Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 10
m_monique spune:
anca eu cred ca el a scris mesajul, dupa ce si-a revenit din soc. a stat si-a analizat variantele, probabil ca s-a mai consultat si cu altii, si a incercat sa scrie un mesaj cat mai impersonal.
cred ca socul a fost mare. el nu e pregatit sa aiba un copil. mai trebuie sa se mai coaca la minte.
parerea mea ca va incerca sa aiba o relatie cu copilul, fie cand isi va dori unul si nu-l va putea avea, fie cand va avea unul, si atunci va invata ce inseamana sa fi tata.
din pacate, mai cunosc doua cazuri de genul acesta. tati care si-au recunoscut copiii dar care nu vor sa tina nici o legatura cu ei.
unul dintre ei a mers sa-si caute fata cand aceasta a implinit 14 ani. el avea o fetita de 2 ani, iar sotia lui a insistat ca el sa inceapa sa aiba o legatura cu fata lui, si fetita lor sa-si cunoasca sora mai mare.
Pisik06 spune:
ILINCA, eu fac branzica la fel ca SABY, pun lamaie dupa ochi pana incepe sa se branzeasca laptele
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
m_monique spune:
Ilinca eu fac branza cu iaurt. iese mult mai cremoasa.
pun la fiert cam 200-300 ml de lapte si cand fierbe pun 2 linguri de iaurt. dupa ce se branzeste laptele, inchid focul si apoi pun la scurs in strecuratoare.
Pisik06 spune:
A, eu fac parte din categoria celor care nu se pronunta
.Pe de o parte, mesajul mi se pare prea studiat si voit impartial si distant, pe de alta parte e posibil sa il fi scris impreuna cu "pupaza" si sa fie perfect constient de continutul lui. Greu de spun. Dar ANCA a promis ca lamureste dilema
Pozele noastre
provista spune:
la noi ninge iar,ninge iar,
Pe un brad de Ianuar
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 PROVISTA, multumesc de info . Maine ma duc si sa caut revista, deja nu mai am rabdare |
daca nu o mai gasesti da un pm cu adresa si ti-o trimit eu
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
pisik mai mult de atat nu pot sa scot , imi par rau
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Pisik06 spune:
PROVISTA, multumesc mult. Revista e pe ianuarie? Sper sa o mai gasesc
Pozele noastre
provista spune:
pisik da, pe ianuarie este revista. am mai incercat si aici ceva mai reusite, cel putin ultima.
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
pisk zi-mi ca nu m-am inselat, eu am cumparat revista pe 30 dec. din brasov si abia pe 1 ian seara m-am uitat in ea, decum am vazut poza am recunoscut-o pe ana si abia asteptam sa ajung la gl in fata compului sa caut la poze pe ana.
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

. Maine ma duc si sa caut revista, deja nu mai am rabdare