Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

anca eu cred ca el a scris mesajul, dupa ce si-a revenit din soc. a stat si-a analizat variantele, probabil ca s-a mai consultat si cu altii, si a incercat sa scrie un mesaj cat mai impersonal.
cred ca socul a fost mare. el nu e pregatit sa aiba un copil. mai trebuie sa se mai coaca la minte.
parerea mea ca va incerca sa aiba o relatie cu copilul, fie cand isi va dori unul si nu-l va putea avea, fie cand va avea unul, si atunci va invata ce inseamana sa fi tata.

din pacate, mai cunosc doua cazuri de genul acesta. tati care si-au recunoscut copiii dar care nu vor sa tina nici o legatura cu ei.
unul dintre ei a mers sa-si caute fata cand aceasta a implinit 14 ani. el avea o fetita de 2 ani, iar sotia lui a insistat ca el sa inceapa sa aiba o legatura cu fata lui, si fetita lor sa-si cunoasca sora mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA, eu fac branzica la fel ca SABY, pun lamaie dupa ochi pana incepe sa se branzeasca laptele

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ilinca eu fac branza cu iaurt. iese mult mai cremoasa.
pun la fiert cam 200-300 ml de lapte si cand fierbe pun 2 linguri de iaurt. dupa ce se branzeste laptele, inchid focul si apoi pun la scurs in strecuratoare.

Mergi la inceput

A, eu fac parte din categoria celor care nu se pronunta.Pe de o parte, mesajul mi se pare prea studiat si voit impartial si distant, pe de alta parte e posibil sa il fi scris impreuna cu "pupaza" si sa fie perfect constient de continutul lui. Greu de spun. Dar ANCA a promis ca lamureste dilema

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

la noi ninge iar,ninge iar,
Pe un brad de Ianuar

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

PROVISTA, multumesc de info. Maine ma duc si sa caut revista, deja nu mai am rabdare

daca nu o mai gasesti da un pm cu adresa si ti-o trimit eu

dragos tea mea

Mergi la inceput

pisik mai mult de atat nu pot sa scot , imi par rau

dragos tea mea

Mergi la inceput

PROVISTA, multumesc mult. Revista e pe ianuarie? Sper sa o mai gasesc

Pozele noastre

Mergi la inceput

pisik da, pe ianuarie este revista. am mai incercat si aici ceva mai reusite, cel putin ultima.

dragos tea mea

Mergi la inceput

pisk zi-mi ca nu m-am inselat, eu am cumparat revista pe 30 dec. din brasov si abia pe 1 ian seara m-am uitat in ea, decum am vazut poza am recunoscut-o pe ana si abia asteptam sa ajung la gl in fata compului sa caut la poze pe ana.

dragos tea mea

Mergi la inceput