Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
aoleoo fetelor, daca v-ar auzi prietena mea ar inebuni de tot, si asa e disperata ca o sa fie gras copilul. ea nu a putut alapta nici o zi din cauza unui tratament nashpa asa ca are frica asta. in plus toti doctorii ii spun sa nu ii dea ceai sau apa si copilul e un fomist asa ca baga lp la greu
. e f stresata pe tema asta, si cand a vazut si pitica de o luna cat de mica era dar vioaie si plina de putere a inebunit. cica de azi e copilul la gimnastica
bodybuilding![]()
novus - merci mult esti o dragutza. la corp am revenit la ce eram dar sunt obosita si se vede prin orice machiaj
. oare cand o sa mai dorm si eu ca omul?
gata, am fugit la ciorbitza

25 martie 2009
petrean spune:
Eu sunt blonda dintotdeauna..rar am mai fost vopsita roscat..parul s-a inchis cu timpul..si acum e saten..la fel si sotul meu. Copiii insa sunt toti blonzi
zilele trecute am gasit carliontii lui Andrei cum l-am tuns prima data..ce blonzi erau.si parul lui s-a inchis..deja
Ilinca..da..copiii nostri seamana cu amandoi...imi amintesc ca la nunta lumea spunea pe strada ca suntem frati..asa bine semanam eu si Cata
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI
Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

ANCA, dubios raspunsul, eu zic ca, daca te intereseaza subiectul, sa cotinui sapaturile. Eu zic ca e bine sa stie (ti-am mai spus dealtfel parerea mea), dar cred ca doar atat merita 
SHASA, iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si calde
. Ai dreptate, e bine ca totul s-a terminat cu bine.
ARIS, nu, Ana nu e vaccinata de rotavirus. A fost o conjunctura la momentul respectiv, ea a reactionat f urat la vaccinul de 2 luni (si la cel ulterioare), erau problemele cu refluxul, colici, plansete non-stop si dr. m-a sfatuit sa nu o vaccinez. Am ascultat-o, nici nu stiu daca sa imi para rau acum, dar e tardiv oricum
OLI, drum bun si petrecere frumoasa!!! Sotul a decis ca la anul alegem si noi Viena, asa ca o sa iti cer detalii, daca veti fi multumiti.
Sa stii ca si eu am bani la mine si ceva rosu (nu zic ce
) la 12 noaptea, asa m-am obisnuit. As fi fost pe placul soacrei tale![]()
Mai citesc si revin
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
FLORIC, DODO-PUI, multumim de suport

DYANA, da, eu sunt aproape convinsa ca nu a fost rotavirus. Mai ales ca azi a facut kk normal de 2 ori, este vesela, nu mai doarme
- azi a dormit 2 ture de juma de ora, se joaca, e super ok, Slava Domnului.
Cat despre socializare, atata vreme cat aveti mereu alte persoane decat voi, adica surioara, unchiul, bunicii, etc., eu zic ca e suficient. Nici noi nu iti imagina ca avem casa plina mereu, s-a intamplat acum de sarbatori. In rest, in afara de mama si buni care vin cam o data pe saptamana, nu prea avem musafiri si pe vremea asta nici in afara casei nu socializam.
Pozele noastre
Pisik06 spune:
PROVISTA, multumesc de info
. Maine ma duc si sa caut revista, deja nu mai am rabdare
Pozele noastre
Ilinca_M. spune:
Hehe, acum ma gandesc ce suspans in telenovela Ancai...suntem si noi chibitzi pe margine...Deci sunt 3 grupuri: cele care cred ca NU daddy a scris (novus, floric, provista)); cele care cred ca da, daddy a scris (aris, chatonel, shasa, olishka, eu) si cele care nu-s sigure sau nu se pronuntza (monnvas, saby, mihaela)...mai erau oare tufete cu opinii, ca ma lasa memoria? Anca, io zic sa-i dai bice cu avocatul cel rabdator
.
Si La Multi Ani!!! sarbatoritilor:
Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean [ Ilinca..da..copiii nostri seamana cu amandoi...imi amintesc ca la nunta lumea spunea pe strada ca suntem frati..asa bine semanam eu si Cata ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Sa stii ca am si citit teoria asta si am vazut-o si pusa in practica: exista persoane care se atrag foarte mult tocmai fiindca seamana foarte bine (chiar daca ei nu-si dau seama). Am vazut multe cupluri in care cei doi pareau frati...Cand eram in facultate a aparut odata un prieten (pe nume Silviu) sa ne prezinte gagica sa: am ramas trazniti toti: parca era versiunea lui feminina, sora geamana, asa o asemanare mai rar (toti am cazut de acord cu asta, au inceput shushotelile de cum au intrat). Si colac peste pupaza, o chema...Silvia!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Pisik06 spune:
ILINCA
. Deci si tu tot chilotei rosii, ai?
. Eu gravi fiind am ascultat mult Julio Iglesias (eu nu prea sunt rockerita, sotu e, poate devin si eu, ca ma cara la AC/DC in mai), dar Ana nu pot sa spun ca reactioneaza cine stie ce la muzica lui. Cand era mica reactiona
MIHAELACG
, multumim de grija
Pozele noastre
saby spune:
Ilinca eu faceam branzica cu lamie, adica puneam cam 400ml de lapte evident ca nu-l masuram asa ochiometric, il puneam la fiert iar cand fierbea scurgeam lamie asa pana vedem eu ca incepe sa se branzeasca amestecand continu. Dupa o puneam intr-un tifon si lasam la scurs. Sper ca te-am lamurit, eu cu Ca nu am facut pt. ca am avut in exces.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Pisik06 spune:
SABY
sigur ca va tin la curent, nu sunteti voi prietenele mele?
Pozele noastre