Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aoleoo fetelor, daca v-ar auzi prietena mea ar inebuni de tot, si asa e disperata ca o sa fie gras copilul. ea nu a putut alapta nici o zi din cauza unui tratament nashpa asa ca are frica asta. in plus toti doctorii ii spun sa nu ii dea ceai sau apa si copilul e un fomist asa ca baga lp la greu. e f stresata pe tema asta, si cand a vazut si pitica de o luna cat de mica era dar vioaie si plina de putere a inebunit. cica de azi e copilul la gimnasticabodybuilding

novus - merci mult esti o dragutza. la corp am revenit la ce eram dar sunt obosita si se vede prin orice machiaj. oare cand o sa mai dorm si eu ca omul?

gata, am fugit la ciorbitza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Eu sunt blonda dintotdeauna..rar am mai fost vopsita roscat..parul s-a inchis cu timpul..si acum e saten..la fel si sotul meu. Copiii insa sunt toti blonzizilele trecute am gasit carliontii lui Andrei cum l-am tuns prima data..ce blonzi erau.si parul lui s-a inchis..deja
Ilinca..da..copiii nostri seamana cu amandoi...imi amintesc ca la nunta lumea spunea pe strada ca suntem frati..asa bine semanam eu si Cata

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

ANCA, dubios raspunsul, eu zic ca, daca te intereseaza subiectul, sa cotinui sapaturile. Eu zic ca e bine sa stie (ti-am mai spus dealtfel parerea mea), dar cred ca doar atat merita

SHASA, iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si calde . Ai dreptate, e bine ca totul s-a terminat cu bine.

ARIS, nu, Ana nu e vaccinata de rotavirus. A fost o conjunctura la momentul respectiv, ea a reactionat f urat la vaccinul de 2 luni (si la cel ulterioare), erau problemele cu refluxul, colici, plansete non-stop si dr. m-a sfatuit sa nu o vaccinez. Am ascultat-o, nici nu stiu daca sa imi para rau acum, dar e tardiv oricum

OLI, drum bun si petrecere frumoasa!!! Sotul a decis ca la anul alegem si noi Viena, asa ca o sa iti cer detalii, daca veti fi multumiti.
Sa stii ca si eu am bani la mine si ceva rosu (nu zic ce) la 12 noaptea, asa m-am obisnuit. As fi fost pe placul soacrei tale

Mai citesc si revin

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

FLORIC, DODO-PUI, multumim de suport

DYANA, da, eu sunt aproape convinsa ca nu a fost rotavirus. Mai ales ca azi a facut kk normal de 2 ori, este vesela, nu mai doarme - azi a dormit 2 ture de juma de ora, se joaca, e super ok, Slava Domnului.
Cat despre socializare, atata vreme cat aveti mereu alte persoane decat voi, adica surioara, unchiul, bunicii, etc., eu zic ca e suficient. Nici noi nu iti imagina ca avem casa plina mereu, s-a intamplat acum de sarbatori. In rest, in afara de mama si buni care vin cam o data pe saptamana, nu prea avem musafiri si pe vremea asta nici in afara casei nu socializam.

Pozele noastre

Mergi la inceput

PROVISTA, multumesc de info. Maine ma duc si sa caut revista, deja nu mai am rabdare

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, acum ma gandesc ce suspans in telenovela Ancai...suntem si noi chibitzi pe margine...Deci sunt 3 grupuri: cele care cred ca NU daddy a scris (novus, floric, provista)); cele care cred ca da, daddy a scris (aris, chatonel, shasa, olishka, eu) si cele care nu-s sigure sau nu se pronuntza (monnvas, saby, mihaela)...mai erau oare tufete cu opinii, ca ma lasa memoria? Anca, io zic sa-i dai bice cu avocatul cel rabdator.
Si La Multi Ani!!! sarbatoritilor:
Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
[
Ilinca..da..copiii nostri seamana cu amandoi...imi amintesc ca la nunta lumea spunea pe strada ca suntem frati..asa bine semanam eu si Cata

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Sa stii ca am si citit teoria asta si am vazut-o si pusa in practica: exista persoane care se atrag foarte mult tocmai fiindca seamana foarte bine (chiar daca ei nu-si dau seama). Am vazut multe cupluri in care cei doi pareau frati...Cand eram in facultate a aparut odata un prieten (pe nume Silviu) sa ne prezinte gagica sa: am ramas trazniti toti: parca era versiunea lui feminina, sora geamana, asa o asemanare mai rar (toti am cazut de acord cu asta, au inceput shushotelile de cum au intrat). Si colac peste pupaza, o chema...Silvia!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

ILINCA. Deci si tu tot chilotei rosii, ai?. Eu gravi fiind am ascultat mult Julio Iglesias (eu nu prea sunt rockerita, sotu e, poate devin si eu, ca ma cara la AC/DC in mai), dar Ana nu pot sa spun ca reactioneaza cine stie ce la muzica lui. Cand era mica reactiona

MIHAELACG, multumim de grija

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ilinca eu faceam branzica cu lamie, adica puneam cam 400ml de lapte evident ca nu-l masuram asa ochiometric, il puneam la fiert iar cand fierbea scurgeam lamie asa pana vedem eu ca incepe sa se branzeasca amestecand continu. Dupa o puneam intr-un tifon si lasam la scurs. Sper ca te-am lamurit, eu cu Ca nu am facut pt. ca am avut in exces.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

SABY sigur ca va tin la curent, nu sunteti voi prietenele mele?

Pozele noastre

Mergi la inceput