Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.dogarel, pai, chiar cu 3 kg, desi nu am actualizat, cand m-oi ridica din pat tre' sa vad exact ce si cum... totusi si eu sunt insarcinata, si eu am uter cat china, si mie trebuie sa mi se retraga alea alea, plus ca trebusoara respectiva o sa ma ajute sa ma misc prin casa, si sa imi tin copilul in brate, ca dupa cezariana, cu burta atarnand, si firele scoase, e mai nasol. cu suport, in schimb, poate o sa imi fie mai usor. plus ca dupa ceza, mai ales noaptea, e o provocare sa te sucesti de pe o parte pe alta, sau sa te ridici sa mergi sa alaptezi....
si chiar daca nu am "crescut" mult, sa nu te astepti ca-s vreo silfida... aveam 72 de kile inainte de bebe, asa ca...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

saru-mana. mai caut prin farmacii, dar deocamdata... sunt la pat, si nici nu ma misc prea depate, la ce dureri experimentez de aseara...

blue... la cat e vad de pasionata, clar dupa ce nast nu te vedem prea mult pe aici... cel mult sa ne spui ce mai organizezi si pe unde... bravo tie! e atat de greu sa ai asa ceva, incat devine o poveste, ceva ireal...

rebiana, nu-i bai... mai caut, si ma lamuresc eu ce si cum... daca gasesc in spania, ma descurc sa comand, iar daca nu, are cine sa imi trimita...

multumesc inca o data.

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Plateea, am gasit pe net ceva in genul www.clubafaceri.ro/director/stand/18830/37269/CENTURA POSTNATALA AMA.html" target="_blank">acesta. E doar cu chilot, nu cu pantalonas...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

... si-am mai gasit si www.tonus-elast.ro/Produse_postnatale_Femei/Chilot_elastic_postnatal_RITA/id-2ce35eb0c52ccd0e6c1090aa87a87b6e.html" target="_blank">asta Sper sa fie la fel de eficienta ca ce am eu...

Mergi la inceput

am salvat, de-acum trec la masurat, si... pana nasc, trec la shopping.
fetele... inca o intrebare... e o discutie de 100 de capitole, si nu ma pot hotari... ce crema e mai buna pt sani? am gasit recomandari pt bepanthene, garmastan si lansinoh. eu de care sa iau? ca am un stres... cu alaptatul, din mom ce o sa fac ceza. beau eu ceai din ala, si o sa cumpar galactogil, da... "halatu, cat e halatu'?" ce crema aleg? ca la pret, tot pe la 30 de ron se invart toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

blue rain, mai rar ce pozestesti tu acolo, mai ales la noi in romanica.bravo tie si echipei. poate imi dai si mie un pont de unde sa iau ceva pentru curte (gonflabil sua nu), ca stii mai bine preturi si distribuitori

plateea, ce de detalii stii tu acolo de cezariana si efecte, zici ca esti la a zecea. eu nu am putut purta la prima nastere, am incercat, dar ma deranja la operatie, chiar daca asa era cu durerile la ridicat fata din pat si la intoarcere noaptea, etc. am reusit doar sa port niste chiloti mai inalti si mai stramti, din bumbac. unii dr recomanda burtierele, altii nu. asa ca nu as da prea multi bani de acum. ia ceva de pe aici si vezi cum iti e

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

am salvat, de-acum trec la masurat, si... pana nasc, trec la shopping.
fetele... inca o intrebare... e o discutie de 100 de capitole, si nu ma pot hotari... ce crema e mai buna pt sani? am gasit recomandari pt bepanthene, garmastan si lansinoh. eu de care sa iau? ca am un stres... cu alaptatul, din mom ce o sa fac ceza. beau eu ceai din ala, si o sa cumpar galactogil, da... "halatu, cat e halatu'?" ce crema aleg? ca la pret, tot pe la 30 de ron se invart toate...

eu am folosit garmastan la ana, a fost bun. am luat acum un tub si am mai luat unul d bepanthene, ca ala merge si la bb la funduletz (si e si mult mai mare la cantitate)

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

plateea eu am folosit garmastan si am fost foarte multumita....fetele au mai vb aici tot de garmastan ca ar fi mai bun...un tub iti ajunge mai mult de 6 luni de alaptat...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

plateea, ce inseamna alea 2 saptamani de la amr? te-a chemat la ceza pe 18? nastem in tandem?

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

La mine Garmastan-ul a facut minuni. Am avut ragade cum nici in filme horror nu credeam ca vad!

Mergi la inceput