inca in ce context! Ar insemna ca papadia aia chiar e diabolica iar daddy chiar un pampalau si nu cred. Nu de alta, dar a fi diabolic presupune si ceva inteligentza iar Anca altfel ne-a zugravit papadia:))).
Stiu ca multe dintre voi v-ati fi asteptat la o reactie NORMALA, gen sa-si doreasca sa stie numele copilului, sa vrea sa-l vada etc. Asa m-as fi asteptat si eu daca n-as sti de socru'meu
. Macar el l-a recunoscut, nu l-a lasat sa apara cu o linie in certificatul de nastere. Bravo ex-sotzului Ancai din acest punct de vedere!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
cami_05 spune:
Buna fetelor!
Ne primiti si pe noi in grupul vostru?
V-am citit, am vazut poze cu multi frumusei si multe frumusele.
Avand in vedere ca noi avem doar 7 luni si un picut ne-ar ajuta mult
sfaturile voastre mai ales ca nu suntem prea mancacioase si suntem foarte agitate, ne intereseaza tot ce se intampla nu putem sa pierdem nimic.
Avem doar 7,340 kg si 70 cm.
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Dragos (28.02.2009)